A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Autópályáról mentettek kutyákat a rendőrök

2018. július 03., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Minden élet számít! Ismét bebizonyította a rendőrség, hogy ezt valóban komolyan is gondolják: két óriás termetű kutyát mentettek meg a szinte biztos haláltól az autópályán.



Bejelentés érkezett a rendőrséghez, miszerint az autópályán két óriási kutya téblábol. Az eltévedt állatok Mogyoród irányából haladtak Budapest felé, és csak a szerencsén, valamint a rendőrség gyorsaságán múlott, hogy nem történt nagyobb baj.


A kutyák nem adták könnyen magukat: a helyszínre érkező rendőrök csak némi “kergetőzés” után tudták megfogni őket. A műveletben a rendőrök kreativitására is szükség volt, ugyanis se a kutyákon, se a rendőröknél nem volt póráz, így azt helyettesítve „POLICE” feliratú szalagot kötöttek az állatokra.

 

A két moszkvai őrkutyát a Gödöllői Ap. Alosztályra vitték, ahova a gödöllői gyepmesteri telep munkatársai is hamar megérkeztek, hogy megnézzék, van-e chip az állatokban. Szerencsére volt, így Rasputin és Léna rövid időn belül visszakerülhettek gazdáikhoz.

 

 

 

 

Témába vág

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Ebugatta MOL Nyrt. JULIUS-K9 Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Elítéltek egy kutyát kilövő vadászt Hírek - Címlapon
Elítéltek egy kutyát kilövő vadászt
Kutyát vett a piacon a kínai férfi - de miért nem ugat? Hírek - Címlapon
Kutyát vett a piacon a kínai férfi - de miért nem ugat?