A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A kutyavonat, amely életeket ment

2015. szeptember 26., 15:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Egyedi megoldás mentett kutyák szórakoztatására. Nézd meg a videót!



A texasi kisváros, Fort Worth lakói számára már megszokott, mindennapos látvány a különleges járgány. Az odalátogatók azonban rendszerint megtorpannak séta közben, amikor először elgurul előttük a kisvonat. S hogy miért egyedi? Nézzétek csak a képet:

 

Íme a különleges kutyavonat
Íme a különleges kutyavonat
Fotó: reshareworthy.com

 

Bizony, kutyák utaznak benne! Az ötlet a nyugdíjas testvérpár, Eugene és fivére agyából pattant ki. Mindig is nagy kutyabarát hírében álltak, gyerekkoruk óta tartottak kutyákat, az elmúlt 15 évben pedig a gazdájuk által kidobott ebeken is igyekeznek segíteni. Gyakran éppen abban a zsákutcában gyűjtik be a kutyákat, ahol a Bostick-ház áll. Az állatorvosi ellátás és a megfelelő gondoskodás, táplálás és jókora adag szeretet mellett rendhagyó módon szórakoztatják mentvényeiket. 

 

A 80 éves férfi eleinte saját kistraktorját használta, a hozzá csatlakoztatott utánfutót alakította át kutyabaráttá, így 4-5 eb is kényelmesen elfért rajta. Idővel egyre több és több kutya bukkant fel a környékükön... Új megoldást kerestek a kutyák kocsikáztatására, ekkor gondoltak egy nagyot és megépítették a speciális kisvonatot. A fűnyíró traktor mögött több, hordóból készített és kerekekkel ellátott kiskocsi foglal helyet. Természetesen mindegyiknek megvan a saját négylábú utasa.

 

A kutyák is élvezik az utazást a kisvonaton
A kutyák is élvezik az utazást a kisvonaton
Fotó: imgur.com//u/christifor

 

Egy helyi lakos, Tiffany Johnson készített róluk fényképeket. Hozzátette: "Eugene fantasztikus ember! Magához veszi a kóbor kutyákat, és heti két-három alkalommal viszi őket kirándulni. Útjuk során az irodaépületünk előtt is elhaladnak, így egy nap vettem a bátorságot, és megkérdeztem, lefényképezhetem-e őket. Csodálom őt!

 

A képeket elnézve felmerülhet bennünk a kérdés: vajon nem veszélyes így utaztatni a kutyákat? Tiffany szerint a kutyák nagyon jólneveltek és mindig a helyükön maradnak. Mintha pontosan tudnák, hogyan kell viselkedniük - nyugodtak, de azért időnként lelkes ugatással adnak hangot jókedvüknek. Hihetetlenül élvezik a kiruccanást, alig várják a másfél órás körutat: a városban és a városon kívül is szívesen járnak-kelnek, még az állatorvoshoz is kényelmesen utaznak. A környező erdei ösvényeken is megfordulnak, s a helyi golfpálya mellett is látni őket elrobogni, a golfozók pedig nagy mosollyal köszöntik a nem mindennapi kisvonat vidám utasait. 

 
This Homemade 'Dog Train' Takes Rescued Puppies On Outdoor Adv...

Adorable "dog train" takes puppies out for a ride

Posted by NowThis on Thursday, September 24, 2015

 

Forrás: reshareworthy.com
Indexkép forrás: imgur.com
Fordította: Maurer Lilla

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Így örül a kiskutya, amikor kedvenc focicsapata gólt szerez Így örül a kiskutya, amikor kedvenc focicsapata gólt szerez
Lelkesen ugrándozik és hangosan vakkant – Ezt a videót nem lehet kihagyni!

Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat? Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat?
Azt a bizonyos pontot a leleményesebb ebek a falnak, bútoroknak, kerítésnek dőlve, vagy a fűben hemperegve is megpróbálhatják megvakarni. De mennyivel könnyebb a gazdi segítségét kérni! Hóbort csupán, vagy komolyabb dologra utal, amelynek érdemes utánajárni?

Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát
A vezetőülésen üldögélve várhatta meg a kutya, amíg megérkezett a további segítség. Közben hálásan fogadta a simiket a kedves sofőrtől.

Új kutyás Guinness rekord született: ő a legnagyobb kutya! Új kutyás Guinness rekord született: ő a legnagyobb kutya!
„Nem hiszem, hogy tisztában lenne azzal, mekkora. Folyton megpróbálja magát belepasszírozni a kicsi fekhelyekbe, s ha ez nem sikerül neki, akkor ránk telepszik, mint egy öleb."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Praktiker AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Beagle Club Online EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Visszafejlődött a kutyák problémamegoldó készsége? Hírek - Címlapon
Visszafejlődött a kutyák problémamegoldó készsége?
Le a munkával, irány a természet! Hírek - Címlapon
Le a munkával, irány a természet!