A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Belehalt a bánatba a kutya, akit elhagyott a gazdája

2017. november 21., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Egy reptéren hagyta “feleslegessé” vált kutyáját a gazda - belegondolni is borzalmas, mit élhetett át a kutya: zavarodottság, kétségbeesés majd a végtelen magány és reménytelenség. 

Egy fekete-fehér foltos kutyára lettek figyelmesek a kolumbiai Bucaramanga melletti repülőtéren Az állat összezavarodva járkált fel-alá a reptérre érkező emberek között, minden járókelőt megnézve, megszagolva, hátha az eltűnt gazdáját fedezi fel valamelyikükben.

 

De a Gazda csak nem jött vissza.

 

Hosszas keresgélés után feladta, és egy sarokban kuporodott össze. Az egy hónap alatt, amit a reménykedő kutya a reptéren töltött, az utasok és a dolgozók hordtak neki ételt és vizet - ám a fiatal kutya nem nyúlt hozzá.

 

A kutya egy hónapon keresztül várta vissza gazdáját, aki otthagyta őt a repülőtéren
A kutya egy hónapon keresztül várta vissza gazdáját, aki otthagyta őt a repülőtéren
Fotó: dailymail.co.uk

 

A kétéves eb végül menhelyre került: olyannyira legyengült az éhezéstől, hogy lábra sem bírt állni. Depressziója az állatorvosok és az állatvédők erőfeszítései ellenére sem javult: hiába a gyógyszer, az infúzió - végül belehalt a szomorúságba.

 

 

 

 


 

Forrás: hvg.hu, facebook.com/publimetromx, dailymail.co.uk

Témába vág

Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra
Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy rekordszámú pályázat érkezett a május elején meghirdetett, állatvédelemmel, illetve mentő-, segítő- és vakvezető kutyás jellegű tevékenységgel foglalkozó civil szervezetek számára szóló pályázatra. A pályázati kiírás szerint a kérelmek benyújtására nyitva álló határidő kedden letelt, 284 szervezet élt a pályázat beadása adta lehetőséggel.

Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon! Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon!
Negyedik alkalommal szervezi meg a Mancs a bajban! akciót a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A 2024. május 11-12-én, szombaton és vasárnap zajló adománygyűjtés során állatvédő szervezetek közreműködésével az INTERSPAR hipermarketekben száraztápot, konzervet, szalámit, tasakos nedves eledelt, jutalomfalatot, állatfelszereléseket és tisztító szereket gyűjtenek menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására.

Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére
Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása.

Állatkínzás vétsége miatt ítélt el a Szekszárdi Járásbíróság egy tolnai férfit Állatkínzás vétsége miatt ítélt el a Szekszárdi Járásbíróság egy tolnai férfit
A Szekszárdi Járásbíróság a 2024. április 22-én tartott előkészítő ülésen hat rendbeli állatkínzás vétségében mondta ki bűnösnek azt a tolnai férfit, aki több kutyáját is magára hagyta anélkül, hogy az ellátásukról megfelelően gondoskodott volna.

5 tünet, ami komoly bajt is jelezhet a kutyánál 5 tünet, ami komoly bajt is jelezhet a kutyánál
Erőteljesen liheg vagy nyálzik? Folyton szomjas és vizet kér? Másként kezd el viselkedni? Talán még a szaga is megváltozik... Mi mindenre utalhat, ha szokatlan tüneteket tapasztalunk kedvencünknél?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online Praktiker Irodakutya.com JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
7 év börtönt is kaphat, aki nem biztosít menedéket a fagy elől kutyájának Hírek - Címlapon
7 év börtönt is kaphat, aki nem biztosít menedéket a fagy elől kutyájának
Alacsony vérnyomásra gyógynövények Hírek - Címlapon
Alacsony vérnyomásra gyógynövények