A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Black & White Dog Party újratöltve

Réka elárulta: idén is lesznek meglepetések és újdonságok


2016. szeptember 19., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Szeptember 25-én, vasárnap délután kerül megrendezésre a fekete-fehér kutyák találkozója méghozzá, az elegáns Holiday Beach Hotel régi-új kibővített udvarán.



A vasárnap egykor kezdődő Black & White Dog Party idén harmadjára a feketébe-fehérbe öltözött vendégek elegáns seregszemléje, akik szó szerint hasonszőrű négylábú kedvenceikkel érkeznek az eseményre. Természetesen a nem fekete, vagy nem fehér ebeket sem zárják ki a rendezvényről, sőt, minden fajta vagy keverék ebet örömmel várnak. Esetükben egyetlen kitétel van: a gazdi öltözzön fekete, fehér, vagy fekete-fehér ruhába.

 

A találkozó főrendezőjét, Kis Hegedüs Rékát arról kérdeztük, mi az a különlegesség, ami megkülönbözteti ezt a partyt más kutyás találkozóktól?

Mindenekelőtt a légkör, hangulat, a résztvevők összetétele. A korábbi Black  &  White Partyk tapasztalatai után bátran állíthatom, kiemelkedő társadalmi eseménnyé nőtte ki magát ez a találkozó. Ugyanis nem arról van szó, hogy mint egy kutyakiállításon, a tenyésztők felvonultatják pedigrés kutyáikat, aztán egy szigorú zsűri előtt méricskéljék a fajták jellegzetességeit. A mi rendezvényünkön az a cél, hogy vidám, felszabadult találkozó legyen, ahol nem számít a fajtatisztaság, nem számít a külcsín, bőven elegendő, ha szeretetre méltó az eb, és boldog a gazda-kutya kapcsolat.

 

A Dalmata Mentéssel is találkozhattok!
A Dalmata Mentéssel is találkozhattok!
Fotó: facebook.com/dalmatamentes

 

Értem, de azért valamilyen követelmény csak létezik…

Természetesen, hiszen a rendezvény neve is sokatmondó. A kutyus legyen fekete vagy fehér, esetleg e két szín keveréke. De továbbmegyek: legyen akármilyen. Lehet barna, vörös, tarka, foltos – hiszen e rendezvény elsősorban a kutyákról szól, és a boldog gazda-kutya kapcsolatról, az együttlétről. Használjuk ki az indián nyár csodáját, élvezzük együtt azt a pár napot, amikor még önfeledten rohangálhatnak a kutyusok a szabadban, amikor a gazdik is élvezhetik a nyárutót.

A más színű kutyák esetében a gazdikat kérjük fekete, fehér vagy fekete-fehér ruházat viselésére. Mivel a Black & White Dog Party előtti napon kerül megrendezésre a hagyományos Yorki Fesztivál, az azon részt vevő ebek, gazdáik, sőt, a látogatók is ingyenesen jöhetnek el a másnapi fekete-fehér partyra, elegendő előző napi karszalagjukat megőrizniük és a dress code-ot betartaniuk.

 

A Next Top Dog Modell nyertese is ott lesz!
A Next Top Dog Modell nyertese is ott lesz!

 

És mit tartogat a party a gazdiknak?

