A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Bajban vannak a szánhúzók - a segítségeteket kérik!

2017. július 20., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Rengeteg mentett és menteni való kutya, de kevés örökbefogadó - emellett tetemes állatorvosi költségek, etetés, panzió… Az Összefogás A Szánhúzókért Alapítvány az ereje végénél tart. Óriási szükségük van a segítségre!



Közel 30 mentett kutya. Mindannyiuknak enni kell. Mindüket oltani, chipelni, ivartalanítani kell. És akkor még ott van a szívféreg teszt, de van, amelyiküket már kezelni kell pont emiatt. Az állatok elhelyezését is meg kell oldani. Az Összefogás A Szánhúzókért Alapítvány havi költségei meghaladják a 600.000 Ft-ot - a kasszájuk viszont már üres.

 

Előző hónapban 8 kutyát mentettek meg a szaporítók karmai közül, de nagyon sok kutya van náluk, akik hosszú ideje várják a nagybetűs, szerető Gazdit.  Facebook bejegyzésben kér segítséget az állatbarátoktól az Alapítvány, hogy folytatni tudja a szánhúzók mentését - a helyzetük egyre kilátástalanabb.

 

 

 

Kérünk Benneteket, ha módotokban áll, támogassátok az Alapítvány áldozatos, fáradtságot, időt, energiát nem kímélő munkáját!

Hálás, boldog szánhúzó-szempárok fogják megköszönni!

 

Összefogás a Szánhúzókért Közhasznú Alapítvány 

Az alapítvány számlaszáma: K&H Bank 10404742-50505249-49551019

Nemzetközi bankszámlaszám:(IBAN) HU75 1040 4742 5050 5249 4955 1019

Swift kód:OKHBHUHB

paypal: [email protected]

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Gondoltad volna, hogy a szánhúzók sokkal régebb óta társaink, mint ahogy eddig véltük? Gondoltad volna, hogy a szánhúzók sokkal régebb óta társaink, mint ahogy eddig véltük?
Több mint 9500 évvel ezelőtt jelentek meg először Szibériában.

A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra
Minden kutya egyedi, különleges egyéniség – a keverék kutyák ráadásul nem csak belső-, de külső tulajdonságaikban is egyediek! Mégsem olyan menők, mint fajtatiszta társaik… változtassunk ezen!

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik
Az évben több nap is négylábú kedvenceinkről szól, ezek közül pedig az egyik legfontosabb október 4-e. A kisállatok világnapja Assisi Szent Ferenchez, az állatok és a természet védőszentjéhez kötődik, és a 20. század eleje óta ünnepeljük. A háziállatok rendkívül pozitív hatással vannak mind a mentális, mind a fizikai egészségünkre, amit az ilyen alkalmakon igyekszünk némi plusz törődéssel meghálálni. A gondoskodás azonban a kevésbé szerencsés, utcára került háziállatoknak is jár. A Mars éppen ezért hat olyan módszert javasol, amelyekkel mindannyian részt vállalhatunk az elhagyott háziállatok helyzetének javításában és csökkenthetjük az otthontalan kiskedvencek számát.

Királyi kalapban pózolnak a mentett kutyák a 2024-es adománygyűjtő naptárhoz Királyi kalapban pózolnak a mentett kutyák a 2024-es adománygyűjtő naptárhoz
Kate Middleton kalapkészítője kreatív csodáival szeretne segíteni a menhelyi kutyákon.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MTI Rehabportál Irodakutya.com Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Állatvédelmi törvénynek adott nevet a végletekig elhanyagolt kutya Hírek - Címlapon
Állatvédelmi törvénynek adott nevet a végletekig elhanyagolt kutya
Gazdagabb környezet: vidámabb állatok Hírek - Címlapon
Gazdagabb környezet: vidámabb állatok