A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Befogadta a pilóta a reptéren hagyott kutyust

Polaris tulajdonosa úgy döntött, hogy egyedül folytatja útját, amikor a kutyus utazásával kapcsolatos papírmunkával nehézségek adódtak.


2023. január 04., 11:30


Szerző: Kris Baumann


Kategória: Könnyű
Ezek után a San Francisco SPCA állatjóléti szolgálat és a United Airlines légitársaság képviselői közös erővel igyekeztek az eb számára a legjobb otthont megtalálni.
Így talált egy igazán jófiú végül a legszeretőbb otthonra. A kölyköt, akit előző tulajdonosa egyszerűen a reptéren hagyott, William Dale pilóta és családja vette végül magához még pont karácsony előtt.A kiskutya, aki a Polaris névre hallgat egy nemzetközi járaton érkezett a San Francisco-i Reptérre. Gazdája azonban úgy döntött, hogy nélküle folytatja útját, amikor szembesült a tovább utazással járó papírmunka nehézségeivel.

 

Polaris a reptéren hagyott kutyus, akinek neve Sarkcsillagot jelent
Polaris, a reptéren hagyott kutyus, akinek neve Sarkcsillagot jelent
Fotó: Twitter

 

„A United ügyfélszolgálata komoly kihívással nézett szembe, hogy Polaris biztonságban és egészségesen találhasson szerető, új otthonra” – nyilatkozta Lisa Feder, SF SPCA vezetője. „Mi pedig megtiszteltetésnek éreztük, hogy a légitársaság pont a mi szervezetünket kérte fel, hogy elősegítse az újra gazdásítást az örökbefogadásban szerzett ismereteink és szakértelmünk miatt” – tette még hozzá.

A United Airlines munkatársai azért dolgoztak, hogy biztosítsák a kiskutyának az Egyesült Államokba való belépéséhez szükséges követelményeket, beleértve a karanténidőszakot is.

 

Az United Airlines munkatársai egy emberként álltak Polaris mellé
Az United Airlines munkatársai egy emberként álltak Polaris mellé
Fotó: Twitter„Attól a pillanattól fogva, hogy Polaris a mi felügyeletünk alatt landolt, az egész csapat egy emberként éjt nappallá téve gondoskodott róla, amíg meg nem kaptuk az engedélyt, hogy biztonságban az Egyesült Államokban maradhat” - jelentette ki Vincent Passapetume, a légitársaság vevőszolgálatának igazgatója. „Nagyszerű érzés látni, ahogy ez a történet körbe ért, és hogy Polaris-nak szerető otthona lesz Dale kapitánnyal és családjával – még éppen időben az ünnepekre.”

 

Az United Airlines légitársaság ráadásul $5,000 adománnyal is támogatta az állatvédő szervezet éves működését, hogy minél több beteg, sérült, otthontalan állatnak tudjanak segíteni.

 

 

Forrás: Forrás: The Guradian
Indexkép forrás: https://twitter.com/

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Sétára fel - 5 érv amellett, hogy minden nap kimozdulj kutyáddal Sétára fel - 5 érv amellett, hogy minden nap kimozdulj kutyáddal
Mi történik, ha kedvenced meghallja a kérdést: Menjünk sétálni? Rögtön felfigyel rá? Izgatottá válik? Legtöbbször igen, ami remekül jelzi, miként érez a sétákkal kapcsolatban. Indulááás!

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná
A kötelék gazdi és kutyája között hihetetlenül erőteljessé válhat, értéke számokban nem mérhető. Egymás iránti szeretet, megbecsülés, de mindenek felett bizalom, amin alapszik. Milyen jelekből tudhatod, hogy kedvenced bízik benned?

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

Szeretik a kutyák, ha megpusziljuk őket? Szeretik a kutyák, ha megpusziljuk őket?
Van, aki szereti a kutyapuszit és van, aki a gondolatától is irtózik. Mit gondolhatnak erről kutyáink? Értik-e, ha puszit adunk nekik, és egyáltalán szeretik-e?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület MOL Nyrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Szimata segítségével is érzi a kutyád, ha stresszes vagy Hírek - Címlapon
Szimata segítségével is érzi a kutyád, ha stresszes vagy
Kutyás SUP-ozás? Így lehet! Hírek - Címlapon
Kutyás SUP-ozás? Így lehet!