A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Demonstráció az állatvédelemért: tüntetés jelképe lesz Fülöp

2017. június 13., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Egy egész ország gyászolja a sokat szenvedett, megkínzott kutyust. A szeretet, az emberség és az összefogás jelképé vált Fülöp - most pedig egy tüntetés “arcává” is.



Az egész ország gyászolja Fülöpöt - ez azonban több mint egyszerű gyász. Fülöppel együtt azt sok száz, sok ezer állatot is gyászoljuk, akik nem tudnak, nem tudtak kiállni magukért azok ellen, akik megkeserítették, mi több: elvették az életüket. Az ember ellen.

 

 

Nap mint nap sok “Fülöpnek” kell szenvednie. Némelyikük számára még időben érkezik a segítség, van, amelyikük ügye, története hasonlóan nagy nyilvánosságot kap. És vannak azok, akikről mi soha nem tudunk, csendben viselik sorsukat, kínok között várják a megváltó halált.

 

Miért kell ennek így lennie?

 

Erre szeretné felhívni a figyelmet többek között a Szurkolók az állatkínzás ellen nevű közösség azzal, hogy Fülöp kínjainak helyszínére vonulnak mécsest gyújtani az ártatlan kutya emlékéért és ezzel egyidőben demonstrálni az állatok védelméért.

 

A demonstrálásra várnak minden állatbarátot, médiát, szurkolót (klubhovatartozástól függetlenül) 2017.06.25-én, vasárnap Nagycserkeszen, 11.30-kor. A találkozó helyszíne: 4400 Nyíregyháza, Pazonyi út 36. (Tesco Hipermarket parkoló). További részletek az alábbi felhívásban:

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Büszkén viseli tűzoltó sisakját a kutya, aki több családot is megmentett a tűztől Büszkén viseli tűzoltó sisakját a kutya, aki több családot is megmentett a tűztől
Charlie, a négylábú hős azonnal jelezte gazdájának a bajt, amikor egymás mellett több ház is lángra kapott.

Kitüntetést kapott Lehoczki László és Hope, a mentőkutya Törökországban Kitüntetést kapott Lehoczki László és Hope, a mentőkutya Törökországban
Az elmúlt 25 évben nyújtott önzetlen segítségnyújtásaiért kapott kitüntetést a török államtól a magyar mentőkutyás, Lehoczki László és kutyája, Hope.

Kitüntetést kap Törökországban Hope, a magyar mentőkutya és vezetője, Lehoczki László Kitüntetést kap Törökországban Hope, a magyar mentőkutya és vezetője, Lehoczki László
A török állam meghívására Törökországba érkezett Lehoczki László Hope-al, és Dr. Jackovics Péter ezredessel, a HUNOR Mentőszervezet parancsnokával. Az utazás apropója pedig igencsak ünnepélyes!

"Nemet mondunk a vadászatra!" - Több ezren tüntettek az állatok, különösen a galgok jogai mellett Spanyolországban "Nemet mondunk a vadászatra!" - Több ezren tüntettek az állatok, különösen a galgok jogai mellett Spanyolországban
Még a kutyák is büszkén hirdették feliratos tábláikkal, hogy kiállnak a galgok mellett, akik oly sokat szenvednek az emberi kapzsiság miatt.

A második világháborúban kitüntetett kutya emlékérmeit árverezték el Angliában A második világháborúban kitüntetett kutya emlékérmeit árverezték el Angliában
A második világháborúban húsz ejtőernyős bevetésen részt vevő kutya bátorságért elnyert kitüntetései 140 ezer fontért (69 millió forintért) keltek el egy londoni árverésen - számolt be róla a The Guardian brit napilap.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH MOL Nyrt. Brimo partysátor Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Fonyódi Kutyás Strand: új szabályok és bővítések az idei szezontól Hírek - Címlapon
Fonyódi Kutyás Strand: új szabályok és bővítések az idei szezontól
Ingyenes ivartalanítási lehetőség Vas megyében Hírek - Címlapon
Ingyenes ivartalanítási lehetőség Vas megyében