A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A legcukibb utánpótlás csapat - Bemutatták a katasztrófavédelem leendő szolgálati kutyáit

2023. augusztus 28., 15:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Most még csak négy kis rosszcsont, hamarosan azonban rendíthetetlen szolgálati kutyák lesznek: Ők Daisy, Turbi, Díva, és Emily, a katasztrófavédelem leendő keresőkutyái.



Sokat hallhattunk már Karmáról, Kabosról és Dexterről: a hős keresőkutyák bizony már a jól megérdemelt nyugdíjas éveikre készülnek. Nem marad azonban a katasztrófavédelem kutya nélkül: az utánpótlás már nagyban gyakorol – és rabolja el mindenki szívét!

 

Négy rosszcsont kis kölyökkutyáról van ugyanis szó: Daisy, Turbi, Díva, és Emily most még leginkább csak a játékkal, a világ felfedezésével van elfoglalva, azonban játékos formában már ismerkednek leendő munkahelyükkel.

 

„Szokják a benti létet, a tűzoltókat, a riasztást, a mélyben és magasban mozgást, a szolgálati kocsiban való utazást, a szirénát, a sötétben és a világosban történő munkavégzést. – írja az Országos Katasztrófadéelmi Főigazgatóság a Facebook oldalán. Hozzáteszik: „Az a kutya, amelyik bármilyen körülmény között stabilan tud koncentrálni a játékára, vagy a jutalomfalatra, a későbbi munkája során is kiemelkedően tud majd teljesíteni.”

 

Íme, Daisy, a 16 hetes working springer spániel szuka, Turbi, a 12 hetes working cocker spániel kan. Díva, a 8 hetes malinois szuka és Emily, a 6 hónapos szintén malinois szuka, akiket Leczki Sarolta tűzoltó főtörzszászlós mutat be:

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador
Pályáját kábítószer kereső kutyaként képzelték el, de kedvessége miatt alkalmatlannak nyilvánították erre. Roger kutató-mentőnek tanult tovább, és elképesztő tehetséggel szimatolja ki a romok alatt rekedt embereket.

Megérkeztek a magyar mentőcsapatok és kutyáik Líbiába Megérkeztek a magyar mentőcsapatok és kutyáik Líbiába
Megérkeztek Dernába és már meg is kezdték a munkát a katasztrófa sújtotta városban a magyar mentőcsapatok.

Nyugdíjba vonul Kabos, a katasztrófavédelem tűzvizsgáló kutyája Nyugdíjba vonul Kabos, a katasztrófavédelem tűzvizsgáló kutyája
Sorfallal és finomságokból álló tortával búcsúztatták Kabost, a tűzvizsgáló kutyát nyugdíjba vonulása alkalmából.

Magyar mentőkutyások is Líbiába utaznak, hogy segítsék a mentéseket Magyar mentőkutyások is Líbiába utaznak, hogy segítsék a mentéseket
Magyar csapatok is segítik a mentést: eddig legkevesebb hatezer halálos áldozatról tudni, de tízezer eltűnt embert keresnek, egyre csökkenő reménnyel az árvíz sújtotta Líbiában.

Életet mentett Ego, a belga juhász Életet mentett Ego, a belga juhász
A Fertő-tónál került bajba egy nő – szerencsére Ego, Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság soproni személykereső kutyája időben megtalálta!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Praktiker Beagle Club Online Rehabportál JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Egy évvel mentése után ilyen boldog életet él a kísérleti telepről gazdisodott beagle Hírek - Címlapon
Egy évvel mentése után ilyen boldog életet él a kísérleti telepről gazdisodott beagle
Fokozott nyáladzás kutyáknál - mi okozhatja? Hírek - Címlapon
Fokozott nyáladzás kutyáknál - mi okozhatja?