A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy skóciai cégnél fizetett szabadság jár annak, aki kutyát vesz magához

2017. február 23., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Különleges szabadságot vehet ki az a dolgozó a skóciai BrewDog sörfőzdénél, akinek családjába új kutya érkezik.



A kézműves söröket készítő BrewDog nemcsak Nagy-Britanniában, hanem az Egyesült Államokban hamarosan megnyíló sörfőzdéjében is bevezeti a nem mindennapos juttatást – adta hírül pénteken a The Sun című brit bulvárlap.

 

A skót sörfőzdét 2007-ben alapította James Watt és Martin Dickie, valamint Bracken nevű kutyájuk. A sörfőzdének mintegy ezer alkalmazottja van, és a skóciai Ellonban lévő központjukban azóta már 50 kutya is “dolgozik”.

 

“A kutyák jelenléte az irodákban mindenkit lehűt és nyugodttá tesz, de tudjuk jól, hogy egy új kutya érkezése, legyen az kölyökkutya vagy egy izgatott mentőkutya, stresszes lehet mind az ember, mind az állat számára. A ‘mancsszabadsággal’ támogatjuk az ideges ebeket és gazdáikat kapcsolatuk nagyon fontos első napjaiban” – közölte a cég szóvivője.

 

Egy cég, ahol imádják a kutyákat
Egy cég, ahol imádják a kutyákat
Fotó: thesun.co.uk

 

James Watt hangsúlyozta, hogy mindig magasabb szintre akarták emelni a személyzetnek nyújtott juttatásokat. “A BrewDognál mindenekelőtt két prioritásunk van, az emberek és a sör. És nagyon-nagyon szeretjük a kutyákat” – tette hozzá.

 

“Nem könnyű feladat megpróbálni zsonglőrködni a munkával, és egy új kutyát hozzászoktatni az életünkhöz, és számos alkalmazottunknak van négylábú barátja otthon. Ezt a stresszes helyzetet akarjuk elkerülni, és engedni, hogy dolgozóinknak legyen idejük új kölyökkutyáikat vagy kutyáikat üdvözölni családjukban” – magyarázta Watt.

 

 

 

Forrás: MTI
Indexkép forrás: thesun.co.uk

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Miért zizzennek meg a kutyák fürdetés és úszás után? Miért zizzennek meg a kutyák fürdetés és úszás után?
Megrázza magát, majd heves dörgölőzésbe kezd, vagy körbe-körbe rohangál eszméletlen sebességgel… Mintha kivetkőzne magából azok után, hogy megfürdettük, vagy pancsolt egy hatalmasat a vízben. Vajon miért csinálja?

Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta? Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta?
Napsütés, lengedező szél, nyár… Mi is lehetne kellemesebb kikapcsolódás, mint kedvencünk társaságában ellátogatni a partra és megmártózni a vízben. És ha ő másként gondolja?

Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát
A vezetőülésen üldögélve várhatta meg a kutya, amíg megérkezett a további segítség. Közben hálásan fogadta a simiket a kedves sofőrtől.

Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet
Kertünk az a hely, ahol kutyánk szabadon mozoghat, kedvére szaladgálhat, játszhat, napozhat. A mi felelősségünk, hogy mindez biztonságos is legyen számára.

4 dolog, amiért a gazdikat is ünnepelhetjük Anyák napján 4 dolog, amiért a gazdikat is ünnepelhetjük Anyák napján
Van pár dolog, ami miatt azokat a nőket is ünnepelhetnénk, akik egy, vagy több kutyusnak az „anyukája”. A gazdi szerep, ha nem is ugyanaz, nagyon hasonlít a szülői szerepre.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Brimo partysátor Beagle Club Online Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutya segíthet megszüntetni a mérgezéses veszélyt Hírek - Címlapon
Kutya segíthet megszüntetni a mérgezéses veszélyt
Kutyavásár a büntetés-végrehajtásnál: leendő szolgálati kutyáikat keresik Hírek - Címlapon
Kutyavásár a büntetés-végrehajtásnál: leendő szolgálati kutyáikat keresik