A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy kutya lett a menedzsere és névadója egy kaliforniai könyvesboltnak

“Az emberek a könyvek miatt jönnek és a kutya miatt maradnak!”


2022. március 30., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Egy kaliforniai család összehozta a két, szívünknek talán legkedvesebb dolgot egy helyre: a könyveket és a kutyákat. Ruby, a golden retriever lett ugyanis a könyvesboltjuk névadója és nem mellesleg a menedzsere is!



 

Stacy Gould és családja egy gyönyörű könyvesboltot álmodott meg. Családi vállalkozás révén egyértelmű volt, hogy a család azon tagjai lesznek majd jelen a boltban, akiknek más dolga, kötelezettsége nincs napközben: Stacy, az édesanya, és Ruby, a négylábú családtag. A gyerekek iskolában, az édesapa munkában, így a helyzet adott volt. Ruby, a szeretetbomba golden retriever teljes értékű családtag Gouldéknál, ráadásul mindenkivel nagyon barátságos és kedves, így nem volt kérdés, gazdijával tart-e majd a boltba, vagy otthon marad egyedül. 

 

Stacy sejtette, hogy a vásárlók is odáig lennének a bájos kutyáért, és Ruby is élvezné a sok új barátot. A bolt sok szempontból az övé lenne - így született meg az ötlet, hogy róla nevezzék el az üzletet: Ruby’s Books.

 

 

Ruby a nap minden percében készen áll, hogy fogadja a vásárlókat
Ruby a nap minden percében készen áll, hogy fogadja a vásárlókat
Fotó: facebook.com/RubysFolsom 

 

 

Így lett Ruby a Ruby’s Books tiszteletbeli társtulajdonosa, menedzsere és hivatalos “üdvözlője”. A munkáját nagyon komolyan is veszi: a nyitás óta eltelt másfél év alatt számos új barátra tett szert a vásárlók között, segítségének hála az üzlet a közösség meghatározó részévé vált. “A vásárlók nagyon szeretik Rubyt, mára már az utca főszereplőjévé vált - mesélte a The Dodonak Stacy - Gyakran viccelünk azzal, hogy az emberek a könyvekért jönnek, de a kutyáért maradnak!” 

 

 

Ruby gyakran együtt olvas a gyerekekkel
Ruby gyakran együtt olvas a gyerekekkel
Fotó: facebook.com/RubysFolsom

 

 

A gazdik persze tudják, milyen fontos a munka és magánélet közötti egyensúly, így Ruby hétvégén otthon marad a családdal. Imád viszont minden pillanatot, amit a boltban tölt, és büszkén vállalja a rá szabott feladatait:

 

“Feladatai közé tartozik, hogy üdvözöljön minden betérő vásárlót, hátára gördüljön egy kis pocak-simogatásra, és elfogadja a felajánlott falatokat. Emellett fel kell törölje a padlót bolyhos farkával (miközben csóvál természetesen), illetve úgy kell tennie, mintha ő is olvasna a gyerekekkel a gyerekrészlegen.” - részletezte a komoly feladatlistát a gazdi. 

 

 

A golden retriever szívesen veszi a pocak-simogatásokat is
A golden retriever szívesen veszi a pocak-simogatásokat is
Fotó: facebook.com/RubysFolsom

 

 

Ruby minden hétköznap a boltban várja a vásárlókat
Ruby minden hétköznap a boltban várja a vásárlókat
Fotó: facebook.com/RubysFolsom

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Újra megjelenik A kutya című újság Újra megjelenik A kutya című újság
Az Agrárminisztérium (AM) támogatásával januártól újra megjelenik nyomtatásban A kutya című újság - jelentette be Nagy István csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal
Somló, magányos tanúhegy a Bakony szélén, ami Magyarország legkisebb borvidékéről híres. A borászatok mellett a várrom, a kilátó, a tanösvény és a somlói miliő miatt érdemes ellátogatni ide. A Somló varázsa mindenkit megérint, pár napos kikapcsolódásra tökéletes úti cél a kutyákkal.

Ajándékötletek karácsonyra - Szuper kutyás könyvek, nemcsak gazdiknak Ajándékötletek karácsonyra - Szuper kutyás könyvek, nemcsak gazdiknak
Lepd meg magad és szeretteidet kutyás könyvekkel! Ha úgy érzed, még bőven elférne a karácsonyfa alá egy-két ajándék, és a kutyákért is odavagy, szeretettel ajánljuk figyelmedbe e kiadványokat.

Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán
A négylábú főszereplő első pillantásra belopta magát a színész szívébe.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

JULIUS-K9 Praktiker MTI Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A konyhaasztalon műti a sérült kutyákat és macskákat az elhivatott ukrán állatorvos Hírek - Címlapon
A konyhaasztalon műti a sérült kutyákat és macskákat az elhivatott ukrán állatorvos
Jobban bízunk a kutyás emberekben, mint a kutyátlanokban Hírek - Címlapon
Jobban bízunk a kutyás emberekben, mint a kutyátlanokban