A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egymás nélkül sehova - egy mesébe illően hűséges kutyapáros

2018. január 11., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Megható történet Bonnieról és Clyderól, a két elválaszthatatlan jó barátról. Az apró és az óriás kutya barátsága kitart jóban, rosszban!



A két keverék kutyus története még a legkeményebb szíveket is megmelengeti. A furcsa páros kóbor kutyaként bolyongott az utcákon, bízva abban, hogy aznapra találnak valamilyen betevőt. Szerencsére az állatmentőknek sikerült őket befogni, így biztonságos helyre kerülhettek.

 

Bonnie és Clyde: szoros barátság van a két kutya között
Bonnie és Clyde: szoros barátság van a két kutya között

 

Pillanatok alatt kiderült azonban, hogy a két kutyus nem csupán véletlenül kóborolt ugyanazon a helyen befogásukkor, hanem különlegesen erős barátság köti össze őket. Elválaszthatatlanok, így az állatmentők meg sem próbálták külön kennelben elhelyezni őket a menhelyen.

 

Szorosan összebújva alszanak a kutyusok
Szorosan összebújva alszanak a kutyusok

 

Társas lényhez hűen a kutyák is szívesen bújnak össze azokkal, akiket szeretnek, ám Bonnie és Clyde – szó szerint is – egy szinttel feljebb emelték az “elválaszthatatlan” kifejezést - írja az ebpercek.hu. A páros kisebbik tagja ugyanis előszeretettel foglal helyet bundás barátnője hátán, ideje nagy részét ott tölti. Akár azt is mondhatnánk, biztosra megy: ha egy gazdijelölt beleszeretne Bonnieba, őt semmiképp se hagyják hátra. Még alvás közben sem távolodnak el egymástól!

 

Ma már szerető család vigyáz a két kutyára
Ma már szerető család vigyáz a két kutyára

 

A két kutya szoros köteléke a bizalom és szeretet jelképévé vált mindenki számára, akik megismerték őket. Történetük gazdátlan fejezete szerencsére boldogan fejeződött be: együtt találtak végleges otthonra, ahol megtapasztalhatják, milyen igazi kedvencnek lenni.

 

 

 

Témába vág

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Miért bökdös az orrával a kutyám? Miért bökdös az orrával a kutyám?
Figyelemre vágyik, finomságot szeretne, aggódik értünk vagy a segítségünket kéri? Íme 10 fontos üzenet, melyet a kutyaorr közvetíthet felénk!

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Praktiker MTI Rehabportál Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Három év letöltendőt kapott első fokon egy állatkínzó Hírek - Címlapon
Három év letöltendőt kapott első fokon egy állatkínzó
Tűz a liverpooli parkolóházban - kutyák is voltak az autókban Hírek - Címlapon
Tűz a liverpooli parkolóházban - kutyák is voltak az autókban