A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egymás nélkül sehova - egy mesébe illően hűséges kutyapáros

2018. január 11., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Megható történet Bonnieról és Clyderól, a két elválaszthatatlan jó barátról. Az apró és az óriás kutya barátsága kitart jóban, rosszban!A két keverék kutyus története még a legkeményebb szíveket is megmelengeti. A furcsa páros kóbor kutyaként bolyongott az utcákon, bízva abban, hogy aznapra találnak valamilyen betevőt. Szerencsére az állatmentőknek sikerült őket befogni, így biztonságos helyre kerülhettek.

 

Bonnie és Clyde: szoros barátság van a két kutya között
Bonnie és Clyde: szoros barátság van a két kutya között

 

Pillanatok alatt kiderült azonban, hogy a két kutyus nem csupán véletlenül kóborolt ugyanazon a helyen befogásukkor, hanem különlegesen erős barátság köti össze őket. Elválaszthatatlanok, így az állatmentők meg sem próbálták külön kennelben elhelyezni őket a menhelyen.

 

Szorosan összebújva alszanak a kutyusok
Szorosan összebújva alszanak a kutyusok

 

Társas lényhez hűen a kutyák is szívesen bújnak össze azokkal, akiket szeretnek, ám Bonnie és Clyde – szó szerint is – egy szinttel feljebb emelték az “elválaszthatatlan” kifejezést - írja az ebpercek.hu. A páros kisebbik tagja ugyanis előszeretettel foglal helyet bundás barátnője hátán, ideje nagy részét ott tölti. Akár azt is mondhatnánk, biztosra megy: ha egy gazdijelölt beleszeretne Bonnieba, őt semmiképp se hagyják hátra. Még alvás közben sem távolodnak el egymástól!

 

Ma már szerető család vigyáz a két kutyára
Ma már szerető család vigyáz a két kutyára

 

A két kutya szoros köteléke a bizalom és szeretet jelképévé vált mindenki számára, akik megismerték őket. Történetük gazdátlan fejezete szerencsére boldogan fejeződött be: együtt találtak végleges otthonra, ahol megtapasztalhatják, milyen igazi kedvencnek lenni.

 

 

 

Témába vág

Idén is indul a Négylábú szeretetfutár Idén is indul a Négylábú szeretetfutár
A Rex Kutyaotthon Alapítvány a karácsony közeledtével idén is meghirdeti Négylábú szeretetfutár elnevezésű kezdeményezését. A program célja, hogy menhelyi állatok melegséget vigyenek a magányosan élő, az ünnepeket egyedül töltő emberek életébe, akik szívesen befogadnának egy négylábú házi kedvencet. Ebben az időszakban az Alapítvány kiemelt figyelmet fordít a magányosan élőkre és igényeik szerint árva kutyákat és macskákat juttatnak el hozzájuk.

40 nap után került elő a kutya, miután nyoma veszett az izraeli háborúban 40 nap után került elő a kutya, miután nyoma veszett az izraeli háborúban
Megható történet egy elveszett kutyáról és szerető gazdijáról, aki nem adta fel a reményt, hogy egy napon majd újra magához ölelheti kedvencét.

Árva kutyákon segítenek válogatott atlétáink Árva kutyákon segítenek válogatott atlétáink
Bár a sportot szerető rajongók ismerik kiváló teljesítményt nyújtó atlétáink nevét, arcukat ritkábban ismerhetjük fel a közéletben. Ezért is gondolta a Vigyél Haza Alapítvány, hogy 2024-es naptárukon legjobb atlétáink közül hívnak fotózásra.

Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt
Ahogy odaért az állatmentőhöz, kezébe tette a mancsát, mintha azt mondaná: „Kérlek szépen, segíts rajtam!”

Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak
„Olyanok ők ketten, mint a borsó meg a héja.”

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Egyedi kutyás ajándéktárgyak Ebugatta AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Három év letöltendőt kapott első fokon egy állatkínzó Hírek - Címlapon
Három év letöltendőt kapott első fokon egy állatkínzó
Tűz a liverpooli parkolóházban - kutyák is voltak az autókban Hírek - Címlapon
Tűz a liverpooli parkolóházban - kutyák is voltak az autókban