A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Indul az első kutyabarát légitársaság

2023. május 22., 16:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Utazás




Régóta tartó dilemma a kutyatartóknak a repülős utazás – az ő problémájukra ad most megoldást egy amerikai légitársaság.



 

Nekünk, gazdiknak szinte elképzelhetetlen az, hogy kedvencünk nélkül induljunk nyaralni. Szerencsére egyre több lehetőségünk van kutyabarát szállást, nyaralási célpontot találni – az utazás azonban még lehet problémás, ha olyan célt szemeltünk ki, ami nagyobb távolságra van tőlünk. Van az a pont, ahova már nem érné meg autóval utazni, ilyenkor adja magát a repülőgépes utazás. Igen ám, de van egy óriási probléma itt: a kutyát szinte egyik légitársaság sem engedi fel az utastérbe néhány speciális esettől eltekintve. Sokunknak pedig nem is jöhet szóba a kutya csomagtérben való utaztatása.

 

 

A cégnél a kutyák a fedélzeten utazhatnak gazdáikkal
A cégnél a kutyák a fedélzeten utazhatnak gazdáikkal
Fotó: k9jets.com

 

 

Az igény tehát régóta fennáll arra, hogy kedvencünk velünk utazhasson a fedélzeten – ezt orvosolja most a K9 Jets magán légitársaság. Az amerikai társaság nemcsak megengedi, hogy kutyánk az utastérben utazzon velünk, hanem választhatunk, hogy kutyánk a lábunk mellett pihenve utazzon-e, vagy a mellettünk lévő ülésen. Járataik egyelőre New York, Párizs, Lisszabon és London között fog majd közlekedni – a keresletre való tekintettel ez viszont a jövőben bővülhet.

 

A K9 Jets magán cég lévén kvázi magánrepülőgépeket használ, így az ára egy ilyen kutyás utazásnak egyelőre igen borsos: 8 és 10 ezer dollár között mozognak. Cserébe azonban teljes luxusban utazhat gazdi és kutya egyaránt.

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Minden kutyás utazó álma – kutyabarát légitársaság indul Minden kutyás utazó álma – kutyabarát légitársaság indul
A jegyek árai egyelőre a luxus kategóriát képviselik, de a lehetőség végre adott: kötöttségek, ketrecek és boxok nélkül is utazhat együtt a kutya a gazdijával.

Három hét után került elő a kutya, akinek egy repülőtéri átszállás során veszett nyoma Három hét után került elő a kutya, akinek egy repülőtéri átszállás során veszett nyoma
Paula Rodriguez kéthetes nyaralásra érkezett volna Kaliforniába a Dominikai Köztársaságból, ám az egyik átszállás során a légitársaság elkeverte egyik csomagját. Méghozzá a legfontosabbat: a kutyát. A hatéves Maia az atlantai repülőtéren veszett el, és senkinek nem volt információja hollétéről...

Befogadta a pilóta a reptéren hagyott kutyust Befogadta a pilóta a reptéren hagyott kutyust
Ezek után a San Francisco SPCA állatjóléti szolgálat és a United Airlines légitársaság képviselői közös erővel igyekeztek az eb számára a legjobb otthont megtalálni. Így talált egy igazán jófiú végül a legszeretőbb otthonra. A kölyköt, akit előző tulajdonosa egyszerűen a reptéren hagyott, William Dale pilóta és családja vette végül magához még pont karácsony előtt.

„Égi ajándék” - Életmentők és tűzoltók fogadták örökbe a kutyákat, miután az őket szállító repülőgép lezuhant „Égi ajándék” - Életmentők és tűzoltók fogadták örökbe a kutyákat, miután az őket szállító repülőgép lezuhant
"A karomba ugrott, és csak osztotta a puszikat. Éreztem, ahogy könnyek gyűlnek a szemem sarkában, és azt mondtam, 'ajjaj, azt hiszem, lett egy kutyánk'.

Új életet kezdhetnek az Afganisztánból kimenekített kutyák és macskák Új életet kezdhetnek az Afganisztánból kimenekített kutyák és macskák
"Megtanultuk, hogy nem létezik lehetetlen, bármire képesek vagyunk, ha összefogunk" - 285 hátrahagyott négylábú kaphatott új esélyt több állatmentő szervezet együttműködésének köszönhetően.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Rehabportál Irodakutya.com Beagle Club Online Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Egy ház párkányára mászott ki egy férfi Zágráb belvárosában, hogy megmentsen egy kutyát Hírek - Címlapon
Egy ház párkányára mászott ki egy férfi Zágráb belvárosában, hogy megmentsen egy kutyát
Szénanátha kutyáknál - Tünetek és teendők Hírek - Címlapon
Szénanátha kutyáknál - Tünetek és teendők