A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Cesar Millan Budapesten járt!

2015. szeptember 07., 13:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Az elmúlt napokban Németországban, Magyarországon és Svájcban is sajtótájékoztatót tartott a csodálatos kutyadoki. Igen, itt járt! S már alig várjuk, hogy újra ellátogasson hozzánk idén decemberben!Vizler-Nyirádi Luca és Cesar Millan
Vizler-Nyirádi Luca és Cesar Millan
Fotó: Skrach László
facebook.com/akutyamagazin

 

Az a Kutya újság főszerkesztője, Vizler-Nyirádi Luca kivételesen szerencsés helyzetben volt, személyesen is találkozhatott a népszerű kutyasuttogóval. Az interjú közben olvasói kérdések is előkerültek, melyekre Cesar lelkesen válaszolt:

 

Cesar éppen Holly, az ételét agresszívan védő labrador esetét részletezi
Cesar éppen Holly, az ételét agresszívan védő labrador esetét részletezi
Fotó: Skrach László
facebook.com/akutyamagazin

 

„Ahogy látjátok, egyszerre volt vicces, komoly, szórakoztató és sokatmondó. :) Az a Kutya újság az egyik médiapartnere a decemberben Magyarországra érkező Cezar Millan show-nak. A vele készült interjút és még sok más érdekességet megtaláljátok lapunk mostani és következő számaiban. Keressétek játék-kiírásainkat, amellyel értékes páros belépőket is nyerhettek az élő show-ra! Hajrá!” - olvashatjuk az a Kutya újság facebook-oldalán.

 

Az a Kutya újság összesen 4 db páros belépőt sorsol ki. A játékban automatikusan részt vesznek mindazok, akik 2015. október 1-én egy éves "a kutya" előfizetéssel rendelkeznek, függetlenül attól, hogy az előfizetésből mennyi van még hátra, vagy valaki teljesen új előfizető. Akinek egy évnél rövidebb előfizetése van, bármikor meghosszabbíthatja, amennyiben ez 2015. szeptember 30-ig megtörténik. Az októberi számban pedig Cesar Millan kuponok beküldésével lehet részt venni az értékes belépők kisorsolásán. A játék részleteiért kattints ide.

 

A csodálatos kutyadokit elvarázsolta Budapest szépsége:

 

Cesar Millan és a Duna
Cesar Millan és a Duna
Fotó: facebook.com/cesar.millan

 

Sőt, még pálinkával is koccintott az egészségünkre! :)

 

Cesar a magyar pálinkát is megkóstolta Budapesten
Cesar a magyar pálinkát is megkóstolta Budapesten
Fotó: facebook.com/cesar.millan

 

Készüljetek, mert 2015. december 19-én Cesar újra itt lesz hazánkban! A Papp László Budapest Sportarénában 19.00 órakor kezdődő Cesar Millan Live című ÉLŐ SHOW-ja keretében mesél nekünk az általa alkalmazott technikákról, személyes élményeiről és kezünkbe adja a kulcsot ahhoz, hogy kapcsolatunk boldog és harmonikus legyen kutyánkkal.

Aki még nem vette volna meg a jegyét, mielőbb szerezze be, mert garantáltan felejthetetlen élményben lesz része!

Mi is ott leszünk! :)

 

Jegyvásárlás: http://broadway.hu/cesar-millan-live-budapest

Forrás: facebook.com/akutyamagazin, kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: Skrach László; facebook.com/akutyamagazin

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája
Megtisztelő felkérést kaptunk: társszervezőként, a Hampton by Hilton Budapest City Centre szálloda és a PetWiseCare csapatával karöltve mutattuk be a Hilton legújabb budapesti szálllodáját mint abszolút kutyabarát szállást! A bemutató keretén belül a vendégek megismerhették a szálloda kutyabarát szolgáltatásait, valamint részt vehettek egy kutya-elsősegély előadáson is.

Mennyire etikus szobakennelbe zárni a kutyát? Mennyire etikus szobakennelbe zárni a kutyát?
Mentális gondokat is okozhat a hosszabb időn át tartó bezártság, nem beszélve arról, milyen problémákat vet fel a kutyák általános jóléte, egészsége szempontjából.

10 dolog, amivel boldogabbá és teljesebbé teheted kutyád életét 10 dolog, amivel boldogabbá és teljesebbé teheted kutyád életét
Kutyáink ügyesen alkalmazkodnak az emberi környezethez, ám néhány aprósággal mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy elmondhassák magukról: óriási szerencsém van a gazdimmal!

Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit
Legszívesebben a nap minden percét együtt töltenénk imádott kedvencünkkel, ám sokunk számára ez sajnos nem lehetséges. Mivel varázsolhatjuk komfortosabbá az egyedüllét idejét?

Mítosz vagy valóság? 5 kutyafajta, amit előítélek öveznek Mítosz vagy valóság? 5 kutyafajta, amit előítélek öveznek
Csupa vidámság és lelkesedés? Folyton zizeg vagy inkább lustálkodós, és egykedvűen szemléli a világ menetét? Netán agresszív? Mert hát "olyan fajta" - akkor itt az ideje leszámolni a sztereotípiákkal!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Praktiker Rehabportál Mondial Assistance GesmbH Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Harmadszor: Ebugatta Kutya Nap! Hírek - Címlapon
Harmadszor: Ebugatta Kutya Nap!
"...életem egyik legjobb döntése volt, hogy kutyás lettem" Hírek - Címlapon
"...életem egyik legjobb döntése volt, hogy kutyás lettem"