A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Bajban vannak a szánhúzók - a segítségeteket kérik!

2017. július 20., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Rengeteg mentett és menteni való kutya, de kevés örökbefogadó - emellett tetemes állatorvosi költségek, etetés, panzió… Az Összefogás A Szánhúzókért Alapítvány az ereje végénél tart. Óriási szükségük van a segítségre!Közel 30 mentett kutya. Mindannyiuknak enni kell. Mindüket oltani, chipelni, ivartalanítani kell. És akkor még ott van a szívféreg teszt, de van, amelyiküket már kezelni kell pont emiatt. Az állatok elhelyezését is meg kell oldani. Az Összefogás A Szánhúzókért Alapítvány havi költségei meghaladják a 600.000 Ft-ot - a kasszájuk viszont már üres.

 

Előző hónapban 8 kutyát mentettek meg a szaporítók karmai közül, de nagyon sok kutya van náluk, akik hosszú ideje várják a nagybetűs, szerető Gazdit.  Facebook bejegyzésben kér segítséget az állatbarátoktól az Alapítvány, hogy folytatni tudja a szánhúzók mentését - a helyzetük egyre kilátástalanabb.

 

 

 

Kérünk Benneteket, ha módotokban áll, támogassátok az Alapítvány áldozatos, fáradtságot, időt, energiát nem kímélő munkáját!

Hálás, boldog szánhúzó-szempárok fogják megköszönni!

 

Összefogás a Szánhúzókért Közhasznú Alapítvány 

Az alapítvány számlaszáma: K&H Bank 10404742-50505249-49551019

Nemzetközi bankszámlaszám:(IBAN) HU75 1040 4742 5050 5249 4955 1019

Swift kód:OKHBHUHB

paypal: [email protected]

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén Több mint 9 ezer kg élelem gyűlt össze az árva állatok számára a hétvégén
Negyedik alkalommal szervezte meg az elmúlt hétvégén a Mancs a bajban! állateledel-gyűjtő akciót menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A kétnapos gyűjtés során összesen közel 12 ezer konzervet, 9500 kilogramm száraztápot, valamint nagy mennyiségű állatfelszerelést és tisztítószert ajánlottak fel az INTERSPAR hipermarketek vásárlói. A SPAR ezen felül további 1 millió forinttal segíti az állatvédelem ügyét.

Gondoltad volna, hogy a szánhúzók sokkal régebb óta társaink, mint ahogy eddig véltük? Gondoltad volna, hogy a szánhúzók sokkal régebb óta társaink, mint ahogy eddig véltük?
Több mint 9500 évvel ezelőtt jelentek meg először Szibériában.

A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra
Minden kutya egyedi, különleges egyéniség – a keverék kutyák ráadásul nem csak belső-, de külső tulajdonságaikban is egyediek! Mégsem olyan menők, mint fajtatiszta társaik… változtassunk ezen!

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik
Az évben több nap is négylábú kedvenceinkről szól, ezek közül pedig az egyik legfontosabb október 4-e. A kisállatok világnapja Assisi Szent Ferenchez, az állatok és a természet védőszentjéhez kötődik, és a 20. század eleje óta ünnepeljük. A háziállatok rendkívül pozitív hatással vannak mind a mentális, mind a fizikai egészségünkre, amit az ilyen alkalmakon igyekszünk némi plusz törődéssel meghálálni. A gondoskodás azonban a kevésbé szerencsés, utcára került háziállatoknak is jár. A Mars éppen ezért hat olyan módszert javasol, amelyekkel mindannyian részt vállalhatunk az elhagyott háziállatok helyzetének javításában és csökkenthetjük az otthontalan kiskedvencek számát.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Brimo partysátor AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Állatvédelmi törvénynek adott nevet a végletekig elhanyagolt kutya Hírek - Címlapon
Állatvédelmi törvénynek adott nevet a végletekig elhanyagolt kutya
Gazdagabb környezet: vidámabb állatok Hírek - Címlapon
Gazdagabb környezet: vidámabb állatok