A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy berni pásztor kölyök lett a luxushotel kabalája

2019. január 22., 12:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Nem csak kabalája, de komoly dolgozójává is vált az alig fél éves berni pásztor az amerikai luxushotelnek. A vendégek pedig imádják!



Az amerikai luxusszálloda, a The St. Regis Aspen megtalálta az utat a vendégek (és persze a dolgozók) szívéhez: egy berni pásztort “fogadtak fel” főállású kabalának és vendég-szórakoztató munkatársnak. A Kittynek keresztelt kölyök decemberben, a Mikulással érkezett a hotelbe. Nevét a St. Regis hotelek alapítójának, John Jacob Astor Kittynek nevezett kutyája után kapta. 

 

 

Kitty, a kutyabarát hotel arca lett
Kitty, a kutyabarát hotel arca lett

 

 

Kitty feladatai közé tartozik a vendégek fogadása, akár már a repülőtéren, a hallba belépők üdvözlése és természetesen vidám perceket szerez a kicsiknek és nagyoknak egyaránt, míg a hotelben tartózkodnak. Kitty rendkívül barátságos, szelíd és türelmes - és ahogy a fajtája többi tagja, ő is imádja a havat, így nagyon jól érzi magát új otthonában.

 

A kis berni pásztor imádja a havat!
A kis berni pásztor imádja a havat!

 

 

Kitty, a berni pásztor a hotel karácsonyfája alatt
Kitty, a berni pásztor a hotel karácsonyfája alatt

 

 

Szabadidejében felfedezi a hegyi tájat, élvezi a havat és a játékot. A hotelben négylábú társasága is akad, hiszen a szálloda kutyabarát. Nem csak szívesen látják a négylábúakat, de minden hónapban Bark'n'Brews akcióval várják a kutyákat és gazdákat: ekkor külön kutya-menü is készül, és a kutyás délután ideje alatt befolyt bevételt a Lucky Day Animal Rescue-nak ajánlják fel.

 

 

Kutyamenüt is felszolgál a kutyabarát hotel
Kutyamenüt is felszolgál a kutyabarát hotel

 

 

A hotelben egyébként nagyon odafigyelnek a kutyákra is: a Bark'n'Brews mellett a szállodában a gazdikkal megszálló kutyák számára biztosítanak kutyaágyat, tálakat, kakizacsit, de azokra is gondolnak, akik esetleg otthon felejtettek valamilyen felszerelést. Biztosítanak nyakörveket, pórázokat, kutyakabátokat sőt, még hordozót is. Nyáron kutyamedencét is felállítanak. Az étterem pedig egyéni kutya-menüt is összeállít. 

 

 

Kitty igazán otthon érzi magát a hotelben
Kitty igazán otthon érzi magát a hotelben

 

 

Nyáron hűs vizű kutyamedencét is biztosítanak a kutyáknak
Nyáron hűs vizű kutyamedencét is biztosítanak a kutyáknak

 

 

Kitty egyébként külön Instagram oldalt is kapott, ahol a volt- és leendő vendégek, kutyabarátok és berni-imádók nyomon követhetik kalandjait. Oldala ide kattintva érhető el.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta? Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta?
Napsütés, lengedező szél, nyár… Mi is lehetne kellemesebb kikapcsolódás, mint kedvencünk társaságában ellátogatni a partra és megmártózni a vízben. És ha ő másként gondolja?

Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát
A vezetőülésen üldögélve várhatta meg a kutya, amíg megérkezett a további segítség. Közben hálásan fogadta a simiket a kedves sofőrtől.

Feltöltődés Egerszalókon kutyákkal Feltöltődés Egerszalókon kutyákkal
A nyarat sem lehetett volna szebben indítani, mint egy kutyás kiruccanással Egerszalókon. Lehetőségünk nyílt kipróbálni a Thermal Park Egerszalók**** meghívásából a termálfürdő nyújtotta kikapcsolódás örömét, és a környék páratlan szépségű felfedezését.

Kutyabarát álompihenés a Balaton-parton Kutyabarát álompihenés a Balaton-parton
Füge, az ifjú vizsla küldött nekünk élménybeszámolót egy kalandos kutyabarát pihenésről – fogadjátok szeretettel élményeit elsőkézből… vagyis elsőMancsból!

Kutyabarát ajánló a hosszú hétvégére Kutyabarát ajánló a hosszú hétvégére
Kutyás kirándulás, romantikus séták, pihenés kedvenceddel egy kutyabarát szálláshelyen, vagy épp egy vacsora egy kutyabarát vendéglátóhelyen? Hoztunk néhány szuper ötletet a pünkösdi hosszú hétvégére!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH Brimo partysátor Beagle Club Online EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Törvény tiltaná a katonakutyák hátrahagyását Hírek - Címlapon
Törvény tiltaná a katonakutyák hátrahagyását
Gyújtogatás a Csepeli Kutyaiskolában Hírek - Címlapon
Gyújtogatás a Csepeli Kutyaiskolában