A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy magyar lány is pályázik az egyik legextrémebb kutyás kalandra

2018. december 05., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Ráadásul elkötelezte magát az árva állatok támogatása mellett. A kutyás expedícióra való kijutás mellett most ebben is segíthetünk neki!



Idén Kitlinska Anna szeretné képviselni Közép-Európát a Fjallraven Polar, amatőrök számára megrendezett sarkköri, kutyaszán húzó expedíció csapatában. Ezt az álmát szavazatgyűjtéssel tudja elérni, mely köré egy adománygyűjtő akciót szervezett.

Minden rá leadott szavazat után munkáltatója, a Bridgestone Tatabánya Kft. 20,- Ft-tal támogatja a tatabányai Tappancs Állatotthon működését.

 

Az akcióról Kitlinska Annát kérdeztük:

 

- Honnan jött az ötlet hogy adománygyűjtéssel kösd össze a szavazatgyűjtést?

- Mindig volt a családban kutyusunk, így első kézből láttam mennyi szeretetet tudnak adni, viszont azt is, hogy ugyanerre nekik is nagy szükségük van. Egy kutyaszános expedíción a távot a kutyákkal együtt teljesítjük, az ő igényeiket helyezzük előtérbe és sok szeretettel viszonyulunk hozzájuk.

Sajnos sok sorstársuk nem kapja meg azt a megfelelő szeretet és gondoskodást, amit érdemelne. Pedig még ha elcsépelt is a mondás, mi, emberek, felelősek vagyunk a megszelídített állatokért. Ebből a gondolatmenetből pedig már egyenes út vezetett az adománygyűjtő akció kidolgozásához.
 

 Kitlinska Anna
 Kitlinska Anna


- Hogy működik az adománygyűjtés?
- Nagyon szerencsés vagyok, mert a munkáltatóm, a Bridgestone Tatabánya Kft. elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás mellet és idén különös figyelmet fordít a sportesemények támogatásara, a sportos életmód népszerűsítésére így mellém álltak és ők támogatják az adománygyűjtést.

500.000,- Ft-ot ajánlottak fel erre a célra, melyet a rám leadott szavazatokkal lehet összegyűjteni, minden szavazat 20,-Ft-ot ér.



- Hideg van, hó van, miért vágyik egy lány pont egy ilyen kalandra?

- Természetesen nagyon szeretnék találkozni a kutyusokkal. :)

Ugyanakkor hiszem, hogy csak akkor fejlődhetünk, ha időről időre átlépjük saját vélt korlátjainkat. Legyen szó arról, hogy van-e elég önbizalmunk megpályázni egy állást, vagy leülni és megtanulni valami újat vagy csak elmenni futni vagy túrázni. Mivel ezeket a lépéseket én már megtettem így egyre messzebbre kell mennem, hogy bizonyíthassam magamnak, hogy erre is képes vagyok és ez az érzés adjon erőt a későbbiekben az élet bármely területén az akadályok legyőzéséhez. Mert azok mindig lesznek, csak kérdés, hogy az ember meghátrál-e előttük vagy legyőzi őket.


Annára - hogy elérje az álmát és ezzel a tatabányai Tappancs Állatotthon Alapítványt is támogassa - az alábbi linken tudok szavazni december 13. 10:00-ig.

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett! Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett!
Több társával együtt mentették ki az állatvédők a földi pokolból a sokat szenvedett kutyust – a szakértő kezeknek, a gondoskodásnak hála azonban teljesen felépült. Azóta szerető gazdikra is talált, mi több, igazi reklámarc lett a bájos négylábú! Szívmelengető történet!

Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök Őrizetbe vették az állatkínzás gyanúsítottját a tapolcai rendőrök
A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőket.

Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány Jótékonysági koncertet tart februárban a Rex Kutyaotthon Alapítvány
A magyar beatzene hőskora címmel jótékonysági koncertet rendez a Rex Kutyaotthon Alapítvány február 2-án az újpesti UP Rendezvénytéren. A koncert teljes bevételét a most épülő Felelős Állattartás Háza befejező munkálataira fordítják - tájékoztatta az alapítvány az MTI-t.

Árva állatok karácsonya - 200 állatvédő szervezet részesül tápadományban Árva állatok karácsonya - 200 állatvédő szervezet részesül tápadományban
Az előző évekhez hasonlóan, idén is tápadományban részesülnek az állatvédelmi civil szervezetek - közölte Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos az MTI-vel.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Mondial Assistance GesmbH Egyedi kutyás ajándéktárgyak Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
30 napos kutyás kihívás - a második feladat Hírek - Címlapon
30 napos kutyás kihívás - a második feladat
Kutyás sportok: Puller – a lila karika Hírek - Címlapon
Kutyás sportok: Puller – a lila karika