A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy ház párkányára mászott ki egy férfi Zágráb belvárosában, hogy megmentsen egy kutyát

2023. május 24., 10:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A járókelők tapssal és ujjongással jutalmazták a hős férfit, aki megmentette a bajba jutott négylábút.



 

Hihetetlen jelenetnek lehettek szemtanúi a járókelők Zágráb belvárosában: egy ház párkányán rekedt egy kutya. Nem tudni, hogy került a szűk párkányra a közepes méretű eb, valószínűleg az egyik lakás ablakán mászhatott ki. Érdekes elgondolkodni azon, mi lehetett a négylábú terve, mindenesetre a párkányról visszajutni a lakásba, vagy továbbhaladni nem tudott: kétségbeesetten ugatott, nyüsszögött hát szorult helyzetében.

 

Végül egy bátor férfi sietett a kutya segítségére: a párkányra mászva el tudott araszolni a kutya fele, majd egy mozdulattal beemelte a kalandort a legközelebbi ablakon. Az utcán összegyűlt emberek pedig tapssal ünnepelték a hétköznapi hőst.

 

 

 

 

 

 

Az esetből mi, gazdik is tanulhatunk: akrobata hajlamú kutyáinkra bizony oda kell figyelni – olyan módon is bajba kerülhetnek, amire sokszor nem is gondolnánk! Úgy fest például, hogy nem csak a macskák miatt kell aggódnunk, hogy az ablakon keresztül meglépnek.

Vigyázzunk rájuk!

 

 

 

Forrás: 24sata.hr

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Egy bolt ajtaja előtt könyörgött segítségért az éhező mamakutya Egy bolt ajtaja előtt könyörgött segítségért az éhező mamakutya
… de nem volt egyedül. Négy aprócska kölykét szerette volna biztonságban tudni, mielőtt feladná a reményt.

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Hírstart Irodakutya.com AEGON Magyarország Zrt. Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
„Nem csak egy kisállat volt, hanem családtag és hűséges társ” – 23 éves kiskutyáját gyászolja Paris Hilton Hírek - Címlapon
„Nem csak egy kisállat volt, hanem családtag és hűséges társ” – 23 éves kiskutyáját gyászolja Paris Hilton
Indul az első kutyabarát légitársaság Hírek - Címlapon
Indul az első kutyabarát légitársaság