Reményeim szerint sok látványosságot, vidám hangulatot, a különféle versenyek nyertesei és helyezettei számára értékes nyereményeket. A zsűriben helyet foglaló, illetve a rendezvényen előadást tartó szakemberektől hasznos tanácsokat hallgathatnak meg a gazdák, a jelen lévő kutyakozmetikus pedig még szebbé varázsolja az amúgy is szívmelengetően gyönyörű kedvenceket. Sőt, tovább megyek: kutyakozmetikusunknak hála a gazdik elleshetik, hogyan lehet színes tincsekkel, vagy éppen csillámtetoválással díszíteni kedvencük bundáját. Lesznek vicces bemutatók, ügyességi játékok, a Next Top Dog Model versenyek korábbi helyezettjei is bemutatót tartana, de biztos vagyok benne, hogy a dog dancing is látványos lesz. Míg dr. Varga József állatorvos folyamatos rendelést és egészségügyi szaktanácsadást tart a találkozó tartama alatt, a kirakodó vásár standjain valamennyi, a korszerű kutyatartáshoz nélkülözhetetlen kellék beszerezhető lesz. Az érdeklődők találkozhatnak Nyakas Gáborral, és tanácsot kaphatnak pár neves kennel tulajdonosától az őket érdeklő fajtával kapcsolatban. A közelgő díszbaromfi kiállítás főszereplői, a fekete és fehér selyemtyúkok is kilátogatnak a partira, igazi kuriózumként. Lehet simogatni és fotózkodni is ezekkel a jámbor madarakkal.

 

Az általad rendezett találkozók mindig valamilyen nemes célt is szolgáltak…

Ez idén sem lesz másként. Több állatvédő szervezet is képviselteti magát, a teljesség igénye nélkül ott lesznek az Argentin Dog Fajtamentők, a Tetovált Állatvédők, a Dalmata Fajtamentők. Segítségükkel és útmutatásuk alapján örökbe is fogadhatnak a rendezvényen az e céllal érkezők.

Fontosnak tartjuk a magyar fajták népszerűsítését is. Ebben Soós Attila kvízjátéka lesz a látogatók segítségére, kedves, játékos, ám mégis informatív formában. Bízunk benne, hogy bár a Party célja a szórakozás, az együtt gondolkodó emberek számára kellemes programot szeretnénk biztosítani, de fontosnak tartjuk a szemléletformálást, az információ átadást és az állatvédelmet is.

 

 

További információk a programról ide kattintva!

 

Fekete-fehér kutyák találkozója programja
Fekete-fehér kutyák találkozója programja

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Albínó kutyák - 4 érdekesség a hófehér négylábúakról Albínó kutyák - 4 érdekesség a hófehér négylábúakról
Álomszép fehér bunda, igéző szemek, rózsaszín orr. Semmihez sem fogható megjelenésük mellett azonban különleges odafigyelést, törődést igényelnek az albínók. Mit érdemes tudni róluk?

Kutyával álmodtál? Ezt jelentheti! Kutyával álmodtál? Ezt jelentheti!
Az embert már a kezdetektől foglalkoztatja, mit jelentenek álmai. Hiedelmek szerint akár a jövőt is mutathatja, sokak szerint szövevényes magyarázata van a megjelenő jelképeknek. Persze mindebben nem kötelező hinni, hiszen semmilyen bizonyíték nincs ezekre, ám eljátszani a gondolattal mégis érdekes.

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday, ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

Ne menj el mellettük: lásd meg a fekete kutyát is! Ne menj el mellettük: lásd meg a fekete kutyát is!
A fekete kutyák is gyönyörűek! És nem kevésbé vágynak a szeretetre, egy gondoskodó gazdira és egy meleg otthonra, mint fehér, barna, vagy épp tarka társaik. Mégis, ha az örökbefogadási esélyekről van szó, a fekete bundájú állatok helyzete elszomorító.

Többszáz golden retriever gyűlt össze Skóciában, hogy megünnepeljék a fajta születését Többszáz golden retriever gyűlt össze Skóciában, hogy megünnepeljék a fajta születését
Szinte hihetetlen, de már 155 év boldogítják a gazdik életét az aranyszívű kutyusok.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Rehabportál Hírstart MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Több mint 400 kutyás piknikezett együtt a hétvégén Hírek - Címlapon
Több mint 400 kutyás piknikezett együtt a hétvégén
Életbe lépett a módosult ebtenyésztési szabályozás Hírek - Címlapon
Életbe lépett a módosult ebtenyésztési szabályozás