A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Felfüggesztettel megúszhatja a szombathelyi tacskógyilkos

2019. április 03., 12:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




2018 novemberében történt a kutyagyilkosság Szombathely egyik lakótelepén: a férfi a családjával történt veszekedés után kölyök tacskóján töltötte le dühét. A bántalmazás során szerzett sérüléseibe rövidesen bele is halt a kutya.



Ahogy arról mi is beszámoltunk, tavaly novemberben tört ki veszekedés a férfi és családja közt. A konflikuts során a rokonok nem engedték be a feldühödött férfit a lakásukba, aki ezért a vele lévő kölyök tacskón töltötte ki haragját: többször belerúgott a védtelen kutyába, majd a falhoz is csapta. A bántalmazás során a tacskó halálos sérüléseket szerzett: hasürege és a koponyaürege is bevérzett.

 

A Szombathelyi Járási Ügyészség azt javasolja a bíróságnak, hogy ítélje felfüggesztett börtönbüntetésre az állatkínzót és a próbaidő tartamára kapjon pártfogó felügyeletet a férfi, írja a vaol.hu.

 

Ez az ítélet a vádlott második büntetése lesz, februárban már 500 ezer forint állatvédelmi bírság megfizetésére kötelezték.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Állatkínzás miatt vádat emeltek egy kutyákat tartó gyöngyösi nő ellen Állatkínzás miatt vádat emeltek egy kutyákat tartó gyöngyösi nő ellen
Állatkínzás miatt vádat emelt a Gyöngyösi Járási Ügyészség egy kutyákat tartó helyi nő ellen - közölte a Heves Vármegyei Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

Jubilál hazánk egyik legnagyobb kutyás közössége – fergeteges nappal készülnek a nagy napra! Jubilál hazánk egyik legnagyobb kutyás közössége – fergeteges nappal készülnek a nagy napra!
10 év barátság, vidámság, jótékonyság, kutyabarátság és természetesen tacskó-szerelem.

Átkelt a Szivárványhídon a legapróbb Nagy Hős, Smile, az életmentő tacskó Átkelt a Szivárványhídon a legapróbb Nagy Hős, Smile, az életmentő tacskó
Ő volt a legapróbb életmentő keresőkutya, aki számos katasztrófa sújtotta helyszínen állt helyt nagyobb termetű társai mellett. Smile, a tacskó 13 éves volt.

 Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől
Egy forgalmas külterületen lettek figyelmesek az apró kölyökkutyára a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai – természetesen azonnal a segítségére siettek!

Forró autóba zárt tacskókat mentettek a győri tűzoltók Forró autóba zárt tacskókat mentettek a győri tűzoltók
Elképesztő, hogy még mindig itt tartunk, de sajnos újra és újra el kell mondani: a nyári melegben NE HAGYJ ÁLLATOT AZ AUTÓBAN!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület AEGON Magyarország Zrt. Brimo partysátor Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Vádat emeltek a kutyacsempész ellen Hírek - Címlapon
Vádat emeltek a kutyacsempész ellen
Ebzárlat 2019 tavaszán az ország nagy részén - itt a teljes településlista Hírek - Címlapon
Ebzárlat 2019 tavaszán az ország nagy részén - itt a teljes településlista