A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Befogadta a pilóta a reptéren hagyott kutyust

Polaris tulajdonosa úgy döntött, hogy egyedül folytatja útját, amikor a kutyus utazásával kapcsolatos papírmunkával nehézségek adódtak.


2023. január 04., 11:30


Szerző: Kris Baumann


Kategória: Könnyű
Ezek után a San Francisco SPCA állatjóléti szolgálat és a United Airlines légitársaság képviselői közös erővel igyekeztek az eb számára a legjobb otthont megtalálni.
Így talált egy igazán jófiú végül a legszeretőbb otthonra. A kölyköt, akit előző tulajdonosa egyszerűen a reptéren hagyott, William Dale pilóta és családja vette végül magához még pont karácsony előtt.A kiskutya, aki a Polaris névre hallgat egy nemzetközi járaton érkezett a San Francisco-i Reptérre. Gazdája azonban úgy döntött, hogy nélküle folytatja útját, amikor szembesült a tovább utazással járó papírmunka nehézségeivel.

 

Polaris a reptéren hagyott kutyus, akinek neve Sarkcsillagot jelent
Polaris, a reptéren hagyott kutyus, akinek neve Sarkcsillagot jelent
Fotó: Twitter

 

„A United ügyfélszolgálata komoly kihívással nézett szembe, hogy Polaris biztonságban és egészségesen találhasson szerető, új otthonra” – nyilatkozta Lisa Feder, SF SPCA vezetője. „Mi pedig megtiszteltetésnek éreztük, hogy a légitársaság pont a mi szervezetünket kérte fel, hogy elősegítse az újra gazdásítást az örökbefogadásban szerzett ismereteink és szakértelmünk miatt” – tette még hozzá.

A United Airlines munkatársai azért dolgoztak, hogy biztosítsák a kiskutyának az Egyesült Államokba való belépéséhez szükséges követelményeket, beleértve a karanténidőszakot is.

 

Az United Airlines munkatársai egy emberként álltak Polaris mellé
Az United Airlines munkatársai egy emberként álltak Polaris mellé
Fotó: Twitter„Attól a pillanattól fogva, hogy Polaris a mi felügyeletünk alatt landolt, az egész csapat egy emberként éjt nappallá téve gondoskodott róla, amíg meg nem kaptuk az engedélyt, hogy biztonságban az Egyesült Államokban maradhat” - jelentette ki Vincent Passapetume, a légitársaság vevőszolgálatának igazgatója. „Nagyszerű érzés látni, ahogy ez a történet körbe ért, és hogy Polaris-nak szerető otthona lesz Dale kapitánnyal és családjával – még éppen időben az ünnepekre.”

 

Az United Airlines légitársaság ráadásul $5,000 adománnyal is támogatta az állatvédő szervezet éves működését, hogy minél több beteg, sérült, otthontalan állatnak tudjanak segíteni.

 

 

Forrás: Forrás: The Guradian
Indexkép forrás: https://twitter.com/

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Minden reggel így várja a postást a hatalmas kutya, hogy üdvözölhesse Minden reggel így várja a postást a hatalmas kutya, hogy üdvözölhesse
Egyszerűen imádják egymást!

Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná Bizalom – 6 jel, hogy a kutyád az életét is Rád bízná
A kötelék gazdi és kutyája között hihetetlenül erőteljessé válhat, értéke számokban nem mérhető. Egymás iránti szeretet, megbecsülés, de mindenek felett bizalom, amin alapszik. Milyen jelekből tudhatod, hogy kedvenced bízik benned?

Miért bökdös az orrával a kutyám? Miért bökdös az orrával a kutyám?
Figyelemre vágyik, finomságot szeretne, aggódik értünk vagy a segítségünket kéri? Íme 10 fontos üzenet, melyet a kutyaorr közvetíthet felénk!

Indul az első kutyabarát légitársaság Indul az első kutyabarát légitársaság
Régóta tartó dilemma a kutyatartóknak a repülős utazás – az ő problémájukra ad most megoldást egy amerikai légitársaság.

Miért hozza oda a kutya a játékát, amikor hazaérkezik a gazdi? Miért hozza oda a kutya a játékát, amikor hazaérkezik a gazdi?
Aligha létezik jobb dolog egy fárasztó nap után, mint csóváló farkincára hazaérni. Elfordítjuk a kulcsot a zárban, belépünk az ajtón és hallgatjuk a mancsok tipegését. És négylábú barátunk megjelenik kedvenc játékával a szájában. Miért csinálja?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 MOL Nyrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Szimata segítségével is érzi a kutyád, ha stresszes vagy Hírek - Címlapon
Szimata segítségével is érzi a kutyád, ha stresszes vagy
Kutyás SUP-ozás? Így lehet! Hírek - Címlapon
Kutyás SUP-ozás? Így lehet!