A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy ötletes megoldásnak hála a kőkerítésen át is köszöntheti barátait a labrador

2020. október 02., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Van, hogy csak egy lépés választ el a célunktól. És olyankor nagyon jól tud jönni egy kis segítség.



Vito és Bambino, a két német dog nemcsak hatalmas termetéről, hanem kíváncsiságáról is híres a környéken. Otthonukat kőfal veszi körül, amely éppen megfelelő magasságban végződik ahhoz, hogy lazán felkapaszkodva szemügyre vehessék, mi minden zajlik körülöttük.

 

Mikor fél évvel ezelőtt új kutya költözött a szomszéd házba, szerették volna jobban is megismerni, ám a köztük lévő akadály ezt nem tette lehetővé.

 

Vito és Bambino, a két német dog
Vito és Bambino
Fotó: thedodo.com

 

Giuseppe, a labrador is szívesen tereferélt volna négylábú szomszédaival, de minden igyekezete ellenére sem ért fel a fal tetejéig. Legnagyobb bánatára.

 

„Megpróbált felugrani, hogy átnézhessen hozzánk, amikor kint voltunk a kertben.” – mesélte a dogok gazdája a The Dodo magazinnakSzerencsére Giuseppe családjának remek ötlete támadt.

 

A hatalmas dogok könnyedén át tudnak nézni a kerítés felett
A hatalmas dogok könnyedén át tudnak nézni a kerítés felett
Fotó: thedodo.com

 

„Akárhogy is próbálkozott, nem érte el a fal tetejét, hogy köszönthesse barátait. De ha lenne egy kis fellépőd, amire ráállhatnál… Ugrott be a gondolat.” – idézte fel az „aha-élményt” gazdája. Előkeresték hát a műanyag zsámolyt, és elhelyezték a fal tövében. A labradornak rögtön leesett, mire is való a szerkezet, és nagyon örült, hogy végre szemtől-szembe állhatott újdonsült barátaival.

 

A fellépőnek hála ma már minden nap „megbeszélhetik” az élet nagy dolgait, érdeklődésüket látva pedig a két család elhatározta, hogy összehozzák a három jóbarátot egy sétára. 

 

A fellépőnek hála köszönthetik egymást a kutyák
A fellépőnek hála köszönthetik egymást a kutyák
Fotó: thedodo.com

 

Olyan jól sikerült, hogy azóta is rendszeresen sétálnak együtt, és akkor sem kell mellőzniük egymás társaságát, amikor ki-ki a saját otthonában van.

 

„A srácok remekül elvannak, és számunkra is kellemes érzés, hogy ilyen jó kapcsolatot ápolhatunk a szomszédainkkal.” – lelkendeztek a gazdik.

 

Giuseppe, Vito és Bambino minden bizonnyal egyet értenek e gondolattal. Hármuk látványa melengeti szívüket, és a fényképeket elnézve egyből jobb kedvünk támad nekünk is, nemde?

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: thedodo.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Diszplázia? 12 tünet, ami arra utalhat, hogy gond van a kutya csípőjével Diszplázia? 12 tünet, ami arra utalhat, hogy gond van a kutya csípőjével
Sántít, fájdalma van? Nem szívesen lépcsőzik, és nehezen kel fel alvás, pihenés után? A csípődiszplázia tünetei már kölyökkorban is feltűnőek lehetnek, míg más kutyáknál csak évek múltán jelennek meg. Mit kell tudnunk a betegségről?

Új kutyás Guinness rekord született: ő a legnagyobb kutya! Új kutyás Guinness rekord született: ő a legnagyobb kutya!
„Nem hiszem, hogy tisztában lenne azzal, mekkora. Folyton megpróbálja magát belepasszírozni a kicsi fekhelyekbe, s ha ez nem sikerül neki, akkor ránk telepszik, mint egy öleb."

Szívmelengető videó - Aprócska kölykök lettek a sérült kacsa legjobb barátai Szívmelengető videó - Aprócska kölykök lettek a sérült kacsa legjobb barátai
Nagy szeretettel gondozgatja a kiskutyákat, és még a tollas farkincáját is csóválja, annyira örül nekik!

Mítosz vagy valóság? 5 kutyafajta, amit előítélek öveznek Mítosz vagy valóság? 5 kutyafajta, amit előítélek öveznek
Csupa vidámság és lelkesedés? Folyton zizeg vagy inkább lustálkodós, és egykedvűen szemléli a világ menetét? Netán agresszív? Mert hát "olyan fajta" - akkor itt az ideje leszámolni a sztereotípiákkal!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta EB OVO Közhasznú Egyesület Praktiker Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Hatalmas kutyás buli a Balatonon! Hírek - Címlapon
Hatalmas kutyás buli a Balatonon!
Hogyan szoktassuk le kutyánkat a kukázásról? Hírek - Címlapon
Hogyan szoktassuk le kutyánkat a kukázásról?