A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Adomány koszorúk helyett - Nyirati Lili végakarata

2015. április 20., 00:00


Szerző: RSM


Kategória: Állatvédelem
A haldoklók szoktak végakaratot írni, melyben közlik a hozzátartózóikkal, milyen legyen a temetésük. Csak így szárazon. Szomorúan. De még fájóbb ez, ha minderről 18 évesen rendelkezik valaki. Úgy, hogy ezzel a kívánsággal négylábú barátain szeretne segíteni.Nyirati Lili 18 évesen hagyta itt a földi életet. Egész ittlétét végig kísérte a betegség, ez határozta meg mindennapjait. 2015. április 9-én feladta a küzdelmet, nem bírta a szervezete tovább. Blogjából is kiderül, mennyire szerette az állatokat. Köztük lelt vígaszra, belőlük merítette az erőt a vizsgálaokhoz, műtététekhez, a hosszan tartó kórházi kezelésekhez.

 

Mancika rajongott gazdájáért
Mancika rajongott gazdájáért
Fotó: blikk.hu

 

Lili a harmadik májátültetés után egy kockázatos műtétbe halt bele. A beavatkozás előtt arra kérte barátait, hogy ha elérkezne az ő továbbmenetelének pillanata, különleges módon emlékezzenek rá. Virágok és koszorúk helyett egy-egy állatvédő szervezetnek vigyenek adományt, ezzel segítve a rászoruló állatokon. 

 

Üzenet az ittmaradóknak
Üzenet az ittmaradóknak
Fotó: facebook.com

 

A lány halála után a Noé Állatotthon Alapítványt felkeresték Lili barátai. Az Otthon Facebook oldalán emlékezett a megható jelenetről.

 

Ez a kérés is azt mutatja, mennyire nemes szív lakozott Liliben. Hozzátartozóinak hála, amiért teljesítik a fiatal utolsó kívánságát!

 

 

A hir24.hu, és a facebook.com nyomán

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

 

Témába vág

Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon! Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon!
Negyedik alkalommal szervezi meg a Mancs a bajban! akciót a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A 2024. május 11-12-én, szombaton és vasárnap zajló adománygyűjtés során állatvédő szervezetek közreműködésével az INTERSPAR hipermarketekben száraztápot, konzervet, szalámit, tasakos nedves eledelt, jutalomfalatot, állatfelszereléseket és tisztító szereket gyűjtenek menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására.

Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére
Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása.

Hogyan adjuk be kutyánknak a gyógyszert? 12 tipp a cél eléréséhez Hogyan adjuk be kutyánknak a gyógyszert? 12 tipp a cél eléréséhez
Kutyánk iránt elkötelezett, gondos gazdiként jól tudjuk, hogy kedvencünknek is szüksége lehet kezelésekre. Mit tegyünk, ha gyógyszert kell szednie? Hogyan változtassuk élménnyé azt, amit legszívesebben mi is elkerülnénk?

Tündéri videó: Minden évben bemutatja kutya barátjának kicsi gidáit a szarvas Tündéri videó: Minden évben bemutatja kutya barátjának kicsi gidáit a szarvas
A golden retriever lelkesen besegít a gidácskák gondozásába!

Állatkínzás vétsége miatt ítélt el a Szekszárdi Járásbíróság egy tolnai férfit Állatkínzás vétsége miatt ítélt el a Szekszárdi Járásbíróság egy tolnai férfit
A Szekszárdi Járásbíróság a 2024. április 22-én tartott előkészítő ülésen hat rendbeli állatkínzás vétségében mondta ki bűnösnek azt a tolnai férfit, aki több kutyáját is magára hagyta anélkül, hogy az ellátásukról megfelelően gondoskodott volna.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MTI Rehabportál Praktiker Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A BKV-n utaztatás szabályai - Kibúvók nélkül Hírek - Címlapon
A BKV-n utaztatás szabályai - Kibúvók nélkül
Mehet amerre lát, jön a gyerek - mert ilyen is van! Hírek - Címlapon
Mehet amerre lát, jön a gyerek - mert ilyen is van!