A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

30 napos kutyás kihívás - a második feladat

2018. december 07., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Ha már profin megy az első feladat, neki is állhatsz kedvenceddel megtanulni a második leckét! Ezúttal egy igazán látványos trükköt mutat be Petra: lássuk a “Forgás” vezényszót!Nagyon sokan csatlakoztatok hozzánk a 30 napos kihívás első feladatában: nem győztünk ámulni, milyen ügyesek a kutyusaitok - és persze Ti is! Reméljük, tudtatok minden nap egy picit gyakorolni, és így már profin megy az első feladat, a fektetés. (Az első feladatot ide kattintva találjátok.)

 

Trénerünk, Piros Petra meghozta Nektek a második feladatot, ami egy igazán látványos trükk lesz: a Forgás. (Ennek a trükknek a párja lesz majd a “Pörgés” vezényszó, amikor is fordított irányba kell haladnia a kutyusnak.) Igazi táncos elem, amit bárhol gyakorolhattok: akár séta alatt is megpróbálhatjátok ismételni, színesítve az együtt töltött időt.

 

Tippjeink az új feladathoz:

  • Ne felejtsd el a finom falatot, most különösen fontos lesz a kutya vezetéséhez!
  • Mindig ugyanabban az irányban vezesd ( “forgasd” ) a kutyád, így társíthatja majd a mozdulathoz a vezényszót!
  • Ahogy eddig, most is légy vele türelmes, ne siettesd, ne követelj tőle egyszerre túl sokat!
  • Az új lecke tanulása mellett az előzőt is gyakorold, a kettőt akár felváltva is ismételhetitek, sőt, kombinálhatod is a feladatokat, ha már jól mennek!

 

 

 

 

 


 

Korábbi cikkeink a 30 napos kutyás kihívásról:

 


 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Segíti a kutyák tanulását, ha dicsérettel és simogatással is jutalmazzuk őket Segíti a kutyák tanulását, ha dicsérettel és simogatással is jutalmazzuk őket
A kutyák tanulási sikerére jó hatással van, ha nemcsak étellel jutalmazzuk őket, hanem dicséretet és simogatást is kapnak a jó teljesítményért - derül ki az ELTE Etológia Tanszék kutatóinak Scientific Reportsban megjelent legújabb kutatásából. Az etológusok az érzelmek, a tanulás és az alvás összefüggéseit vizsgálták. Eredményeik rávilágítanak, hogy a tanítási stílus és az alvás hogyan hat a kutyák viselkedésére és tanulási sikerére.

5 kérdés, amit érdemes feltenned magadnak, ha aktív kutyát szeretnél 5 kérdés, amit érdemes feltenned magadnak, ha aktív kutyát szeretnél
Akár fajtatiszta, akár keverék, az élet egy magas energiaszintű kutyával sokak számára kihívást jelenthet a mindennapokban. Mire figyeljünk, ha ilyen kutyát szeretnénk?

Mit tanítanak nekünk kutyáink a háláról? Mit tanítanak nekünk kutyáink a háláról?
A kutyák megnyitják szívünket a szeretet, az öröm és a barátság felé. Hálájuk talán még ennél is nagyszerűbb érzés, általa lényük legmélyéhez kapcsolódhatunk.

3 szimatolós játék otthonra, amely kutyádnak is tetszeni fog 3 szimatolós játék otthonra, amely kutyádnak is tetszeni fog
Kutyánk elsődlegesen orra révén fedezi fel a világot, a szaglására alapozó feladatok pedig remekül megdolgoztatják elméjét is. Játékra fel!

Boldog a kutyám? Íme 16 jel, melyből kiderül! Boldog a kutyám? Íme 16 jel, melyből kiderül!
Te is elgondolkodtál már azon, mi lenne, ha kedvenced elmesélhetné, mit érez? Az alábbi jelek segítségével megtudhatod a választ az egyik legfontosabb kérdésre is: boldog-e a kutyád?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 JULIUS-K9 Mondial Assistance GesmbH Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A REX ügyeletet vállal az ünnepi hétvégén! Hírek - Címlapon
A REX ügyeletet vállal az ünnepi hétvégén!
Újabb kegyetlen kutyagyilkosság Hírek - Címlapon
Újabb kegyetlen kutyagyilkosság