A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Még gazdija se tudta kiszedni a kutyát a szökőkútból, annyira élvezte a pancsolást

2023. szeptember 12., 12:15


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Rettentően jól szórakozott, esze ágában sem volt kijönni a vízből! 

A nyári hőség idején ki ne vágyna arra, hogy így vagy úgy, de egy kicsit lehűtse magát? Keressük az árnyékot, izgatottan vesszük az irányt a vízpart felé, kedvenceink pedig hatalmas örömmel csobbannak a vízbe.

 

Így történt ez Vela, a Spanyolországban élő kutyus esetében is, aki a minap elkísérte gazdáját egy közeli kávézóba. Szerencsére ez a hely kutyabarát, a legnagyobb szeretettel fogadják a négylábú vendégeket is. Egy kis finomság, egy tálka víz igazán üdítő tud lenni a forróságban. De Vela valahogy egészen másként képzelte el a hűsölést...

 

Már egy ideje szemezgetett a téren lévő szökőkúttal, és elég volt egyetlen pillanat, amikor gazdája lazított a pórázon - Vela megindult, és hatalmas vigyorral a fején belevetette magát a csobogó vízbe.

 

 

 

 

Mire gazdája utolérte, a vízimádó kutyus már nyakig elmerült a habokban, és csak pancsolt, és pancsolt, miközben vidáman ugrándozott. Hamarosan egyre nagyobb tömeg gyűlt a szökőkút köré, kattantak a fényképezők és a videók, és mindenki mosolyogva figyelte Vela bohóckodását a vízben. Videójuk még az Ourense városi hírmondó közösségi oldalára is felkerült, és több mint 4 millióan látták!

 

A dolog egyetlen hátulütője, hogy Spanyolországban is tilos kutyákat fürdetni a köztéren álló szökőkutakban, kánikula ide vagy oda. Bármennyire is jól szórakozott a kutya, muszáj volt mielőbb kiterelgetni a vízből. Velának azért voltak ellenvetései, így rövidesen a gazdája is szökőkútban kötött ki... A körülöttük lévő emberek roppant jót mulattak, ahogy ők ketten ott kergetőztek a vízben.

 

De Velának ez még nem volt elég: miután sikerült kiemelni, azért még egyszer visszaugrott pancsolni.

 

 

Mindenkit éljenezte a kutyát, aki rettentően jól szórakozott a szökőkútban
Mindenkit éljenezte a kutyát, aki rettentően jól szórakozott a szökőkútban
Fotó: Facebook/@ouransegal

 

Egyszerre volt mulatságos és ciki... Szégyelltem magam egy kicsit, ő meg annyira boldog volt, amikor kikászálódtunk a vízből! Nem hiszem, hogy megbánta volna, amit tett” - emlékezett vissza Anina Castilla Pelaéz, a jókedvű kutyus gazdája. Majd egy cinkos mosoly kíséretében hozzátette:

 

„Imádja a vizet. Szerintem legközelebb is bele fog menni a szökőkútba, ha alkalma nyílik rá.”

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Facebook/@ouransegal
Cikk első megjelenése: 2023. augusztus 02.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

11 éve várt gazdira az öreg kutyus – Hihetetlenül boldog, hogy örökbefogadták! 11 éve várt gazdira az öreg kutyus – Hihetetlenül boldog, hogy örökbefogadták!
Rengeteget mosolyog a kisöreg, annyira hálás, hogy őt választották!

Idős kutya a családban – 6 tipp az egészségesebb és boldogabb nyugdíjas évekhez Idős kutya a családban – 6 tipp az egészségesebb és boldogabb nyugdíjas évekhez
Kisöregünk a legjobb barátunk, természetes, hogy azt szeretnénk, minél tovább együtt maradhassunk. Megfelelő gondoskodással örömtelivé varázsolhatjuk ezüst éveit is.

Miért remeg a kutyám? Miért remeg a kutyám?
A remegésnek számos kiváltó oka lehet, külső tényezőktől kezdve betegségeken át egészen az érzelmi hatásokig. Mire figyeljünk és hogyan segítsünk kedvencünknek?

Magyar mentőkutyások is Líbiába utaznak, hogy segítsék a mentéseket Magyar mentőkutyások is Líbiába utaznak, hogy segítsék a mentéseket
Magyar csapatok is segítik a mentést: eddig legkevesebb hatezer halálos áldozatról tudni, de tízezer eltűnt embert keresnek, egyre csökkenő reménnyel az árvíz sújtotta Líbiában.

Különleges tehetségével mindenkit levesz a lábáról a mentett kutya Különleges tehetségével mindenkit levesz a lábáról a mentett kutya
Plüssökből sosem elég! Arabella kutyus pedig azt is tudja, hogyan lophatja be magát bárkinek a szívébe. Hát nem édes?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Beagle Club Online AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Különleges tehetségével mindenkit levesz a lábáról a mentett kutya Hírek - Címlapon
Különleges tehetségével mindenkit levesz a lábáról a mentett kutya
10 napon át várt a hűséges kutya a kórház bejárata előtt, hogy újra láthassa gazdiját Hírek - Címlapon
10 napon át várt a hűséges kutya a kórház bejárata előtt, hogy újra láthassa gazdiját