A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Black & White Dog Party újratöltve

Réka elárulta: idén is lesznek meglepetések és újdonságok


2016. szeptember 19., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Szeptember 25-én, vasárnap délután kerül megrendezésre a fekete-fehér kutyák találkozója méghozzá, az elegáns Holiday Beach Hotel régi-új kibővített udvarán.



A vasárnap egykor kezdődő Black & White Dog Party idén harmadjára a feketébe-fehérbe öltözött vendégek elegáns seregszemléje, akik szó szerint hasonszőrű négylábú kedvenceikkel érkeznek az eseményre. Természetesen a nem fekete, vagy nem fehér ebeket sem zárják ki a rendezvényről, sőt, minden fajta vagy keverék ebet örömmel várnak. Esetükben egyetlen kitétel van: a gazdi öltözzön fekete, fehér, vagy fekete-fehér ruhába.

 

A találkozó főrendezőjét, Kis Hegedüs Rékát arról kérdeztük, mi az a különlegesség, ami megkülönbözteti ezt a partyt más kutyás találkozóktól?

Mindenekelőtt a légkör, hangulat, a résztvevők összetétele. A korábbi Black  &  White Partyk tapasztalatai után bátran állíthatom, kiemelkedő társadalmi eseménnyé nőtte ki magát ez a találkozó. Ugyanis nem arról van szó, hogy mint egy kutyakiállításon, a tenyésztők felvonultatják pedigrés kutyáikat, aztán egy szigorú zsűri előtt méricskéljék a fajták jellegzetességeit. A mi rendezvényünkön az a cél, hogy vidám, felszabadult találkozó legyen, ahol nem számít a fajtatisztaság, nem számít a külcsín, bőven elegendő, ha szeretetre méltó az eb, és boldog a gazda-kutya kapcsolat.

 

A Dalmata Mentéssel is találkozhattok!
A Dalmata Mentéssel is találkozhattok!
Fotó: facebook.com/dalmatamentes

 

Értem, de azért valamilyen követelmény csak létezik…

Természetesen, hiszen a rendezvény neve is sokatmondó. A kutyus legyen fekete vagy fehér, esetleg e két szín keveréke. De továbbmegyek: legyen akármilyen. Lehet barna, vörös, tarka, foltos – hiszen e rendezvény elsősorban a kutyákról szól, és a boldog gazda-kutya kapcsolatról, az együttlétről. Használjuk ki az indián nyár csodáját, élvezzük együtt azt a pár napot, amikor még önfeledten rohangálhatnak a kutyusok a szabadban, amikor a gazdik is élvezhetik a nyárutót.

A más színű kutyák esetében a gazdikat kérjük fekete, fehér vagy fekete-fehér ruházat viselésére. Mivel a Black & White Dog Party előtti napon kerül megrendezésre a hagyományos Yorki Fesztivál, az azon részt vevő ebek, gazdáik, sőt, a látogatók is ingyenesen jöhetnek el a másnapi fekete-fehér partyra, elegendő előző napi karszalagjukat megőrizniük és a dress code-ot betartaniuk.

 

A Next Top Dog Modell nyertese is ott lesz!
A Next Top Dog Modell nyertese is ott lesz!

 

És mit tartogat a party a gazdiknak?

