A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Befogadta a pilóta a reptéren hagyott kutyust

Polaris tulajdonosa úgy döntött, hogy egyedül folytatja útját, amikor a kutyus utazásával kapcsolatos papírmunkával nehézségek adódtak.


2023. január 04., 11:30


Szerző: Kris Baumann


Kategória: Könnyű
Ezek után a San Francisco SPCA állatjóléti szolgálat és a United Airlines légitársaság képviselői közös erővel igyekeztek az eb számára a legjobb otthont megtalálni.
Így talált egy igazán jófiú végül a legszeretőbb otthonra. A kölyköt, akit előző tulajdonosa egyszerűen a reptéren hagyott, William Dale pilóta és családja vette végül magához még pont karácsony előtt.A kiskutya, aki a Polaris névre hallgat egy nemzetközi járaton érkezett a San Francisco-i Reptérre. Gazdája azonban úgy döntött, hogy nélküle folytatja útját, amikor szembesült a tovább utazással járó papírmunka nehézségeivel.

 

Polaris a reptéren hagyott kutyus, akinek neve Sarkcsillagot jelent
Polaris, a reptéren hagyott kutyus, akinek neve Sarkcsillagot jelent
Fotó: Twitter

 

„A United ügyfélszolgálata komoly kihívással nézett szembe, hogy Polaris biztonságban és egészségesen találhasson szerető, új otthonra” – nyilatkozta Lisa Feder, SF SPCA vezetője. „Mi pedig megtiszteltetésnek éreztük, hogy a légitársaság pont a mi szervezetünket kérte fel, hogy elősegítse az újra gazdásítást az örökbefogadásban szerzett ismereteink és szakértelmünk miatt” – tette még hozzá.

A United Airlines munkatársai azért dolgoztak, hogy biztosítsák a kiskutyának az Egyesült Államokba való belépéséhez szükséges követelményeket, beleértve a karanténidőszakot is.

 

Az United Airlines munkatársai egy emberként álltak Polaris mellé
Az United Airlines munkatársai egy emberként álltak Polaris mellé
Fotó: Twitter„Attól a pillanattól fogva, hogy Polaris a mi felügyeletünk alatt landolt, az egész csapat egy emberként éjt nappallá téve gondoskodott róla, amíg meg nem kaptuk az engedélyt, hogy biztonságban az Egyesült Államokban maradhat” - jelentette ki Vincent Passapetume, a légitársaság vevőszolgálatának igazgatója. „Nagyszerű érzés látni, ahogy ez a történet körbe ért, és hogy Polaris-nak szerető otthona lesz Dale kapitánnyal és családjával – még éppen időben az ünnepekre.”

 

Az United Airlines légitársaság ráadásul $5,000 adománnyal is támogatta az állatvédő szervezet éves működését, hogy minél több beteg, sérült, otthontalan állatnak tudjanak segíteni.

 

 

Forrás: Forrás: The Guradian
Indexkép forrás: https://twitter.com/

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever
Winnie, az aranyszívű kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta az új jövevényt!

Hogyan mondják el a kutyák: „Köszönöm”? Hogyan mondják el a kutyák: „Köszönöm”?
Nagyszerű érzés, amikor szívünket belengi a hála, és átjárja egész lényünket. Vajon a kutyák is képesek így érezni?

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Kutyadolgok - Mitől olyan jó a gazdi lábán rágcsálni kedvenc játékukat? Kutyadolgok - Mitől olyan jó a gazdi lábán rágcsálni kedvenc játékukat?
Kutyáink néha egészen furcsa dolgokat művelnek, de mi így szeretjük őket. Ismerős az a jelenet, amikor egy délutáni pihenés közben egyszer csak felkapja kedvenc játékát, odaszalad hozzád, majd letottyan a lábadra, és ott kezdi el nyúzni? Vajon miért csinálja?

Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra
Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy rekordszámú pályázat érkezett a május elején meghirdetett, állatvédelemmel, illetve mentő-, segítő- és vakvezető kutyás jellegű tevékenységgel foglalkozó civil szervezetek számára szóló pályázatra. A pályázati kiírás szerint a kérelmek benyújtására nyitva álló határidő kedden letelt, 284 szervezet élt a pályázat beadása adta lehetőséggel.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com Beagle Club Online Mondial Assistance GesmbH AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Szimata segítségével is érzi a kutyád, ha stresszes vagy Hírek - Címlapon
Szimata segítségével is érzi a kutyád, ha stresszes vagy
Kutyás SUP-ozás? Így lehet! Hírek - Címlapon
Kutyás SUP-ozás? Így lehet!