A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy berni pásztor kölyök lett a luxushotel kabalája

2019. január 22., 12:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Nem csak kabalája, de komoly dolgozójává is vált az alig fél éves berni pásztor az amerikai luxushotelnek. A vendégek pedig imádják!



Az amerikai luxusszálloda, a The St. Regis Aspen megtalálta az utat a vendégek (és persze a dolgozók) szívéhez: egy berni pásztort “fogadtak fel” főállású kabalának és vendég-szórakoztató munkatársnak. A Kittynek keresztelt kölyök decemberben, a Mikulással érkezett a hotelbe. Nevét a St. Regis hotelek alapítójának, John Jacob Astor Kittynek nevezett kutyája után kapta. 

 

 

Kitty, a kutyabarát hotel arca lett
Kitty, a kutyabarát hotel arca lett

 

 

Kitty feladatai közé tartozik a vendégek fogadása, akár már a repülőtéren, a hallba belépők üdvözlése és természetesen vidám perceket szerez a kicsiknek és nagyoknak egyaránt, míg a hotelben tartózkodnak. Kitty rendkívül barátságos, szelíd és türelmes - és ahogy a fajtája többi tagja, ő is imádja a havat, így nagyon jól érzi magát új otthonában.

 

A kis berni pásztor imádja a havat!
A kis berni pásztor imádja a havat!

 

 

Kitty, a berni pásztor a hotel karácsonyfája alatt
Kitty, a berni pásztor a hotel karácsonyfája alatt

 

 

Szabadidejében felfedezi a hegyi tájat, élvezi a havat és a játékot. A hotelben négylábú társasága is akad, hiszen a szálloda kutyabarát. Nem csak szívesen látják a négylábúakat, de minden hónapban Bark'n'Brews akcióval várják a kutyákat és gazdákat: ekkor külön kutya-menü is készül, és a kutyás délután ideje alatt befolyt bevételt a Lucky Day Animal Rescue-nak ajánlják fel.

 

 

Kutyamenüt is felszolgál a kutyabarát hotel
Kutyamenüt is felszolgál a kutyabarát hotel

 

 

A hotelben egyébként nagyon odafigyelnek a kutyákra is: a Bark'n'Brews mellett a szállodában a gazdikkal megszálló kutyák számára biztosítanak kutyaágyat, tálakat, kakizacsit, de azokra is gondolnak, akik esetleg otthon felejtettek valamilyen felszerelést. Biztosítanak nyakörveket, pórázokat, kutyakabátokat sőt, még hordozót is. Nyáron kutyamedencét is felállítanak. Az étterem pedig egyéni kutya-menüt is összeállít. 

 

 

Kitty igazán otthon érzi magát a hotelben
Kitty igazán otthon érzi magát a hotelben

 

 

Nyáron hűs vizű kutyamedencét is biztosítanak a kutyáknak
Nyáron hűs vizű kutyamedencét is biztosítanak a kutyáknak

 

 

Kitty egyébként külön Instagram oldalt is kapott, ahol a volt- és leendő vendégek, kutyabarátok és berni-imádók nyomon követhetik kalandjait. Oldala ide kattintva érhető el.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók
A kutyabarát turizmus népszerűsége növekszik, és egyre több kutyatartó ismeri fel, hogy a kempingezés ideális lehetőséget kínál a háziállatokkal történő közös nyaralásra. Az Aranypart Camping & Apartments példája rávilágít a balatoni kutyás kempingezés aktuális lehetőségeire. Ha kutyával utazunk fontos a megfelelő szálláshely és szállástípus kiválasztása, valamint az alapfelszerelés hiánytalan összeállítása és az állattartás szabályainak ismerete a kutya kényelme érdekében. A cikk hasznos információkat kínál egy állatbarát nyaralás megszervezéséhez.

Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk! Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk!
Jön a tavasz első hosszú hétvégéje és kis szerencsével az időjárás is velünk lesz. Használjuk ki az időt kedvencünk társaságában! Szuper kutyás program ötleteket hoztunk!

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges! Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges!
Legendák és rejtélyek nyomában járhatsz kedvenceddel ebben a lélegzetelállító kutyabarát hotelben. A Mystery Hotel Budapestben Te és kedvenced is megtapasztalhatjátok a luxust, a varázslatot és az élményt!

Egyes kutyafajták hajlamosabbak lehetnek a daganatos betegségekre Egyes kutyafajták hajlamosabbak lehetnek a daganatos betegségekre
Egy friss tanulmányból az is kiderül, melyek ezek a fajták.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Brimo partysátor Hírstart Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Bakancslista készült a kölyökkutyának, akinek már csak hónapjai vannak hátra Hírek - Címlapon
Bakancslista készült a kölyökkutyának, akinek már csak hónapjai vannak hátra
Színes festékpor és kutyák - így születnek a lenyűgöző fotók Hírek - Címlapon
Színes festékpor és kutyák - így születnek a lenyűgöző fotók