A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Az Ürömi Állatotthon is eltáncolta a Jerusalemat - kutyusaival együtt!

2021. April 16., 15:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Szívmelengető videót készített az Ürömi Állatotthon: talán az övék az egyik legkreatívabb a Jerusalema challenge teljesítői között!



 

Nem túlzunk, ha azt állítjuk: ezt a táncot a világ összes szegletében járják! A Jerusalema-challenge örömtánca tavaly óta mozgatja meg az embereket és melengeti meg a szíveket. A kihívás egy angolai tánccsoporttól indult, akik “ebéd közben”, tányérral a kézben táncolták el a koreográfiát. Azóta vírusszerűen terjed a kihívás a különböző közösségi oldalakon: egyedül, vagy épp családjukkal, barátaikkal közösen táncolók osztották meg a videójukat, de számos cég dolgozói, alapítványok, szervezetek is teljesítették a kihívást. Master KG és Nomcebo Zikode Jerusalema című dalát hallhatjuk a kihívás zenéjeként. 

 

Számos magyar videó is készült már a kihívás jegyében, most pedig egy igazán szívmelengető videó is megjelent: az Ürömi Állatotthon és Kutyaiskola csapata is eltáncolta a Jerusalemat! Gratulálunk a videóhoz, fantasztikus lett!

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette! Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette!
Egy mentett őszpofi hálája egy életen át elkísér. Szívmelengető érzés tudni, hogy annyi nehézség után hátralévő éveit nyugalomban és szeretetben élheti le melletted. Annyi mindennel gazdagodhat életünk, ha egy kisöreget választunk!

Ilyen boldogan szaladgálnak a mozgássérült kutyák a tengerparton Ilyen boldogan szaladgálnak a mozgássérült kutyák a tengerparton
Örömteli pillanatok a szívmelengető videókon!

Az otthontalan kisállatok sorsa csak rajtunk múlik - Így segíthetsz! Az otthontalan kisállatok sorsa csak rajtunk múlik - Így segíthetsz!
Nyílik az ajtó, ők pedig ott várnak ránk, hogy feltétel nélküli szeretetükkel bearanyozzák az életünket. Kis kedvenceink mind a mentális, mind a fizikai egészségünkre jótékony hatással vannak, cserébe pedig csupán gondoskodást és biztonságot kérnek. Magyarországon azonban több százezer kisállat él gazdátlanul az utcán kóborolva vagy a menhelyeken egy jobb jövőben bízva. Augusztus harmadik szombatján, az otthontalan állatok világnapján a Mars három módszert mutat be, amely segíthet a gazdátlan állatokon és mérsékelheti az állatmenhelyek terheit. Hiszen mindegyik házikedvenc megérdemel egy jobb világot.

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy tényleg nagyon szeret a kutyád Ezekből a jelekből tudhatod, hogy tényleg nagyon szeret a kutyád
Jó érzés szeretni, és annak is nagyon tudunk örülni, ha viszontszeretnek minket. De miből tudhatjuk, hogy kutyánk is így érez irántunk?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MTI Brimo partysátor EB OVO Közhasznú Egyesület Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyák a történelemben: a Titanic négylábú utasai Hírek - Címlapon
Kutyák a történelemben: a Titanic négylábú utasai
Póráz nélkül sétáltatott kutyák okozták egy lovas sérülését és egy ló halálát Hírek - Címlapon
Póráz nélkül sétáltatott kutyák okozták egy lovas sérülését és egy ló halálát