A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Finom kávéval támogathatod az árva állatokat

2018. november 28., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Karácsony közeledtével kicsit jobban a fókuszba kerülnek a nélkülözők, így az árva állatok is. Most ismét egy kreatív ötlet buzdít jótékonykodásra.



Az ünnepek előtti versenyfutásban nem biztos, hogy eszünkbe jutnak azok a négylábúak, akiknek nincs szerető gazdija, de talán még fedél sincs a feje felett, ami megvédi a téli időjárás viszontagságaitól. Holott a karácsony erről is szól.

Szerencsénkre vannak olyan állatbarát cégek, vezetők, szolgáltatók, akik segítenek nekünk egy-egy kreatív ötlettel, akcióval felhívni a figyelmünket a jótékonykodásra.

 

Kávérajongóknak, -függőknek, -fanatikusoknak szól Budapest egyik kedvelt kutyabarát kávézójának akciója, amivel árva kutyusokat támogatnak. Nem mindennapi csomagolású kávékülönlegességek kerülnek a Nikifor’s Coffeeshop polcaira, amiket mi, kutyások (és kávéfüggők) már ránézésre is imádunk, hiszen kutyák pózolnak a vidám csomagoláson. A jótékony szándék pedig csak tetőzi ezt: a kutyabarát kávézó minden ilyen limitált kiadású szemeskávé árából 20%-ot a Noé Állatotthon árva állatai számára ajánl fel.

 

Háromféle limitált kiadású kávéból választhatunk a Nikifor’s Coffeeshopban
Háromféle limitált kiadású kávéból választhatunk a Nikifor’s Coffeeshopban

 

Háromféle limitált kiadású kávéból választhatunk a Nikifor’s Coffeeshopban:

  • Ethiopia Yrgacheffe 'Mr. Winston ' Speciality coffee: világos pörkölésű 100% Arabica kávé, csomagolásán egy angol bulldoggal. Espresso alapú italok elkészítéséhez ajánlott.
  • Guatemala Huehuetenango 'Mr. George' Speciality coffee: szintén 100% Arabica kávé, ám ez már közepes pörkölésű. Ideális espresso alapú italok elkészitéséhez. Csomagolásán egy menő Csau-csauval!
  • Kenia Kianjogu'Mr. Cezar' Speciality coffee: világos pörkölésű 100% Arabica kávé, ami szintén espressohoz ajánlott. Mopsz rajongóknak már csak a csomagolás miatt is kötelező!

Mindegyik kávé három féle kiszerelésben kapható: 0,25 kg-os, 0,5 kg-os és 1 kg-os kiszerelésben. Kiszereléskent változnak az árak, így a támogatás összege is.

“Szeretnénk, ha minél többen csatlakoznának a kezdeményezésünkhöz, és közösen tudnánk támogatni az állatotthon elárvult lakóit.” - mesélte az akcióról a kutyabarát Nikifor’s Coffeeshop vezetője, Berek Nikifor.

 

A különleges kávékat akár szeretteinknek, kutyás barátainknak is ajándékozhatjuk karácsonyra, vagy csak saját magunknak is beszerezhetjük, egy biztos: minden egyes csomaggal támogatjuk az árva állatokat!

 

Fogyassz finom kávét és légy jótékony!

 

 

 

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: mnn.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Vigyázat, mérgező! Avagy miért nem ehet a kutya csokoládét? Vigyázat, mérgező! Avagy miért nem ehet a kutya csokoládét?
Kedvelt nassolnivalónk, a csokoládé sajnos már kis mennyiségben is komoly gondot okozhat kedvencünk egészségére nézve. Mitől minősül mérgezőnek, és mit tehetünk, ha kutyánk csokoládét fogyasztott?

10 étel, amiből jobb, ha kutyád nem eszik 10 étel, amiből jobb, ha kutyád nem eszik
"Csak egy falatkát!" Kérlelő tekintetének nem könnyű ellenállni, de ha olyan étel vagy ital van kezünk ügyében, mely számára veszélyes, igenis muszáj. Nem lehet elégszer elmondani, hogy bizony akadnak olyan finomságok, melyekből kedvencünk nem kaphat. Lássuk a legfontosabbakat!

Kutyák és a kávé - A koffein mérgező lehet kedvencünk számára Kutyák és a kávé - A koffein mérgező lehet kedvencünk számára
Mindennapjaink kihagyhatatlan frissítő itala, de tudjuk-e, hogy a benne lévő koffein milyen hatással lehet kutyáinkra?

Finom falatokkal várja az adventi naptár a kutyusokat egy kanadai ház előtt Finom falatokkal várja az adventi naptár a kutyusokat egy kanadai ház előtt
Nagy-nagy örömmel fogadták a kutyusok, és a közösséget is jobban összekovácsolta a különleges karácsonyi eblepetés.

A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra A keverék kutya COOL! – Menő pólókkal hívják fel a figyelmet a keverék kutyákra
Minden kutya egyedi, különleges egyéniség – a keverék kutyák ráadásul nem csak belső-, de külső tulajdonságaikban is egyediek! Mégsem olyan menők, mint fajtatiszta társaik… változtassunk ezen!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Ebugatta EB OVO Közhasznú Egyesület Mondial Assistance GesmbH Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Autómosóba jár a kóbor kutya egy kis hátvakarásért Hírek - Címlapon
Autómosóba jár a kóbor kutya egy kis hátvakarásért
Kutyacsempészekre csapott le az olasz rendőrség Hírek - Címlapon
Kutyacsempészekre csapott le az olasz rendőrség