A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Fonyódi Kutyás Strand: új szabályok és bővítések az idei szezontól

2017. június 14., 13:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Június 15-én nyílik a szezon a Fonyódi Kutyás Strandon! Pár újdonság, amivel jó ha tisztában vagytok, ha Fonyódra indultok nyaralni, vagy csak kirándulni Kedvencetekkel.



Tavaly nyílt meg a Balaton első kutyabarát fürdőhelye Fonyódon: a kutyások ünnepelték a hírt és pillanatok alatt meg is telt a nagy terület boldogan pancsoló kutyákkal és gazdáikkal. Az első év tapasztalatai alapján az idei szezonnyitásra pár újdonságot és szabálymódosítást vezet be az Önkormányzat, hogy még inkább kiszolgálhassák a kutyák és gazdik igényeit.

 

Boldog kutyák és gazdik Fonyódon a Kutyás Fürdőhelyen

 

A Fonyódi Kutyás Strand hivatalosan június 15-én nyitja meg kapuit, ettől a naptól kezdve kerülnek bevezetésre ezek a módosítások.

A legfontosabb: nyitva tartás és jelképes belépődíj kerül bevezetésre. Nem kell megijedni, nem fogja különösebben megterhelni a gazdik pénztárcáját: 200 Ft lesz fejenként és kutyánkként a belépődíj. A 6 évnél fiatalabb gyerekek és a Fonyód Kártyával rendelkezők pedig továbbra is díjmentesen használhatják a strandot.

A strand 09:00-tól 19:00-tól tart majd nyitva, a parkolás a terület mellett pedig továbbra is ingyenes marad.

 

Tavaly kipróbálhatták a gazdik a SUPdog sportot is Fonyódon
Tavaly kipróbálhatták a gazdik a SUPdog sportot is Fonyódon
Fotó: Fonyód Média

 

E szabályok bevezetése mellett fejlesztések is történnek a strandon: a kutyások számára kijelölt terület jóval nagyobb lesz majd, mint a tavalyi: közel egy hektáron élvezhetjük a Balaton partot! Mindez pedig körbe lesz kerítve. A nyitásra várhatóan kiépül az infrastruktúra is: lesz Wc, kutya-wc, büfé és több lejáró is elhelyezésre kerül. A tavaly sok kutyás által hiányolt rámpákból is kerülnek ki idén, így könnyebben tudnak majd a négylábúak a vízbe menni.

 

Ti küldtétek - Így élvezitek Ti kutyáitokkal a Fonyódi Kutyabarát Strandot!
Ti küldtétek - Így élvezitek Ti kutyáitokkal a Fonyódi Kutyabarát Strandot!

 

Ahhoz, hogy mindenkinek jó élmény maradjon a strandolás, figyeljünk oda egymásra, és kutyáinkra, tartsuk be az írott és íratlan szabályokat! Vigyázzunk kutyusaink egészségére is a strandoláskor - felhevült testtel ne engedjük fejest ugrani a habokba!

Jó pancsolást minden kutyásnak!

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Magaspart, Siófok és a Balaton – kutyával! Magaspart, Siófok és a Balaton – kutyával!
A déli oldal rendkívül sokszínű, ha jobban utánanézünk a lehetőségeinek, rengeteg kisebb-nagyobb kiruccanásra nyílik mód. Siófok és környéke több napos kikapcsolódásra alkalmas, mondunk néhány tippet, ha itt barangolnátok a kutyákkal.

Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók
A kutyabarát turizmus népszerűsége növekszik, és egyre több kutyatartó ismeri fel, hogy a kempingezés ideális lehetőséget kínál a háziállatokkal történő közös nyaralásra. Az Aranypart Camping & Apartments példája rávilágít a balatoni kutyás kempingezés aktuális lehetőségeire. Ha kutyával utazunk fontos a megfelelő szálláshely és szállástípus kiválasztása, valamint az alapfelszerelés hiánytalan összeállítása és az állattartás szabályainak ismerete a kutya kényelme érdekében. A cikk hasznos információkat kínál egy állatbarát nyaralás megszervezéséhez.

Jó hír a kutyával utazóknak! Jó hír a kutyával utazóknak!
Fontos és jó hír érkezett azok számára, akik kedvencükkel együtt utaznának: kedvezményes áron válthatnak bérletet kutyájuknak a gazdik az új tarifarendszerben.

Így alakul a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely nyitvatartása a következő hetekben Így alakul a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely nyitvatartása a következő hetekben
Nyitvatartási információk, rendezvények és a belépőjegyek alakulása a nyár utolsó napjaiban – és azon túl.

Életbe lépett a másodfokú hőségriasztás az ország egész területén – figyeljünk oda kutyáink biztonságára! Életbe lépett a másodfokú hőségriasztás az ország egész területén – figyeljünk oda kutyáink biztonságára!
A júliusi hőségriasztás alatt sajnos több kutya is hőgutát kapott – volt, amelyik életét is vesztette. Legyünk óvatosabbak!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 AEGON Magyarország Zrt. MOL Nyrt. MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Megvárta a mamakutya, míg biztonságba kerül, hogy életet adhasson kölykeinek Hírek - Címlapon
Megvárta a mamakutya, míg biztonságba kerül, hogy életet adhasson kölykeinek
Demonstráció az állatvédelemért: tüntetés jelképe lesz Fülöp Hírek - Címlapon
Demonstráció az állatvédelemért: tüntetés jelképe lesz Fülöp