A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Bolondok napja kutya módra

...avagy mivel viccelhetne meg a kutyád?


2020. április 01., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Milyen lenne, ha kutyáink tisztában lennének vele: ma április elseje, azaz bolondok napja van! Mit találnának ki megviccelésünkre, bosszantásunkra?Elképzeltük, mit tennének négylábú barátaink bolondok napján. Képzeljük el, a gazdi elmegy dolgozni, ügyet intézni, mint mindenmás hétköznap. Ekkor lendül akcióba a hátrahagyott kutya: tegyünk valamit gyorsan, amivel megviccelhetjük a gazdit. De sietve, még mielőtt hazaér! 

 

#1 - Alakítsuk át a lakást!

 

Ha a hosszú nap után végre fáradtan, kimerülten hazaér a Gazdi, ne is ismerjen rá a lakására! Mennyire vicces lenne, ha fel se ismerné a saját lakását, és azt hinné, rossz házba lépett be! Szóval munkára: ideje a felújításnak!

 

A vadiúj előszobában azt fogja hinni a Gazdi: rossz lakásban jár!
(Kép: rewards4mom.com)

 

#2 - A nappali felújítása

 

Ha az előszoba átalakítása nem lenne elég jó vicc a gazdinak, újítsuk fel a nappalit! Biztos nagyon örülne neki, meglepődne, és viccesnek tartaná az új, bohókás stílust.

 

A bohókás az új trend! Gazdi is értékelni fogja!
(Kép: huffpost.com)

 

#3 - Készítsünk neki új, csináld-magad használati tárgyakat!

 

A Gazdi biztosan örülne pár egyedi mókás ajándéknak! Hagyjuk a kreatív oldalakat és blogokat, nekiállhatunk egyedül is valamilyen vicces ajándéknak.

 

Mi lenne, ha a plüsskacsának sem lenne belseje?
(Kép: moderndogmagazine.com)

 

Egy plüssállat, hiába vicces a formája, mégis sokkal de sokkal jobban megtréfálhatjuk vele a gazdát, ha például kibelezzük. Vagy ha este úgy kell lefeküdnie, hogy üres a párnája. Nincs benne se toll, se szivacs!

 

Mókás lesz neki este úgy lefeküdni, hogy lapos a párna!!
(Kép: rantchic.com)

 

De akár az újságját is szét lehet tépni, hogy aztán kis cafatokon kelljen elolvasnia a nap híreit. 

 

Friss hírek- de cafatokon! Legalább kirakózhat is...
(Kép: thefizzle.com)

 

 

 

#4 - A virág-projekt

 

Meg lehet tréfálni a gazdit az alábbi módon is: álcázzuk magunkat virágnak, így ha hazaér, nem találja kedvencét sehol. Pánikba esik, és amikor már telefonálna a rendőrségnek, tűzoltóknak, menhelyeknek, és feltenné az ELTŰNT! posztokat a közösségi oldalakra.... ugorjunk elő a virágok közül, hogy "április bolondja! Megtréfáltalak!" Biztosan vevő lesz a poénra, és büszke lesz a kutyára, aki kitalálta a legjobb tréfát aprilis elsejére!

 

Így tuti nem fog észrevenni...
(Kép: amyriddettphotography.blogspot.com)

 

Összegzésül annyit mondnanánk el: lehet, hogy jobban jártunk azzal, hogy kutyáink nem tartják a bolondok napját, nem készülnek megviccelni bennünket. Lehet, hogy nem minden gazdi lenne elragadtatva a hasonló tréfáktól...

 

 

Titeket is meg szokott "viccelni" a kutyátok? Várjuk a fotókat kommentben! 

 

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu
Cikk első megjelenése: 2015. április 01.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Elállta a mentőautó útját a kutyus, megmentette vele gazdája életét Elállta a mentőautó útját a kutyus, megmentette vele gazdája életét
A vonal hirtelen megszakadt és a mentésirányító hiába próbálta visszahívni a beteget már senki nem vette fel a telefont.

Ilyen boldogan feküdt bele a sárba a kutya fürdetés után, pedig utálja a koszt Ilyen boldogan feküdt bele a sárba a kutya fürdetés után, pedig utálja a koszt
Hófehéren ragyogó bundájával nyakig merült a dagonyában, hatalmas vigyorral a fején nézett gazdijára. Mindezt pont a kutyakozmetika után...

A vonatozó kutyus mindenkinek mosolyt csal az arcára A vonatozó kutyus mindenkinek mosolyt csal az arcára
Hála a tündéri kutyusnak mindenkinek jobb kedvvel folytatódik a napja, aki összefut vele munkába vagy épp hazafelé menet a vonaton. Lássuk be! Minden járatra kellene egy ilyen csodás hangulat-felelős!

Okos kutyus - Finom szendvicsekbe rejtették el a gyógyszereit, de ő inkább kispárnát csinált belőle Okos kutyus - Finom szendvicsekbe rejtették el a gyógyszereit, de ő inkább kispárnát csinált belőle
Udvariasan elvette a pulykás szendvicseket, aztán gondosan felhalmozta őket egy kupacba. Tekintetében a csendes ellenállás tüze lobogott: "Én ezt bizony meg nem eszem!"

Honnan tudhatom, hogy itt az idő a búcsúra? Honnan tudhatom, hogy itt az idő a búcsúra?
Számtalan állattartótól hallani, hogy kedvencük halála rosszabb volt, mint saját szüleié. Ez egyesek számára istenkáromlónak hangzik, de sokak számára ez a hideg valóság. Úgy dönteni, hogy elaltatunk egy szeretett kicsi állatot, zsigerbe vágó, gyilkos és erkölcstelen érzés lehet. A családok úgy érezhetik, hogy cserbenhagyják kedvencüket, vagy a legjobb barátjuk halálát okozzák. Megfeledkeznek arról, hogy az eutanázia olyan ajándék, amely megfelelő időben történő alkalmazásával megakadályozható házi kedvence testi, valamint a család érzelmi szenvedése. Ennek a folyamatnak a legnehezebb része a tényleges döntés meghozatala, éppen ezért naponta hangzik el a kérdés: „Doki, honnan fogom tudni, mikor jön el az idő?”

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Brimo partysátor Irodakutya.com Egyedi kutyás ajándéktárgyak MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Átkelt a szivárványhídon a Trónok harca egyik rémfarkasa Hírek - Címlapon
Átkelt a szivárványhídon a Trónok harca egyik rémfarkasa
Ebzárlat 2020 tavaszán – az érintett települések listája Hírek - Címlapon
Ebzárlat 2020 tavaszán – az érintett települések listája