A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Esténként étterembe jár ez a kóbor kutya néhány finom falatért

2020. január 22., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Különleges törzsvendége van egy új-mexikói gyorsétteremnek: minden este egy kóbor kutya tűnik fel a bejáratnál.Találóan Subway Sally névre keresztelték a kedves kóbor kutyát, aki minden este feltűnik egy helyi gyorsétterem bejáratánál. Néhány finom falatban bízik: könyörgő tekintetének pedig nem lehet ellenállni. A Subway dolgozói a nap végén mindig visznek neki valamit: egy kis csirkét, néha bacont is. Mindezt egy tálka friss vízzel kísérik, így Subway Sally nem marad se éhen, se szomjan azon az estén. 

 

 

Esténként étterembe jár ez a kóbor kutya néhány finom falatért
Esténként étterembe jár ez a kóbor kutya néhány finom falatért
Fotó: unilad.co.uk

 

 

A kóbor kutya történetét az étterem egyik dolgozója osztotta meg TikTok felületén, így Subway Sally pillanatok alatt világszerte ismert lett. A videók nyomán volt, aki megjegyezte, a kutyának túl ápolt a bundája ahhoz, hogy kóbor állat legyen. A videót feltöltő Kxnuko azonban elmesélte, hogy Subway Sellyt az egyik szomszédos virágbolt tulajdonosa szokta alkalmanként megfürdetni, megfésülni. 

 

Azt is elmesélte, hogy neki öt macskája van otthon, így nem tudja Sallyt hazavinni magával - és más sem, ugyanis nagyon sokan megpróbálták már. Sally egyszerűen nem hajlandó elmenni senkivel, úgy látszik, kedveli ezt az életet. Menhelyre sem akarja senki bevinni, hiszen azoknak sajnos magas az altatási aránya. 

 

 

 

Forrás: unilad.co.uk

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

5+1 lépés, amit tehetsz, ha Szilveszter után kóbor kutyát találsz 5+1 lépés, amit tehetsz, ha Szilveszter után kóbor kutyát találsz
Az év első napjaiban hirtelen megnő a kóbor állatok száma: a szilveszteri tűzijátéktól pánikba eső és otthonról elszökő állatok nagy része soha nem tér már haza. Változtassunk ezen: ne menjünk el a kóborkák mellett, segítsünk nekik hazatalálni!

Sorban állnak a kutyák az eledelért Ukrajnában Sorban állnak a kutyák az eledelért Ukrajnában
Szokatlan látványra lett figyelmes egy állatvédő önkéntes: a kutyák sorban álltak az utcán. Egymás mögött várakoztak nyugodtan, türelmesen – a négylábúak a kihelyezett etetőállomás előtt várták, hogy sorra kerüljenek.

Fantasztikus átalakuláson ment keresztül a mentett kutya – most ő kampányol a kóbor társai megsegítéséért Fantasztikus átalakuláson ment keresztül a mentett kutya – most ő kampányol a kóbor társai megsegítéséért
Állatok világnapja alkalmából Spoti kutya kóbor társaira hívja fel a figyelmet! Sajnos rengeteg kutya és macska az utcán tölti a hideg őszi és fagyos téli napokat. Nincs gazdájuk. Nekik szeretne segíteni Spoti.

Elveszett kutya: 5 tipp, mit tegyél, ha még nem lett meg! Elveszett kutya: 5 tipp, mit tegyél, ha még nem lett meg!
Szilveszterkor sajnos ugrásszerűen megnő a kóbor kutyák száma, sokuk menekülni próbál a tűzijátékok, petárdák hangja elől. Sok állat nem kerül meg az elkövetkező pár napban: feladni azonban nem szabad, többször is előfordult, hogy akár hónapok, vagy évek elteltével került meg az elcsatangolt kutya!

Az iskolába menet megölelgette az utcán fagyoskodó kóbor kutyát a jószívű kisfiú Az iskolába menet megölelgette az utcán fagyoskodó kóbor kutyát a jószívű kisfiú
Megható videón látható egy kisfiú, ahogy szíve minden szeretetével átkarol egy hontalan kutyát, és megsimogatja társát.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. AEGON Magyarország Zrt. Brimo partysátor Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Végrehajtandó szabadságvesztést kapott egy állatkínzó Hírek - Címlapon
Végrehajtandó szabadságvesztést kapott egy állatkínzó
Éles lőfegyverrel lőttek udvarban lévő kutyákra Pécs mellett Hírek - Címlapon
Éles lőfegyverrel lőttek udvarban lévő kutyákra Pécs mellett