A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Belopózott az esküvőre a kóbor kutya – így talált életre szóló otthonra

2022. július 27., 12:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Annyira megszerette a kedves kutyát az ifjú pár, hogy úgy döntöttek, örökbefogadják. 

Nincs abban semmi meglepő, ha egy menyegzőn minden tekintet a menyasszonyra és a vőlegényre szegeződik. Örömteli mosolyuk, sugárzó boldogságuk magával ragadja az embert – egyszerűen jó érzés a közelükben lenni, a csoda részesének lenni.

 

Előfordul azonban, hogy egy váratlan vendég magára vonja a figyelmet. Különösen, ha tényleg semmi keresnivalója nincs az eseményen... Egy kóbor kutyának azonban még ezt is megbocsájtották, sőt!

 

 

Egyből megszerette az ifjú pár a kóbor kutyát
Egyből megszerette az ifjú pár a kóbor kutyát
Fotó: Instagram/@caramelodejesus

 

 

Tamiris Muzini és Douglas Vieira Robert lepődtek meg csak igazán, amikor a négylábú vendég besétált esküvőjükre, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Elfoglalta helyét a templom bejáratánál, és ott maradt, míg a szertartás véget ért. Egy kicsit azért arrébb kellett terelgetni, hogy a leendő férj bevonulhasson, de a kutya ezt sem bánta.

 

Közben valahogy megtalálta az utat az ifjú ara autójához, behuppant mellé, és vigyázott rá, amíg ő is elindulhatott az oltárhoz vezető úton. Négylábú kísérője vele tartott, aztán lepihent a kapuban, és türelmesen megvárta, amíg eljön az ő ideje. Hiába próbálták elhívni, arrébb küldeni, egy tapodtat sem moccant. Kitartása meg is hozta az eredményt.

 

 

Megvárta a kutya templom bejáratánál, míg véget ér az esküvő
Megvárta a kutya templom bejáratánál, míg véget ér az esküvő
Fotó: Instagram/@caramelodejesus

 

 

Az újdonsült brazil házaspárt (és az egész násznépet) teljesen lenyűgözte a sehonnani kutya: nemcsak életük Nagy Napjára lopózott be, de a szívükbe is pillanatok alatt belopta magát. Sajnos a programjuk nem engedte, hogy magukkal vigyék, és azt sem lehetett tudni, van-e esetleg valahol otthona, és éppen csak tett egy sétát a környéken.

 

Az esküvőszervezőt is meghatotta a látvány, feltette a történetet a közösségi oldalára, a kommentekből pedig kiderült, hogy többen is látták a kutyát arrafelé bóklászni, és minden bizonnyal árva. Másnap hiába keresték, így újra megosztották fényképét, de már azzal a kéréssel, ha bárki látta, jelezze nekik, hol található a kutya.

 

 

Szépen gyógyul a kutya törött lába
Szépen gyógyul a kutya törött lába
Fotó: Instagram/@caramelodejesus

 

 

Néhány órával később érkeztek róla fotók, ahogy egy távolabbi kávézónál próbál élelmet szerezni. A hölgy ott maradt vele, míg a házaspár érte tudott menni. Ekkor látták, hogy mancsa eltörhetett, azonnal állatorvoshoz vitték, ahol ellátták a sérülést, majd hazavitték magukkal Caramel de Jesust, így nevezték el. Amíg nászútjukon vannak, Tamaris édesanyja vigyáz az új családtagra, aki már alig várja, hogy választottjai hazatérjenek, és jól megszeretgessék.

 

Talán egy magasabb erő vezethette őt hozzájuk akkor és ott, és ahogy a menyasszony és a vőlegény ünnepélyesen megfogadta egymásnak, hogy sohasem engedik el egymás kezét, úgy megígérték a zsemleszínű keveréknek is megígérték, hogy az ő mancsát sem engedik el többé. Caramelo családra és otthonra lelt náluk.

 

 

Az ifjú pár örökbefogadt a kóbor kutyát, miután besétált az esküvőjükre
Az ifjú pár örökbefogadt a kóbor kutyát, miután besétált az esküvőjükre
Fotó: Instagram/@caramelodejesus

 

 

Forrás: boredpanda.com
Indexkép forrás: Instagram/@caramelodejesus

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday, ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

Kidobott kiskutyát mentettek a mentősök – a kölyök végül szerető otthonra is talált az egyik életmentőnél Kidobott kiskutyát mentettek a mentősök – a kölyök végül szerető otthonra is talált az egyik életmentőnél
Hatalmas szerencséje volt az alig 8 hetes kiskutyának: magára hagyva kóborolt az út szélén, amiből nagy baj is lehetett volna – az arra járó mentősök azonban észrevették és nem mentek el mellette!

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Egy mozgássérült Shiba Inu lett a világ legcukibb mentett kutyája Egy mozgássérült Shiba Inu lett a világ legcukibb mentett kutyája
„Úgy gondoltuk, azért fogadjuk örökbe, hogy segíthessünk rajta, de valójában ő adott nekünk annyi, de annyi örömet és vidámságot, hogy úgy érzem, sohasem fogjuk tudni meghálálni neki mindezt.”

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Irodakutya.com Mondial Assistance GesmbH MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Lótrágya – Veszélyes lehet, ha a kutya megeszi! Hírek - Címlapon
Lótrágya – Veszélyes lehet, ha a kutya megeszi!
Feledhetetlen élmények kutyával Tokaj környékén Hírek - Címlapon
Feledhetetlen élmények kutyával Tokaj környékén