A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egyedül utazik a buszon egy seattle-i fekete labrador

Kutyabarát buszon utazik Eclipse a fekete labrador


2015. március 12., 07:15


Szerző: kiberov


Kategória: Könnyű




Eclipse egy fekete labrador az amerikai Seattle városában. Gazdája, Jeff Young, nagyon közel él a buszmegállóhoz, és gyakran viszi kutyáját a közeli kutyaparkba sétálni, amely egy rövid buszozással elérhető.



Az egyik ilyen napon Eclipse-nek nem volt türelme kivárni gazdáját, hogy befejezze a cigarettázást és egyedül szállt fel a buszra , majd elutazott egészen a parkig, ahol a megfelelő megállónál leszált a buszról.

"Magától száll fel a buszra, a parkban találkozunk" - nyilatkozta Jeff, hozzátéve, hogy nagyjából heti egyszer kap egy telefonhívást azzal, hogy megtalálták a kutyáját. Ilyenkor mindig el kell magyaráznia, hogy a labrador valójában nem veszett el.
Egy helyi rádiós műsorvezető Miles Montgomery fedezte fel és tette híressé Eclipse-t. Beszámolt arról, hogy a kutya mindig udvariasan és csendesen ül a buszban egy ülésen, és hogy az utastársai nagyon szeretik.
"Leginkább az ablakhoz közel foglal helyet , és nem tudtam rájönni, hogy miért," nyilatkozta Montgomery " Aztán rájöttem, hogy csak arról van szó, hogy azt figyeli, mikor kell leszállnia.Amikor meglátta a megállóját, elkezdte csóválni a farkát, majd miután megállt a busz, leugrott a székről, és berohant a kutyaparkba" 

"Minden buszvezető ismeri. Úgy ül itt, mint a többi utas," meséli Tiona Rainwater buszsofőr " Jelenlétével mindenkit boldoggá tesz"

Közben már az egyik amerikai tévécsatorna is csinált róla anyagot, amit itt tekinthetsz meg: 

 

 

 

 

Forrás: www.komonews.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador
Pályáját kábítószer kereső kutyaként képzelték el, de kedvessége miatt alkalmatlannak nyilvánították erre. Roger kutató-mentőnek tanult tovább, és elképesztő tehetséggel szimatolja ki a romok alatt rekedt embereket.

Gesztenye, a labrador is diplomát kapott gazdijával Gesztenye, a labrador is diplomát kapott gazdijával
Emléklapot kapott gazdija diplomaosztóján Gesztenye, a vakvezető kutya is, aki minden lépésénél segítette szeretett gazdáját az egyetemen.

Már jól van az alkoholelvonón átesett kutya Már jól van az alkoholelvonón átesett kutya
Megérkezésük után nem sokkal mind a két kutyus nagyon rosszul lett. Az állatorvosok megdöbbenve tapasztalták, hogy a két eb alkoholfüggőségben szenved.

Megmentette idős gazdiját a frissen örökbefogadott kutya - „Ő a mi hősünk” Megmentette idős gazdiját a frissen örökbefogadott kutya - „Ő a mi hősünk”
Ruby azonnal segítséget hívott, mikor gazdija eszméletét vesztette, és beleesett az árokba. Nélküle "ki tudja, mennyi ideig lettem volna odalent anélkül, hogy bárki a keresésemre indult volna."

"Mindig boldoggá tett, és mosolyt csalt az arcomra" – hős labrador volt a leukémiás kislány támasza a legnehezebb időszakban "Mindig boldoggá tett, és mosolyt csalt az arcomra" – hős labrador volt a leukémiás kislány támasza a legnehezebb időszakban
Hosszú ideig tartó kezelés, kemoterápia, rengeteg gyógyszer, rosszullétek és bizonytalanság – egy felnőtt ember is nehezen viselné a betegséggel járó megpróbáltatásokat. Na de egy 11 éves kislány? Szerencsére egy hatalmas szívű barát állt mellette még a legnehezebb időszakban is: egy kedves fekete labrador.

Képek

Sikerült... Milyen sokan vagyunk.. Lassan le kellene szállnom.. Örülök nektek... Milyen jó helyem van.. Még jó, hogy maradt egy szabad hely...

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Brimo partysátor Irodakutya.com Praktiker MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A kutyák bosszúja Hírek - Címlapon
A kutyák bosszúja
Tavaszi szőrcsere Hírek - Címlapon
Tavaszi szőrcsere