A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ajándék helyett az árva állatoknak kért tápot születésnapja alkalmából az állatbarát nő

2020. április 21., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A koronavírus járvány miatt az állatmenhelyek és az árva állatok is bajban vannak: kevesebb az élelem, ami főként az iskolákkal, óvodákkal együtt bezárt menzák miatt van. A bajban azonban segítenek a hétköznapi hősök – ők bebizonyítják, hogy egy kis odafigyeléssel, egy apró ötlettel is hatalmas segítséget nyújthatunk!



 

A Nógrád megyében élő Renáta egy mobiltelefon szaküzletben dolgozik. Kollégáival kölcsönösen meg szokták ajándékozni egymást a születésnapokon, ám Renáta ezúttal arra kérte munkatársait a közelgő születésnapja alkalmából, hogy ne különleges, vagy drága ajándékon törjék a fejüket, inkább jótékonykodjanak közösen. A járvány miatt komoly élelemhiánnyal küzdenek a menhelyek, ezért Renáta – aki egyébként maga is menhelyről örökbefogadott kutyák gazdája – arra kérte a kollégákat, a meglepetésre szánt pénzt most költsék kutyatápra.

 

Ötletéhez a munkatársak mellett családja és egy helyi pizzéria tulajdonosa is csatlakozott.  Így végül összesen 150 kiló kutyatápot tudtak eljuttatni egy menhelynek.

 

"Nem is kívánhattam volna szebb ajándékot. Nagyszerű érzés volt, hogy az egész csapat összefogott a bajba jutott állatokért és sikerült 150 kilogramm tápot vinnünk a Mancs Menedék Állatvédő Egyesület egyik telephelyére" – idézi a Nool.hu Renátát, aki elmondta azt is, hogy a jövőben rendszeresíteni fogják a születésnapi adományozást.

 

 

150 kiló tápot adományoztak a menhelyi állatoknak
150 kiló tápot adományoztak a menhelyi állatoknak
Fotó: Nool.hu

 

 

 


Indexkép forrás: dogingtonpost.com - A kép illusztráció

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját
Különleges partit szerveztek a mozgássérült kisöreg számára, ő pedig egyfolytában mosolygott, annyira örült a meglepetésnek!

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett! Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett!
Több társával együtt mentették ki az állatvédők a földi pokolból a sokat szenvedett kutyust – a szakértő kezeknek, a gondoskodásnak hála azonban teljesen felépült. Azóta szerető gazdikra is talált, mi több, igazi reklámarc lett a bájos négylábú! Szívmelengető történet!

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Rehabportál MTI JULIUS-K9 MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Békében az erdőkben Hírek - Címlapon
Békében az erdőkben
Harlekinkaticák lepték el egy kutya száját Hírek - Címlapon
Harlekinkaticák lepték el egy kutya száját