A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Döbbenetes kutyamentés

2016. június 19., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Hétköznapi hősök: áldozatos munkájukkal megmentették egy kiskutya életét!Halálra volt ítélve a kiskutya, akinek feje egy csőbe szorult. Mozdulni sem tudott szegény, ha megmentői nem érkeznek meg, nem élte volna túl a kalandot. Nem tudni, hogyan esett, vagy mászott bele a  fém tárgyba, mindenesetre úgy beleszorult, hogy se kimászni, se mozogni nem tudott.

 

A mentése nem volt egyszerű feladat: ellenálló, erős anyagból készült a kutyus fogvatartója, melyet csak erős szerszámokkal lehetett kikezdeni. Ráadásul úgy kellett kivitelezni a tárgy felvágását, hogy a kutyában se tegyenek kárt, hiszen az szorosan fogta a kis testet. Hála azonban a szakértelemnek, a speciális eszközök segítségének és egy jó adag szappannak, a kiskutya végül kiszabadult a szűk csapdából!

 

 

 

Forrás: facebook.com/heftig.co

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették
Szívmelengető videón, ahogy újra mosolyognak a katasztrófát megélt kutyusok.

15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán 15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán
Életében először végre megtapasztalhatta, mit is jelent szabadnak lenni.

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Beagle Club Online Rehabportál Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Állati hétvége: ilyen volt az első PetExpo Hírek - Címlapon
Állati hétvége: ilyen volt az első PetExpo
Kutya meleg - sérülések a forró betonon! Hírek - Címlapon
Kutya meleg - sérülések a forró betonon!