A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy magyar lány is pályázik az egyik legextrémebb kutyás kalandra

2018. december 05., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Ráadásul elkötelezte magát az árva állatok támogatása mellett. A kutyás expedícióra való kijutás mellett most ebben is segíthetünk neki!



Idén Kitlinska Anna szeretné képviselni Közép-Európát a Fjallraven Polar, amatőrök számára megrendezett sarkköri, kutyaszán húzó expedíció csapatában. Ezt az álmát szavazatgyűjtéssel tudja elérni, mely köré egy adománygyűjtő akciót szervezett.

Minden rá leadott szavazat után munkáltatója, a Bridgestone Tatabánya Kft. 20,- Ft-tal támogatja a tatabányai Tappancs Állatotthon működését.

 

Az akcióról Kitlinska Annát kérdeztük:

 

- Honnan jött az ötlet hogy adománygyűjtéssel kösd össze a szavazatgyűjtést?

- Mindig volt a családban kutyusunk, így első kézből láttam mennyi szeretetet tudnak adni, viszont azt is, hogy ugyanerre nekik is nagy szükségük van. Egy kutyaszános expedíción a távot a kutyákkal együtt teljesítjük, az ő igényeiket helyezzük előtérbe és sok szeretettel viszonyulunk hozzájuk.

Sajnos sok sorstársuk nem kapja meg azt a megfelelő szeretet és gondoskodást, amit érdemelne. Pedig még ha elcsépelt is a mondás, mi, emberek, felelősek vagyunk a megszelídített állatokért. Ebből a gondolatmenetből pedig már egyenes út vezetett az adománygyűjtő akció kidolgozásához.
 

 Kitlinska Anna
 Kitlinska Anna


- Hogy működik az adománygyűjtés?
- Nagyon szerencsés vagyok, mert a munkáltatóm, a Bridgestone Tatabánya Kft. elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás mellet és idén különös figyelmet fordít a sportesemények támogatásara, a sportos életmód népszerűsítésére így mellém álltak és ők támogatják az adománygyűjtést.

500.000,- Ft-ot ajánlottak fel erre a célra, melyet a rám leadott szavazatokkal lehet összegyűjteni, minden szavazat 20,-Ft-ot ér.



- Hideg van, hó van, miért vágyik egy lány pont egy ilyen kalandra?

- Természetesen nagyon szeretnék találkozni a kutyusokkal. :)

Ugyanakkor hiszem, hogy csak akkor fejlődhetünk, ha időről időre átlépjük saját vélt korlátjainkat. Legyen szó arról, hogy van-e elég önbizalmunk megpályázni egy állást, vagy leülni és megtanulni valami újat vagy csak elmenni futni vagy túrázni. Mivel ezeket a lépéseket én már megtettem így egyre messzebbre kell mennem, hogy bizonyíthassam magamnak, hogy erre is képes vagyok és ez az érzés adjon erőt a későbbiekben az élet bármely területén az akadályok legyőzéséhez. Mert azok mindig lesznek, csak kérdés, hogy az ember meghátrál-e előttük vagy legyőzi őket.


Annára - hogy elérje az álmát és ezzel a tatabányai Tappancs Állatotthon Alapítványt is támogassa - az alábbi linken tudok szavazni december 13. 10:00-ig.

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra Rekordszámú pályázat érkezett az állatvédő civil szervezeteknek kiírt pályázatra
Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy rekordszámú pályázat érkezett a május elején meghirdetett, állatvédelemmel, illetve mentő-, segítő- és vakvezető kutyás jellegű tevékenységgel foglalkozó civil szervezetek számára szóló pályázatra. A pályázati kiírás szerint a kérelmek benyújtására nyitva álló határidő kedden letelt, 284 szervezet élt a pályázat beadása adta lehetőséggel.

Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon! Mancs a bajban! – Segíts az árva állatokon!
Negyedik alkalommal szervezi meg a Mancs a bajban! akciót a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A 2024. május 11-12-én, szombaton és vasárnap zajló adománygyűjtés során állatvédő szervezetek közreműködésével az INTERSPAR hipermarketekben száraztápot, konzervet, szalámit, tasakos nedves eledelt, jutalomfalatot, állatfelszereléseket és tisztító szereket gyűjtenek menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására.

Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat az állatvédő civil szervezetek részére
Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása.

Állatkínzás vétsége miatt ítélt el a Szekszárdi Járásbíróság egy tolnai férfit Állatkínzás vétsége miatt ítélt el a Szekszárdi Járásbíróság egy tolnai férfit
A Szekszárdi Járásbíróság a 2024. április 22-én tartott előkészítő ülésen hat rendbeli állatkínzás vétségében mondta ki bűnösnek azt a tolnai férfit, aki több kutyáját is magára hagyta anélkül, hogy az ellátásukról megfelelően gondoskodott volna.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület AEGON Magyarország Zrt. MTI MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
30 napos kutyás kihívás - a második feladat Hírek - Címlapon
30 napos kutyás kihívás - a második feladat
Kutyás sportok: Puller – a lila karika Hírek - Címlapon
Kutyás sportok: Puller – a lila karika