A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Már jól van az alkoholelvonón átesett kutya

Coco a 2 éves labrador mix és társa Georgie gazdájuk halála után kerültek az angliai Woodside Animal Rescue Trust gondozásába.


2023. április 10., 15:30


Szerző: Kris Baumann


Kategória: Könnyű




Megérkezésük után nem sokkal mind a két kutyus nagyon rosszul lett. Az állatorvosok megdöbbenve tapasztalták, hogy a két eb alkoholfüggőségben szenved.



A menhelyre beszállításuk után Georgie rohamozni kezdett, és kicsivel utána Coco is. Szerencsére azonnal ellátásban tudták részesíteni mind a két kutyust. Georgie azonban a gondos állatorvosi kezelés ellenére is átkelt a szivárványhídon.

 

 

Minden kutya a mennybe megy
Georgie sajnos a gondos ápolás ellenére átkelt a szivárványhídon.
Forrás: www.pawleaks.com 

 

 

Coco bár életben maradt, de továbbra is nagyon rosszul volt, ezért 24 órás orvosi ellátásra szorult. A tünetei egyértelműen alkoholelvonásra utaltak az orvosok legnagyobb megdöbbenésére. A beérkezésétől számítva 4 hetet kellett szedálásban töltenie a kutyusnak, hogy biztosak lehessenek benne nem kezd újra rohamozni, ami az életébe kerülhetett volna.

 

Időközben az is kiderült, hogy a kutyusok akkor jutottak az italhoz, amikor alkoholfüggő gazdájuk esténként előhagyta a nyitott üvegeket, majd aludni tért.

 

 

Coco most
Coco már sokkal jobban van. Egészen úgy viselkedik, mint a normális kutyák.
Forrás: Facebook
 

 

Az alapítvány munkatársai szerint Coco túl van a legrosszabbon. Azonban továbbra is gyógyszereket kell szednie. Szerencsére egyre inkább úgy viselkedik, mint egy normális kutya. Bár fizikailag már jól van, sokszor még mindig nagyon nyugtalan és stresszes, ezért egyelőre nem áll készen az örökbefogadásra – amint azt Facebook posztjukban tudatták.

Forrás: www.facebook.com
Indexkép forrás: www.facebook.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador
Pályáját kábítószer kereső kutyaként képzelték el, de kedvessége miatt alkalmatlannak nyilvánították erre. Roger kutató-mentőnek tanult tovább, és elképesztő tehetséggel szimatolja ki a romok alatt rekedt embereket.

10 étel, amiből jobb, ha kutyád nem eszik 10 étel, amiből jobb, ha kutyád nem eszik
"Csak egy falatkát!" Kérlelő tekintetének nem könnyű ellenállni, de ha olyan étel vagy ital van kezünk ügyében, mely számára veszélyes, igenis muszáj. Nem lehet elégszer elmondani, hogy bizony akadnak olyan finomságok, melyekből kedvencünk nem kaphat. Lássuk a legfontosabbakat!

Gesztenye, a labrador is diplomát kapott gazdijával Gesztenye, a labrador is diplomát kapott gazdijával
Emléklapot kapott gazdija diplomaosztóján Gesztenye, a vakvezető kutya is, aki minden lépésénél segítette szeretett gazdáját az egyetemen.

11 jel, amiből tudhatod: Te is kutyaőrült vagy! 11 jel, amiből tudhatod: Te is kutyaőrült vagy!
Találó képsorozat, amiből megállapíthatod, mennyire vagy belebolondulva a kutyákba. Rád hány pont igaz?

Toklász kérdés – Valóban egyre rosszabb a helyzet? Ha igen, ki a felelős? Toklász kérdés – Valóban egyre rosszabb a helyzet? Ha igen, ki a felelős?
Facebook oldalukon nemrég felhívást tettek közzé és arra kérik a gazdikat, hogy kitöltésével minél többen segítsenek feltérképezni a fővárost, hogy hogyan változott a helyzet az elmúlt években és merre vannak a legproblémásabb területek. Vajon jogos e a felháborodás a gazdik részéről vagy csupán egy felfújt sztoriról van csak szó?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Ebugatta Beagle Club Online AEGON Magyarország Zrt. AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
6 tipp, hogy kellemesebbé tegyük a kutya számára a szobakennelt Hírek - Címlapon
6 tipp, hogy kellemesebbé tegyük a kutya számára a szobakennelt
Állatorvosok szívszorító vallomása az eutanáziáról Hírek - Címlapon
Állatorvosok szívszorító vallomása az eutanáziáról