A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Belehalt a bánatba a kutya, akit elhagyott a gazdája

2017. november 21., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Egy reptéren hagyta “feleslegessé” vált kutyáját a gazda - belegondolni is borzalmas, mit élhetett át a kutya: zavarodottság, kétségbeesés majd a végtelen magány és reménytelenség.



 

Egy fekete-fehér foltos kutyára lettek figyelmesek a kolumbiai Bucaramanga melletti repülőtéren Az állat összezavarodva járkált fel-alá a reptérre érkező emberek között, minden járókelőt megnézve, megszagolva, hátha az eltűnt gazdáját fedezi fel valamelyikükben.

 

De a Gazda csak nem jött vissza.

 

Hosszas keresgélés után feladta, és egy sarokban kuporodott össze. Az egy hónap alatt, amit a reménykedő kutya a reptéren töltött, az utasok és a dolgozók hordtak neki ételt és vizet - ám a fiatal kutya nem nyúlt hozzá.

 

A kutya egy hónapon keresztül várta vissza gazdáját, aki otthagyta őt a repülőtéren
A kutya egy hónapon keresztül várta vissza gazdáját, aki otthagyta őt a repülőtéren
Fotó: dailymail.co.uk

 

A kétéves eb végül menhelyre került: olyannyira legyengült az éhezéstől, hogy lábra sem bírt állni. Depressziója az állatorvosok és az állatvédők erőfeszítései ellenére sem javult: hiába a gyógyszer, az infúzió - végül belehalt a szomorúságba.

 

 

 

 


 

Forrás: hvg.hu, facebook.com/publimetromx, dailymail.co.uk

Témába vág

Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit
Legszívesebben a nap minden percét együtt töltenénk imádott kedvencünkkel, ám sokunk számára ez sajnos nem lehetséges. Mivel varázsolhatjuk komfortosabbá az egyedüllét idejét?

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett! Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett!
Több társával együtt mentették ki az állatvédők a földi pokolból a sokat szenvedett kutyust – a szakértő kezeknek, a gondoskodásnak hála azonban teljesen felépült. Azóta szerető gazdikra is talált, mi több, igazi reklámarc lett a bájos négylábú! Szívmelengető történet!

Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök
A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőket.

Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány
A magyar beatzene hőskora címmel jótékonysági koncertet rendez a Rex Kutyaotthon Alapítvány február 2-án az újpesti UP Rendezvénytéren. A koncert teljes bevételét a most épülő Felelős Állattartás Háza befejező munkálataira fordítják - tájékoztatta az alapítvány az MTI-t.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Ebugatta EB OVO Közhasznú Egyesület Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
7 év börtönt is kaphat, aki nem biztosít menedéket a fagy elől kutyájának Hírek - Címlapon
7 év börtönt is kaphat, aki nem biztosít menedéket a fagy elől kutyájának
Alacsony vérnyomásra gyógynövények Hírek - Címlapon
Alacsony vérnyomásra gyógynövények