A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu
Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A kutyatréner kulisszái mögött – Amikor ajánlást kapok

2021. július 22., 13:00


Szerző: Panyi Zita


Kategória: Nevelés
Van a honlapomon egy különleges menüpont. Ahová ti, gazdik tudjátok leírni a velem való találkozás élményeit. Ami – hiszed vagy nem – egyáltalán nem rólam szól... 

 

Panyi Zita kutyaviselkedés-terapeuta

 

Mini-blog Panyi Zita kutyaviselkedés-terapeutával.

Privát gondolatokkal, kérdőjelekkel, sikerről és örömökről.

 

***

 

 

 

 

... Hanem rólad! Hiszen a ti életetek változik meg a kutyusoddal, ha elfogadjátok a javaslataimat. Nagyon örülök, amikor őszintén megosztjátok másokkal, hogy ezt megtenni néha kemény munka és sok erőtökbe kerül a változtatás. Mert ez a valóságról szól. A ti belátásotokról, azaz közös munkánk alapjáról. Enélkül semmi nem történhet és semmi nem menne. Én csak informálok. Az eredményt te magad generálod! Te fejlődsz, te bővíted az ismereteid, te érsz el sikereket! Te hozod ki magadból a legjobbat, te tanulod meg a törődés kimutatásának új módozatait. Ez pedig a te erőd mutatja, a te kitartásod. Amit bizony büszkeséggel oszthatsz meg másokkal!

 

 

Pepi gazdijának ajánlása

 

 

Nyilván jóleső számomra, ha megtisztelsz a bizalmaddal és ajánlasz a kutyás ismerőseidnek. Erről megint az jut eszembe, mennyivel szívesebben olvasom én is egy tapasztalt ügyfél ajánlását és keresek meg ez alapján, mondjuk egy vízvezeték szerelő szakembert, mint az interneten tájékozódási alap nélkül random felhívni valakit…

 

 

Rozi gazdijának ajánlása

 

 

Nem mellékesen így tudsz a saját példáddal más gazdikat és kutyusokat is inspirálni! Gondoltad volna? Ha tudnád, mennyiszer hivatkoznak új gazdik arra, hogy olvasta az oldalamon XY ajánlását és ebből merített erőt ő is… Ugye, mennyire egyszerű? Szerintem még azért is értékes a neveddel és kutyatársad fényképével ellátott véleményed, mert ez egy szelet a valós világból a virtuális világban. Ami autentikus, igazi! Amiben meg lehet bízni. Ami a te érdemi tapasztalásodon és a ti történeteteken alapszik.

 

Szóval köszönöm Nektek az ajánlásaitokat és azt, hogy együtt dolgozhatunk!

 

 

 

Forrás: panyizita.hu
Indexkép forrás: Unspalsh - Bruno Emmanuelle

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A kutyatréner kulisszái mögött – Neked ki a mestered? A kutyatréner kulisszái mögött – Neked ki a mestered?
Ezt a kérdést szegezte nekem a minap egy gazdi. Afelől érdeklődött, kinek milyen technikája mentén dolgoztam ki saját módszerem. Nagyot néztem és az igazat megvallva picit kényelmetlenül éreztem magam. Láttam az arcán, másféle választ vár, mint amilyet adni készülök.

A kutyatréner kulisszái mögött – Váratlan helyzetek A kutyatréner kulisszái mögött – Váratlan helyzetek
Mint egy művészfilmben. Egymás mellett futó szálak, egyazon város. Csak a kerület változik, az utcakép más…

A kutyatréner kulisszái mögött – Születésnap, forgatás A kutyatréner kulisszái mögött – Születésnap, forgatás
Május utolsó napja van; lezárul egy hónap, indul egy új szakasz. Az előző hét forgatásán merengek. Ami történetesen a születésnapomra következő pénteken zajlott. Három tündéri kisgyerekkel és a szüleikkel, tíz kutyussal, no és gazdijaikkal forgattunk a budai oldalon. Napsütés, pattogó energiák, puha fű, erős kávé illata a közeli kerthelyiségből.

A kutyatréner kulisszái mögött – Előcsalogatni embert, kutyát A kutyatréner kulisszái mögött – Előcsalogatni embert, kutyát
Viselkedést tartósan csak az érzelmi állapot megváltoztatásával lehet módosítani. Az pedig kutya nehéz, hogy stílusos legyek. Gondolj bele! Hány gazdit bélyegeznek meg mások, mert agresszív a kutyatársuk, mert félős, mert nem érdeklik a játékok, mert lassú… Hány gazdi érez emiatt kétségbeesést vagy szomorúságot. Aztán szép lassan elbújnak. Akkor indulnak sétálni, mikor mások már alszanak. Vagy ha simán csak sötét van. Arra mennek, amerre a többiek nem járnak, kerülik a társaságot. Képletesen szólva magukra zárnak egy ajtót – sok-sok zárral. Elszigetelődnek.

A kutyatréner kulisszái mögött - Ami előre visz A kutyatréner kulisszái mögött - Ami előre visz
Hogy honnan van ennyi energiám? Ezt árulom el mini-blogomban.

Pozitív megerősítés - a gazdiknak! Pozitív megerősítés - a gazdiknak!
Múlt héten pár nap különbséggel két meghatározó beszélgetésem volt egy-egy családnál a nappalijukban. Ráadásul egymástól tökéletesen függetlenül. Ráterelték a figyelmem valamire. Ez pedig a gazdiknak való pozitív visszajelzés fontossága.

Egy kutyatréner történetei - Viadalból az életbe Egy kutyatréner történetei - Viadalból az életbe
Rehabilitálható egy viadaloztatott harcikutya? Mit kell tenned, hogy családban élhessen? Mi ad biztonságot nektek és környezeteteknek? Ezekre válaszolok a következő esettanulmánnyal és videóval.

Egy kutyatréner történetei - Többet ésszel, mint erővel! Egy kutyatréner történetei - Többet ésszel, mint erővel!
Nem minden az, aminek látszik. A figyelmet, állati társunk megértésének igényét, a vele való humánus foglalkozást többen a vezetői minőség hiányaként és fölösleges tutujgatásként értelmezik – tévesen. Kedves vezetőnek lenni nem jelent erélytelenséget. Sőt!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MTI Praktiker Rehabportál EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
Aranyos táblácska hirdeti, mennyire szeret barátkozni az imádnivaló corgi Hírek - Címlapon
Aranyos táblácska hirdeti, mennyire szeret barátkozni az imádnivaló corgi
Vigyázat, mérgező! Avagy miért nem ehet a kutya csokoládét? Hírek - Címlapon
Vigyázat, mérgező! Avagy miért nem ehet a kutya csokoládét?