A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Éles lőfegyverrel lőttek udvarban lévő kutyákra Pécs mellett

2020. január 21., 10:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Felháborító eset történt a Pécs melletti Pogány faluban: fegyverrel oltották ki egy kistestű kutya életét, aki azonban zárt udvaron volt kutyatársaival. A rendőrség nyomozást indított.



Hétvégén, éjszaka dördült el a lövés a Pécs melletti Pogányban, ami kioltotta egy törpespicc életét. A lőszer a család másik kutyájának fülét súrolta, de szerencsére neki nem esett baja. A kutyák egy udvaron belül voltak, úgy lőtt rájuk az ismeretlen elkövető. 

 

A gazdák érthetően rendkívül dühösek és szomorúak, hogy ilyen megtörténhetett. Az egész településen nagy a felháborodás, valamint a félelem, többen attól tartanak, ha valaki ilyen tettre képes, akár egy emberrel is végezhet - írja a Pécsi Újság.

 

Kutyájuk holttestét felfedezve a gazdák azonnal értesítették a rendőrséget, akik ki is érkeztek a helyszínre, a helyszínelés órákon át tartott. A pár az újságnak elmondta, addig nem nyugszanak, míg fény nem derül az elkövető kilétére. A Blikk úgy tudja, boncolásra is sor kerül, ugyanis ha meglesz a golyó, az segítheti a rendőrséget, hogy kézre kerítsék az elkövetőt. 

 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitánysághoz érkezett feljelentés alapján állatkínzás miatt indult nyomozás ismeretlen tettes ellen. A tettest akár letöltendő szabadságvesztésre is ítélhetik.

 

 

 


Indexkép forrás: A kép csak illusztráció! Forrás: unsplash.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet
Kertünk az a hely, ahol kutyánk szabadon mozoghat, kedvére szaladgálhat, játszhat, napozhat. A mi felelősségünk, hogy mindez biztonságos is legyen számára.

Kutyák és macskák gazdái igényelhetnek támogatást kedvencük ivartalanítására Kutyák és macskák gazdái igényelhetnek támogatást kedvencük ivartalanítására
300 állat ivartalanítását támogatja az Orpheus Állatvédő Egyesület. A támogatásra 2023 év első felében lehet jelentkezni, míg a támogatott helyek be nem telnek.

Milyen a jó kutyaház? Milyen a jó kutyaház?
Kedvencünk kerti lakjának milyensége bizony nem mindegy. A jó kutyaház óv, véd az időjárás viszontagságaitól, melegen tart a hidegben.

Újra mosolyognak a háborúban megsérült kutyák, akik saját kutyakocsit kaptak ajándékba Újra mosolyognak a háborúban megsérült kutyák, akik saját kutyakocsit kaptak ajándékba
A különleges járgánynak köszönhetően végre önállóan is tudnak sétálni, és boldogan fedezik fel békés környezetüket, ahol már nem kell tartaniuk semmitől.

5 tipp a kullancsmentes kertért! 5 tipp a kullancsmentes kertért!
Az enyhe telek hatására ugrásszerűen megnőtt a kullancsok száma, ezáltal a veszély is, melyet ránk és kedvenceinkre nézve jelentenek. Ezekkel a tippekkel olyan környezetet teremthetsz a kertedben, mely nem éppen “kullancs-barát”.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Praktiker Beagle Club Online MOL Nyrt. EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Esténként étterembe jár ez a kóbor kutya néhány finom falatért Hírek - Címlapon
Esténként étterembe jár ez a kóbor kutya néhány finom falatért
Kutyajátszóteret kaptak Debrecen kutyái Hírek - Címlapon
Kutyajátszóteret kaptak Debrecen kutyái