A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

„Nem csak egy kisállat volt, hanem családtag és hűséges társ” – 23 éves kiskutyáját gyászolja Paris Hilton

2023. május 24., 14:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Lehet őt szeretni, vagy nem, de egy biztos: átérezzük, milyen fájdalmat él most át Paris Hilton. Egy szeretett kutya elvesztése leírhatatlan fájdalom. Nyugodj békében, Harajuku Bitch!



 

Gyönyörű kort élt meg Paris Hilton kis csivavája: Harajuku Bitch 23 éves volt, mikor átkelt a szivárványhídon. A sztár az instagram oldalán megható sorokkal búcsúzott szeretett kedvencétől.

 

„ A 23 csodálatos év alatt végtelen szeretetet, hűséget és felejthetetlen pillanatokat hozott az életembe. Útja hosszú, gyönyörű és ikonikus volt, szeretettel volt körülvéve az utolsó pillanatig. A fájdalom, amit most érzek, leírhatatlan.” – írja Paris Hilton. – „Nem csak egy kisállat volt: családtag, hűséges társ minden nap minden pillanatában.”

 

 



 

Paris Hilton állatszeretete és kutyabarátsága jól ismert: több kutyája is volt már, volt, hogy egyszerre több is.

 

 

„A reflektorfényben és a kulisszák mögötti csendes pillanatokban is ott volt velem, és még a legsötétebb pillanatokat is felragyogtatta. Sok-sok emléket, nevetést és könnyet osztottunk meg egymással.” – írja egy másik posztban a sztár.

 

 

Átérezzük fájdalmát! Nyugodj békében, Harajuku Bitch!

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában Kölyök vizslákat mentett ki egy égő házból Arnold Schwarzenegger új videójában
…Igaz, csak egy reklámfilm erejéig játszotta el a hős megmentőt a híresen állatbarát színész. A kis videó egyébként igazi sztárparádé!

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok Kiskutyák a kifutón: Nemes ügy mellé álltak a sztárok
Gazdátlan állatok és a legújabb hazai kollekciók: nem mindennapi eseménnyel támogatják az örökbefogadható kutyusokat a hazai sztárok.

Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak
„Olyanok ők ketten, mint a borsó meg a héja.”

Átfestették az ellopott csivava bundáját a tolvajok, hogy ne bukjanak le Átfestették az ellopott csivava bundáját a tolvajok, hogy ne bukjanak le
A fekete-fehér bundájú kutyából egy csapásra feketetét csináltak a tolvajok – szerencsére a történet jól végződött, és a kutyus visszakerült gazdijaihoz.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Irodakutya.com AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 MOL Nyrt. Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Hegyimentők hozták le a hegyről az akitát, aki rettenetesen elfáradt a túra végére Hírek - Címlapon
Hegyimentők hozták le a hegyről az akitát, aki rettenetesen elfáradt a túra végére
Egy ház párkányára mászott ki egy férfi Zágráb belvárosában, hogy megmentsen egy kutyát Hírek - Címlapon
Egy ház párkányára mászott ki egy férfi Zágráb belvárosában, hogy megmentsen egy kutyát