A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Az Ügyészség megszüntette az eljárást a siófoki kutyagyilkosság ügyében

2020. február 19., 19:00


Szerző: MateKrisz


Kategória: Állatvédelem




Nem volt bizonyítható a bűncselekmény, ezért az ügyben a Siófoki Járási Ügyészség a gyanúsítottal szemben 2019. december 16-án megszüntette az eljárást.



Siófokon a magát kutyabarát helynek mondó szálláshelyen történt kutyagyilkosság sokáig borzolta a kedélyeket a tavalyi évben melyről mi is írtunk és megszólaltattuk az érintetteket.

Az esetről röviden: a kiválasztott kutyabarát szállás mégsem volt annyira kutyabarát. A szállásadó nem hogy nem fogadta szeretettel a vendégeivel érkező kis négylábút, vitába keveredett a vendégeivel, amiből később tettlegesség lett és tragédiába torkollott.

 

Muki, a kis yorki még csak két éves volt
Muki volt az áldozat
De akkor mitől pusztult el?
Forrás: atv.hu

 

A sértett feljelentést tett a rendőrségen, melynek hatására megindult a nyomozás, viszont az ügyben a Siófoki Járási Ügyészség a gyanúsítottal szemben 2019. december 16-án megszüntette az eljárást súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és állatkínzás vétsége miatt, mivel a rendelkezésre álló adatok, illetve bizonyítási eszközök alapján nem volt megállapítható bűncselekmény elkövetése. - nyilatkozta a Somogy Megyei Főügyészség helyettes szóvivője az Index kérdésére

 

Értetlenül állunk a helyzet előtt, további információkért a Siófoki Járási Ügyészséghez fordulunk. A fejleményekről természetesen beszámolunk oldalunkon.

Forrás: index.hu
Indexkép forrás: atv.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók
A kutyabarát turizmus népszerűsége növekszik, és egyre több kutyatartó ismeri fel, hogy a kempingezés ideális lehetőséget kínál a háziállatokkal történő közös nyaralásra. Az Aranypart Camping & Apartments példája rávilágít a balatoni kutyás kempingezés aktuális lehetőségeire. Ha kutyával utazunk fontos a megfelelő szálláshely és szállástípus kiválasztása, valamint az alapfelszerelés hiánytalan összeállítása és az állattartás szabályainak ismerete a kutya kényelme érdekében. A cikk hasznos információkat kínál egy állatbarát nyaralás megszervezéséhez.

A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal
Somló, magányos tanúhegy a Bakony szélén, ami Magyarország legkisebb borvidékéről híres. A borászatok mellett a várrom, a kilátó, a tanösvény és a somlói miliő miatt érdemes ellátogatni ide. A Somló varázsa mindenkit megérint, pár napos kikapcsolódásra tökéletes úti cél a kutyákkal.

Téli napok Szilvásváradon a kedvenceinkkel Téli napok Szilvásváradon a kedvenceinkkel
December eljöttét a hó köszöntötte és szerencsére nekünk is volt benne részünk. Néhány felejthetetlen napot töltöttünk Szilvásváradon a kutyáinkkal, ahol felfedeztük a környéket, kirándultunk és pihentünk nagyokat. Az egész élményt a kutyabarát Szalajka Liget Hotel**** és Apartmanházak vendégszeretete és az erdő szomszédsága tette tökéletessé.

Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája
Megtisztelő felkérést kaptunk: társszervezőként, a Hampton by Hilton Budapest City Centre szálloda és a PetWiseCare csapatával karöltve mutattuk be a Hilton legújabb budapesti szálllodáját mint abszolút kutyabarát szállást! A bemutató keretén belül a vendégek megismerhették a szálloda kutyabarát szolgáltatásait, valamint részt vehettek egy kutya-elsősegély előadáson is.

Kutyás barangolások - Kutyás időtöltés ősszel, Egerben Kutyás barangolások - Kutyás időtöltés ősszel, Egerben
Októberben mindenhol gyönyörű színekben pompázó tájat találunk, főleg egy borvidéken, mint Egerben. Mi a kirándulást és a városnézést is beiktattuk, hogy ne csak a kutya élvezze a mászkálást, hanem a gazdi is lelassuljon egy pohár bor mellett.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Ebugatta Hírstart Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Közel 14 év után került haza az elrabolt kutya gazdáihoz Hírek - Címlapon
Közel 14 év után került haza az elrabolt kutya gazdáihoz
Kutyaterápiás klinika nyílik Kolozsváron autisták számára Hírek - Címlapon
Kutyaterápiás klinika nyílik Kolozsváron autisták számára