A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Cesar Millan LIVE – Felhívás gazdinak - Meghosszabbították a jelentkezést!

2015. november 27., 14:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Közérdekű




December 19-én a csodálatos kutyadoki Budapestre látogat! Még lehetőséged van kutyáddal együtt bekerülni az élő showba is! Ha még nem vetted meg a jegyed, ne késlekedj! Olvasd el a részleteket!



Cesar Millan szeptember elején élő showjának népszerűsítése céljából Magyarországon is sajtótájékoztatót tartott. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az a Kutya Újság nyereményjátékán páros belépőket lehetett nyerni, a vele készült interjút pedig a magazin októberi és novemberi számában olvashatjátok.

 

A csodálatos kutyadoki pályája kezdete óta vallja, hogy “nem létezik neveletlen kutya, csak rossz gazdi", s bár vannak, akik kételkednek szavaiban, a decemberi élő show keretében bárki meggyőződhet tudásáról. Egy-egy részletből akár magunkra is ismerhetünk, hasznos tanácsait megfogadva pedig javíthatunk kapcsolatunkon kutyáinkkal, sőt még családtagjainkkal és barátainkkal is. Egy biztos: a rendhagyó, ám szórakoztató stílusú előadásról kár lenne lemaradni! Sőt!

 

Cesar Millan és kutyái
Cesar Millan és kutyái
Fotó: broadway.hu

 

A Broadway Jegyiroda jóvoltából akár a színpadon is szerepelhetsz Cesar Millan mellett a december 19-i élő showban! Ne szalaszd el a lehetőséget, regisztrálj a megadott elérhetőségen! 

 


A kutyáddal való jelentkezés határidejét meghosszabbították! Még van esély arra, hogy bekerüljetek:


 

A Broadway különleges akciója keretében lehetőségünk nyílik rá, hogy akár az Ön kutyája szerepeljen Cesar Millan élő showjában 2015. december 19-én a Papp László Budapest Sportarénában!

 

Kedves Vendégünk!

Cesar Millan műsorában viselkedés zavaros, hiperaktív, túlmozgásos, ivartalanított, szorongó, menhelyről hozott vagy kölyökkutyák viselkedésén keresztül mutatja be technikáit. Amennyiben Ön már a showra érvényes jeggyel rendelkezik és kutyája a felsoroltak bármelyikének megfelel, most regisztrálhat, a kiválasztottak pedig a színpadon fognak szerepelni Cesar Millannal.

Néhány mondatos, rövid bemutatkozását küldje el a email címre! 

Válasz levelünk tartalmazni fogja a regisztrációs linket!

Üdvözlettel:

Broadway Ticket Hungary Kft.

(www.broadway.hu)

 

 

 


Olvasd el programajánlónkat ITT! 


 

Forrás: broadway.hu, kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: vwmin.org
Cikk első megjelenése: 2015. november 19.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Három kutya ugatása színesítette Mozart Vadászszimfóniáját a koppenhágai előadáson Három kutya ugatása színesítette Mozart Vadászszimfóniáját a koppenhágai előadáson
A négylábú szólisták 750 fős nézőközönség előtt léptek fel Koppenhágában – és mindenki imádta őket!

Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten
Szombaton, az Engedelmes kutyák napján rendezik meg a havonta jelentkező Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat első állomását a Rex Állatszigeten, amelyen a különböző kutyás sportok bemutatása mellett előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők.

Kutyák és az epilepszia – a rejtélyes betegség 3. Kutyák és az epilepszia – a rejtélyes betegség 3.
Mindennapok egy epilepsziás kutyával: Mire számíthatunk? Mire érdemes figyelni? Hasznos megfigyelések egy gyakorló állatorvos praxisából.

Tiszafüreden mutatták be először a gazdijogsit Tiszafüreden mutatták be először a gazdijogsit
A Bajba Jutott Állatokért Alapítvány negyedik alkalommal rendezte meg Dogs ‘n Nature - kutyával a természetben elnevezésű jótékonysági eseményét. A rendezvény célja, hogy az eseményből befolyt összeggel a tiszafüredi Gyepmesteri Telep kutyáit támogassák. Az idei összeg, melyet a résztvevők segítségével gyűjtött az alapítvány, 150.000 Ft volt.

A Nagy Találkozás - Hosszú kihagyás után újra tacskóktól volt hangos Gödöllő A Nagy Találkozás - Hosszú kihagyás után újra tacskóktól volt hangos Gödöllő
Óriási számú tacskó-gazdit, és állatbarát érdeklődőt vonzott a VII. Hivatalos Tacskó Találkozó a hétvégén Gödöllőre.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH Irodakutya.com Hírstart AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Dwayne Johnson megmentett egy kiskutyát Hírek - Címlapon
Dwayne Johnson megmentett egy kiskutyát
Gimely, a rohamjelző kutya Hírek - Címlapon
Gimely, a rohamjelző kutya