A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy 80 éves dédmama, aki életét adta kiskutyájáért

2016. május 23., 12:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Az idős hölgy szeretett kiskutyája séta közben beleesett valahogy a folyóba - az idős gazdi pedig utána ugrott, hogy megmentse. Sajnos az eset tragikus véget ért.Millie Smith és kedvence, Jasper szokásos sétájukra indultak, ám az a januári este nem úgy végződött, mint a többi. A 80 éves hölgy és a kis uszkár nem tért haza a séta végeztével - a család hiába várta őket haza. Megpróbálták maguk megkeresni Milliet a séta-útvonalukon, de mivel nem találták, értesítették a rendőrséget az eltűnésről. A rossz hír később érkezett: a nő holttestét egy gyalogló találta meg a folyónál: a csuromvizes Jasper a folyóparton ült, mintha őrizné kedves gazdáját.

 

Egy 80 éves dédmama, aki életét adta kiskutyájáért - Millie Smith és férje, Bev Smith
Egy 80 éves dédmama, aki életét adta kiskutyájáért - Millie Smith és férje, Bev Smith

 

A vizsgálat szerint valószínűleg az történt, hogy a kis kutya valahogy beleesett a folyóba, mire a pánikba esett gazdi utána ugrott, hogy segítsen rajta. Millie azonban nem tudott úszni, a folyó így könnyedén elsodorhatta.


Millie férje, Bev Smith szerint Jasper különlegesen kedves volt felesége szívének. Mindenhova vitte magával, szinte a nap minden percében együtt voltak. “Bármit megtett volna azért, hogy Jaspert megmentse. Kedves nő volt, gondoskodó, gyönyörű és tele volt élettel. Jasper pedig egyszerűen elrabolta a szívét. Nagyon fog hiányozni. Jasper is imádta őt: mióta elment, nem találja a helyét, folyton Milliet keresi.” 

Forrás: dailymail.co.uk
Indexkép forrás: dailymail.co.uk

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Elvesztett barátaira emlékezett a kutya, ahogy átsétált a valódi Szivárványhídon Elvesztett barátaira emlékezett a kutya, ahogy átsétált a valódi Szivárványhídon
„Meghitten nézte a nyakörveket és a hámokat, majd a következő pillanatban felkapaszkodott a korlátra, és lehajtotta a fejét.”

Itt az újabb bizonyíték, miért szeretjük jobban kedvenceinket, mint az embereket Itt az újabb bizonyíték, miért szeretjük jobban kedvenceinket, mint az embereket
Egy kutatás szerint mélyebben együtt érzünk azokkal, akik nem tudják megvédeni önmagukat, és az irántuk érzett szeretetünk is erősebb.

Előrehozták a karácsonyt, hogy a súlyos beteg kutya is ünnepelhessen Előrehozták a karácsonyt, hogy a súlyos beteg kutya is ünnepelhessen
Riley, a 11 éves német dog elmondhatatlanul örült ajándékainak!

Boldog a kutyám? Íme 16 jel, melyből kiderül! Boldog a kutyám? Íme 16 jel, melyből kiderül!
Te is elgondolkodtál már azon, mi lenne, ha kedvenced elmesélhetné, mit érez? Az alábbi jelek segítségével megtudhatod a választ az egyik legfontosabb kérdésre is: boldog-e a kutyád?

Miért bökdös az orrával a kutyám? Miért bökdös az orrával a kutyám?
Figyelemre vágyik, finomságot szeretne, aggódik értünk vagy a segítségünket kéri? Íme 10 fontos üzenet, melyet a kutyaorr közvetíthet felénk!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Rehabportál Beagle Club Online AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A legfurcsább (kutyás) közúti tábla, amit valaha láttunk Hírek - Címlapon
A legfurcsább (kutyás) közúti tábla, amit valaha láttunk
A Coca-Cola is kutyával nyer meg minket Hírek - Címlapon
A Coca-Cola is kutyával nyer meg minket