A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Befogadta a pilóta a reptéren hagyott kutyust

Polaris tulajdonosa úgy döntött, hogy egyedül folytatja útját, amikor a kutyus utazásával kapcsolatos papírmunkával nehézségek adódtak.


2023. január 04., 11:30


Szerző: Kris Baumann


Kategória: Könnyű
Ezek után a San Francisco SPCA állatjóléti szolgálat és a United Airlines légitársaság képviselői közös erővel igyekeztek az eb számára a legjobb otthont megtalálni.
Így talált egy igazán jófiú végül a legszeretőbb otthonra. A kölyköt, akit előző tulajdonosa egyszerűen a reptéren hagyott, William Dale pilóta és családja vette végül magához még pont karácsony előtt.A kiskutya, aki a Polaris névre hallgat egy nemzetközi járaton érkezett a San Francisco-i Reptérre. Gazdája azonban úgy döntött, hogy nélküle folytatja útját, amikor szembesült a tovább utazással járó papírmunka nehézségeivel.

 

Polaris a reptéren hagyott kutyus, akinek neve Sarkcsillagot jelent
Polaris, a reptéren hagyott kutyus, akinek neve Sarkcsillagot jelent
Fotó: Twitter

 

„A United ügyfélszolgálata komoly kihívással nézett szembe, hogy Polaris biztonságban és egészségesen találhasson szerető, új otthonra” – nyilatkozta Lisa Feder, SF SPCA vezetője. „Mi pedig megtiszteltetésnek éreztük, hogy a légitársaság pont a mi szervezetünket kérte fel, hogy elősegítse az újra gazdásítást az örökbefogadásban szerzett ismereteink és szakértelmünk miatt” – tette még hozzá.

A United Airlines munkatársai azért dolgoztak, hogy biztosítsák a kiskutyának az Egyesült Államokba való belépéséhez szükséges követelményeket, beleértve a karanténidőszakot is.

 

Az United Airlines munkatársai egy emberként álltak Polaris mellé
Az United Airlines munkatársai egy emberként álltak Polaris mellé
Fotó: Twitter„Attól a pillanattól fogva, hogy Polaris a mi felügyeletünk alatt landolt, az egész csapat egy emberként éjt nappallá téve gondoskodott róla, amíg meg nem kaptuk az engedélyt, hogy biztonságban az Egyesült Államokban maradhat” - jelentette ki Vincent Passapetume, a légitársaság vevőszolgálatának igazgatója. „Nagyszerű érzés látni, ahogy ez a történet körbe ért, és hogy Polaris-nak szerető otthona lesz Dale kapitánnyal és családjával – még éppen időben az ünnepekre.”

 

Az United Airlines légitársaság ráadásul $5,000 adománnyal is támogatta az állatvédő szervezet éves működését, hogy minél több beteg, sérült, otthontalan állatnak tudjanak segíteni.

 

 

Forrás: Forrás: The Guradian
Indexkép forrás: https://twitter.com/

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

14 sikertelen örökbeadás után találta meg álmai otthonát Ronny, a nagyra nőtt kölyökkutya 14 sikertelen örökbeadás után találta meg álmai otthonát Ronny, a nagyra nőtt kölyökkutya
Az imádnivaló melák mindenkinek belopta magát a szívébe, mégis időbe telt, mire rátalált az Igazi Gazdi.

Itt az újabb bizonyíték, miért szeretjük jobban kedvenceinket, mint az embereket Itt az újabb bizonyíték, miért szeretjük jobban kedvenceinket, mint az embereket
Egy kutatás szerint mélyebben együtt érzünk azokkal, akik nem tudják megvédeni önmagukat, és az irántuk érzett szeretetünk is erősebb.

Honnan tudhatom, hogy itt az idő a búcsúra? Honnan tudhatom, hogy itt az idő a búcsúra?
Számtalan állattartótól hallani, hogy kedvencük halála rosszabb volt, mint saját szüleié. Ez egyesek számára istenkáromlónak hangzik, de sokak számára ez a hideg valóság. Úgy dönteni, hogy elaltatunk egy szeretett kicsi állatot, zsigerbe vágó, gyilkos és erkölcstelen érzés lehet. A családok úgy érezhetik, hogy cserbenhagyják kedvencüket, vagy a legjobb barátjuk halálát okozzák. Megfeledkeznek arról, hogy az eutanázia olyan ajándék, amely megfelelő időben történő alkalmazásával megakadályozható házi kedvence testi, valamint a család érzelmi szenvedése. Ennek a folyamatnak a legnehezebb része a tényleges döntés meghozatala, éppen ezért naponta hangzik el a kérdés: „Doki, honnan fogom tudni, mikor jön el az idő?”

Hirtelen bújós lett a kutyád? Lehet, hogy ezeket szeretné elmondani Hirtelen bújós lett a kutyád? Lehet, hogy ezeket szeretné elmondani
Nem számít, milyen hangulatban érkezünk haza egy hosszú nap végén, négylábú barátunk kicsattanó örömmel fogad minket. De ha kedvencünk szokatlanul bújós, érdemes odafigyelni rá!

140 menhelyi kutya karácsonya 140 menhelyi kutya karácsonya
Ritkán szoktunk így belegondolni, de egy menhelyi kutyusnak, - akinek egész napja a rácsok mögött telik arra várva, hogy végre valaki a kennel előtt elsétálva meglátja benne a csodát – bizony a nap fénypontja, amikor kiszabadulva önfeledten szaglászhat, sétálhat. Érthető hát a négylábúak izgatottsága, amikor az önkéntesek megjelentek, hogy sétálni vigyék őket.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Brimo partysátor Praktiker AEGON Magyarország Zrt. Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Szimata segítségével is érzi a kutyád, ha stresszes vagy Hírek - Címlapon
Szimata segítségével is érzi a kutyád, ha stresszes vagy
Kutyás SUP-ozás? Így lehet! Hírek - Címlapon
Kutyás SUP-ozás? Így lehet!