A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Átkelt a szivárványhídon az internet legnépszerűbb kutyája

2019. január 21., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Boo-t, a kis pomerániai törpespiccet a világ legcukibb kutyájaként tartották számon. 12 évesen csatlakozott legjobb barátjához, Buddy-hoz a szivárványhídon túl.



Boo, a világ legcukibb kutyájának választott négylábúja óriási követőbázissal rendelkezett a közösségi médiában. Facebook oldalát közel 17 millióan, Instagramját 604 ezren követték. Képregények, telefonos játékok, plüssök ihletője volt, de ami a legfontosabb: emberek ezreinek tette szebbé, mosolygósabbá a szürke hétköznapokat kedves pofijával, mókás fotóival, kalandjaival.

 

 

Boo-t a világ legcukibb kutyájának választották - nem alaptalanul
Boo-t a világ legcukibb kutyájának választották - nem alaptalanul

 

 

Boo 2006 tavaszán került gazdijaihoz, azonnal belopta magát mindenki szívébe. Legjobb barátja Buddy lett, mindent együtt csináltak. Boo Facebook oldalából az is kiderül, mik voltak a kedvencei eledelei: imádta a csirkét, a sajtot- és a virágokat, füvet és persze a koszt. Imádott szaladni kint a természetben és játszani a sípoló játékaival.

 

 

Boo és Buddy - a két kutya legjobb barátok voltak
Boo és Buddy - a két kutya legjobb barátok voltak

 

 

Boo egészsége 2017-ben kezdett rohamosan romlani, mikor elveszítette legjobb barátját, Buddyt. Az állatorvosok szívproblémákat találtak nála - gazdijai szerint szó szerint megszakadt a szíve, mikor Buddy elment. A kis szervezete még idáig bírta: 2019 januárjában, álmában ment el, 12 évesen.

A szivárványhíd túloldalán biztosan várta már kis barátja, Buddy!

 

 

Boo szíve megszakadt, mikor legjobb barátját elveszítette
Boo szíve megszakadt, mikor legjobb barátját elveszítette

 

 

 

Boo és Buddy már együtt vannak a kutyák mennyországában
Boo és Buddy már együtt vannak a kutyák mennyországában

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját
Különleges partit szerveztek a mozgássérült kisöreg számára, ő pedig egyfolytában mosolygott, annyira örült a meglepetésnek!

Tündéri videón a labrador és a macska – Megható, mennyire szeretik egymást! Tündéri videón a labrador és a macska – Megható, mennyire szeretik egymást!
… pedig a cica eleinte nagyon nem akarta az új jövevényt.

Miért van nagyobb követőtábora a kis kedvenceknek manapság? Miért van nagyobb követőtábora a kis kedvenceknek manapság?
Napjainkban a social media platformok használata már a mindennapi életünk része. Követjük ismerőseinket, celebeket, színészeket, influencereket és egyéb olyan oldalakat, amelyek iránt érdeklődésünket fejezzük ki. Ezek közé tartoznak az olyan oldalak is, amelyek a kiskedvencekről szólnak. De miért is alakult ki ez, és mi miért követjük más emberek háziállatának az oldalait?

Egy rendőr esernyője alatt lelt menedékre két kóbor kutya a szakadó esőben Egy rendőr esernyője alatt lelt menedékre két kóbor kutya a szakadó esőben
Egyetlen apró szívesség a világot jelentheti annak, aki segítségre szorul - a hontalan kutyák pedig csak ránk számíthatnak. Egy ember, egy fénykép, mely nemcsak példát mutat, hanem inspirál is arra, hogy tegyünk jót másokkal.

Rendhagyó Palm Dog díjkiosztó Cannes-ban - Posztumusz díjat nyert A némafilmes kutyája Rendhagyó Palm Dog díjkiosztó Cannes-ban - Posztumusz díjat nyert A némafilmes kutyája
A cannes-i filmfesztivál is bizonytalan lett a koronavírus járvány miatt, ám a Palm Dog díjat kiosztották - igaz, rendhagyó módon, virtuálisan! A díj ráadásul idén jubilál: immár 20 éve osztják ki a négylábú színészeknek járó díjat.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Rehabportál EB OVO Közhasznú Egyesület Ebugatta AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Színes festékpor és kutyák - így születnek a lenyűgöző fotók Hírek - Címlapon
Színes festékpor és kutyák - így születnek a lenyűgöző fotók
Kutyánknál is fontos a fogápolás! Hírek - Címlapon
Kutyánknál is fontos a fogápolás!