Reményeim szerint sok látványosságot, vidám hangulatot, a különféle versenyek nyertesei és helyezettei számára értékes nyereményeket. A zsűriben helyet foglaló, illetve a rendezvényen előadást tartó szakemberektől hasznos tanácsokat hallgathatnak meg a gazdák, a jelen lévő kutyakozmetikus pedig még szebbé varázsolja az amúgy is szívmelengetően gyönyörű kedvenceket. Sőt, tovább megyek: kutyakozmetikusunknak hála a gazdik elleshetik, hogyan lehet színes tincsekkel, vagy éppen csillámtetoválással díszíteni kedvencük bundáját. Lesznek vicces bemutatók, ügyességi játékok, a Next Top Dog Model versenyek korábbi helyezettjei is bemutatót tartana, de biztos vagyok benne, hogy a dog dancing is látványos lesz. Míg dr. Varga József állatorvos folyamatos rendelést és egészségügyi szaktanácsadást tart a találkozó tartama alatt, a kirakodó vásár standjain valamennyi, a korszerű kutyatartáshoz nélkülözhetetlen kellék beszerezhető lesz. Az érdeklődők találkozhatnak Nyakas Gáborral, és tanácsot kaphatnak pár neves kennel tulajdonosától az őket érdeklő fajtával kapcsolatban. A közelgő díszbaromfi kiállítás főszereplői, a fekete és fehér selyemtyúkok is kilátogatnak a partira, igazi kuriózumként. Lehet simogatni és fotózkodni is ezekkel a jámbor madarakkal.

 

Az általad rendezett találkozók mindig valamilyen nemes célt is szolgáltak…

Ez idén sem lesz másként. Több állatvédő szervezet is képviselteti magát, a teljesség igénye nélkül ott lesznek az Argentin Dog Fajtamentők, a Tetovált Állatvédők, a Dalmata Fajtamentők. Segítségükkel és útmutatásuk alapján örökbe is fogadhatnak a rendezvényen az e céllal érkezők.

Fontosnak tartjuk a magyar fajták népszerűsítését is. Ebben Soós Attila kvízjátéka lesz a látogatók segítségére, kedves, játékos, ám mégis informatív formában. Bízunk benne, hogy bár a Party célja a szórakozás, az együtt gondolkodó emberek számára kellemes programot szeretnénk biztosítani, de fontosnak tartjuk a szemléletformálást, az információ átadást és az állatvédelmet is.

 

 

További információk a programról ide kattintva!

 

Fekete-fehér kutyák találkozója programja
Fekete-fehér kutyák találkozója programja

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kutyával álmodtál? Ezt jelentheti! Kutyával álmodtál? Ezt jelentheti!
Az embert már a kezdetektől foglalkoztatja, mit jelentenek álmai. Hiedelmek szerint akár a jövőt is mutathatja, sokak szerint szövevényes magyarázata van a megjelenő jelképeknek. Persze mindebben nem kötelező hinni, hiszen semmilyen bizonyíték nincs ezekre, ám eljátszani a gondolattal mégis érdekes.

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday, ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

Ne menj el mellettük: lásd meg a fekete kutyát is! Ne menj el mellettük: lásd meg a fekete kutyát is!
A fekete kutyák is gyönyörűek! És nem kevésbé vágynak a szeretetre, egy gondoskodó gazdira és egy meleg otthonra, mint fehér, barna, vagy épp tarka társaik. Mégis, ha az örökbefogadási esélyekről van szó, a fekete bundájú állatok helyzete elszomorító.

Többszáz golden retriever gyűlt össze Skóciában, hogy megünnepeljék a fajta születését Többszáz golden retriever gyűlt össze Skóciában, hogy megünnepeljék a fajta születését
Szinte hihetetlen, de már 155 év boldogítják a gazdik életét az aranyszívű kutyusok.

Napégés kutyáknál - Vigyázzunk, a szőr csak részben véd! Napégés kutyáknál - Vigyázzunk, a szőr csak részben véd!
A napfény áldásos hatásai mellett talán nem is gondolnánk arra, hogy kedvenceinknek is meggyűlhet vele a bajuk. De hát a szőr megvédi őket, nem?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 AEGON Magyarország Zrt. Praktiker Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Több mint 400 kutyás piknikezett együtt a hétvégén Hírek - Címlapon
Több mint 400 kutyás piknikezett együtt a hétvégén
Életbe lépett a módosult ebtenyésztési szabályozás Hírek - Címlapon
Életbe lépett a módosult ebtenyésztési szabályozás