A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A legcukibb utánpótlás csapat - Bemutatták a katasztrófavédelem leendő szolgálati kutyáit

2023. augusztus 28., 15:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Most még csak négy kis rosszcsont, hamarosan azonban rendíthetetlen szolgálati kutyák lesznek: Ők Daisy, Turbi, Díva, és Emily, a katasztrófavédelem leendő keresőkutyái.



Sokat hallhattunk már Karmáról, Kabosról és Dexterről: a hős keresőkutyák bizony már a jól megérdemelt nyugdíjas éveikre készülnek. Nem marad azonban a katasztrófavédelem kutya nélkül: az utánpótlás már nagyban gyakorol – és rabolja el mindenki szívét!

 

Négy rosszcsont kis kölyökkutyáról van ugyanis szó: Daisy, Turbi, Díva, és Emily most még leginkább csak a játékkal, a világ felfedezésével van elfoglalva, azonban játékos formában már ismerkednek leendő munkahelyükkel.

 

„Szokják a benti létet, a tűzoltókat, a riasztást, a mélyben és magasban mozgást, a szolgálati kocsiban való utazást, a szirénát, a sötétben és a világosban történő munkavégzést. – írja az Országos Katasztrófadéelmi Főigazgatóság a Facebook oldalán. Hozzáteszik: „Az a kutya, amelyik bármilyen körülmény között stabilan tud koncentrálni a játékára, vagy a jutalomfalatra, a későbbi munkája során is kiemelkedően tud majd teljesíteni.”

 

Íme, Daisy, a 16 hetes working springer spániel szuka, Turbi, a 12 hetes working cocker spániel kan. Díva, a 8 hetes malinois szuka és Emily, a 6 hónapos szintén malinois szuka, akiket Leczki Sarolta tűzoltó főtörzszászlós mutat be:

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Ki lesz Az Év Hős Kutyája Magyarországon? Ki lesz Az Év Hős Kutyája Magyarországon?
Szolgálati, terápiás, segítő és mentőkutyákat lehet nevezni Az Év Hős Kutyája díjra augusztus 15-ig. A munkakutyák számára meghirdetett verseny célja, hogy bemutassa, népszerűsítse és elismeréssel díjazza azon ebeket, amelyek áldozatos munkájukkal nap mint nap embereken segítenek. A hősies munkát végző kutyák jelöléséről a hoskutya.hu oldalon lehet részletesen tájékozódni.

Még több veszteség a mentőkutyásoknál – Rafi és Zulu is átkelt a szivárványhídon Még több veszteség a mentőkutyásoknál – Rafi és Zulu is átkelt a szivárványhídon
Újabb két hőssel bővült az égi csapat: Rafitól és Zulutól is búcsúzunk.

Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador
Pályáját kábítószer kereső kutyaként képzelték el, de kedvessége miatt alkalmatlannak nyilvánították erre. Roger kutató-mentőnek tanult tovább, és elképesztő tehetséggel szimatolja ki a romok alatt rekedt embereket.

Megérkeztek a magyar mentőcsapatok és kutyáik Líbiába Megérkeztek a magyar mentőcsapatok és kutyáik Líbiába
Megérkeztek Dernába és már meg is kezdték a munkát a katasztrófa sújtotta városban a magyar mentőcsapatok.

Nyugdíjba vonul Kabos, a katasztrófavédelem tűzvizsgáló kutyája Nyugdíjba vonul Kabos, a katasztrófavédelem tűzvizsgáló kutyája
Sorfallal és finomságokból álló tortával búcsúztatták Kabost, a tűzvizsgáló kutyát nyugdíjba vonulása alkalmából.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

JULIUS-K9 Ebugatta MOL Nyrt. Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Egy évvel mentése után ilyen boldog életet él a kísérleti telepről gazdisodott beagle Hírek - Címlapon
Egy évvel mentése után ilyen boldog életet él a kísérleti telepről gazdisodott beagle
Fokozott nyáladzás kutyáknál - mi okozhatja? Hírek - Címlapon
Fokozott nyáladzás kutyáknál - mi okozhatja?