A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Adomány koszorúk helyett - Nyirati Lili végakarata

2015. április 20., 00:00


Szerző: RSM


Kategória: Állatvédelem




A haldoklók szoktak végakaratot írni, melyben közlik a hozzátartózóikkal, milyen legyen a temetésük. Csak így szárazon. Szomorúan. De még fájóbb ez, ha minderről 18 évesen rendelkezik valaki. Úgy, hogy ezzel a kívánsággal négylábú barátain szeretne segíteni.



Nyirati Lili 18 évesen hagyta itt a földi életet. Egész ittlétét végig kísérte a betegség, ez határozta meg mindennapjait. 2015. április 9-én feladta a küzdelmet, nem bírta a szervezete tovább. Blogjából is kiderül, mennyire szerette az állatokat. Köztük lelt vígaszra, belőlük merítette az erőt a vizsgálaokhoz, műtététekhez, a hosszan tartó kórházi kezelésekhez.

 

Mancika rajongott gazdájáért
Mancika rajongott gazdájáért
Fotó: blikk.hu

 

Lili a harmadik májátültetés után egy kockázatos műtétbe halt bele. A beavatkozás előtt arra kérte barátait, hogy ha elérkezne az ő továbbmenetelének pillanata, különleges módon emlékezzenek rá. Virágok és koszorúk helyett egy-egy állatvédő szervezetnek vigyenek adományt, ezzel segítve a rászoruló állatokon. 

 

Üzenet az ittmaradóknak
Üzenet az ittmaradóknak
Fotó: facebook.com

 

A lány halála után a Noé Állatotthon Alapítványt felkeresték Lili barátai. Az Otthon Facebook oldalán emlékezett a megható jelenetről.

 

Ez a kérés is azt mutatja, mennyire nemes szív lakozott Liliben. Hozzátartozóinak hála, amiért teljesítik a fiatal utolsó kívánságát!

 

 

A hir24.hu, és a facebook.com nyomán

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

 

Témába vág

Honnan tudom, hogy lázas a kutyám? Honnan tudom, hogy lázas a kutyám?
És mit tehetek, hogy segítsek neki?

Megérezte a kutya, hogy nagy baj van a gazdijával - segítsége életmentőnek bizonyul Megérezte a kutya, hogy nagy baj van a gazdijával - segítsége életmentőnek bizonyul
„Fogalmam sincs, mihez kezdenék nélküle. Egészen más lenne az életem, ha Echo nem lenne benne.”

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett! Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett!
Több társával együtt mentették ki az állatvédők a földi pokolból a sokat szenvedett kutyust – a szakértő kezeknek, a gondoskodásnak hála azonban teljesen felépült. Azóta szerető gazdikra is talált, mi több, igazi reklámarc lett a bájos négylábú! Szívmelengető történet!

Meglepő kapcsolatot fedeztek fel a kutatók az emberek és kutyák agydaganatai között Meglepő kapcsolatot fedeztek fel a kutatók az emberek és kutyák agydaganatai között
A menangiómák genetikai felépítése meglehetős hasonlóságot mutat az ember legjobb barátjánál is.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Irodakutya.com Beagle Club Online AEGON Magyarország Zrt. JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A BKV-n utaztatás szabályai - Kibúvók nélkül Hírek - Címlapon
A BKV-n utaztatás szabályai - Kibúvók nélkül
Mehet amerre lát, jön a gyerek - mert ilyen is van! Hírek - Címlapon
Mehet amerre lát, jön a gyerek - mert ilyen is van!