A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Hírek archívum
Hírek - Könnyű

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív

Fókuszban a kutya-gazdi együttműködés

Allee Ebathlon harmadszor


2018. június 18., 13:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Több száz érdeklődő volt kíváncsi a III. Allee Ebathlon versenyre, ahol 40 kutya és gazdija próbálta ki a Népszigeti Kutyaiskola szakmai lebonyolításában megrendezett megmérettetést és a különleges akadálypályát.Kutyabarát idő várta a versenyzőket 2018. június 16-án az Allee melletti Kőrösy sétányon, ahol 40 jól összeszokott kutya-gazdi páros vett részt a játékos vetélkedőn. 

 

Az Allee Ebathlon versenyt éppen azért rendezte meg immár harmadik alkalommal a bevásárlóközpont, mert fontosnak tartja a felelős állattartást, valamint azt, hogy a jól szocializált házi kedvencek minél harmonikusabb módon tudjanak részt venni gazdáik mindennapjaiban, a nagyvárosi élet legváratlanabb helyzeteiben is.  A versenyre nem kellett külön felkészülni, hiszen a feladatok a kutya-gazdi együttműködés sikerességét mérték.

 

Nagy Karina és Hagen, Tanászi Szandra és Nitró, Kotánczi Hanka és Sony
Nagy Karina és Hagen, Tanászi Szandra és Nitró, Kotánczi Hanka és Sony

 

Az Ebathlon verseny dobogósai
Az Ebathlon verseny dobogósai

 


A III. ALLEE EBATHLON VERSENY HELYEZETTJEI:

 

                I. Tanászi Szandra – Nitró

                            II. Kotánczi Hanka - Sony

                                    III. Nagy Karina - Hagen

 


 

A kutya és gazda együttműködés volt a verseny fókuszában
A kutya és gazda együttműködés volt a verseny fókuszában

 

Izgalmas feladatokat kellett teljesíteni a kutya-gazda párosoknak
Izgalmas feladatokat kellett teljesíteni a kutya-gazda párosoknak

 

 

Az Allee 2015 őszétől nyitotta meg kapuit a házi kedvencek előtt, mint az első állatbarát bevásárlóközpont. Azóta folyamatos vendégek a négylábúak és gazdáik is, akik bebizonyították, hogy lehet sikeres együttműködés és egymás mellett élés egy fővárosi bevásárlóközpontot látogató kutyás és nem kutyás vásárlók között is.

 

Az egész napos verseny mosolyt csalt az arcokra és sikert aratott minden arra járó körében, hiszen láthatóan mindenki, még a nem kutyatulajdonosok is szívesen találkoztak a kis és nagy, szőrös négylábúakkal.

 

A kutyák közt is barátságok szövődtek
A kutyák közt is barátságok szövődtek

 

Sok kutya és gazdi tette próbára tudását
Sok kutya és gazdi tette próbára tudását

 

Tanászi Szandra és Nitró
Tanászi Szandra és Nitró

 

A legkisebbek is ügyesen teljesítettek
A legkisebbek is ügyesen teljesítettek

 

Allee Ebathlon 2018
Allee Ebathlon 2018

 

Kutyák és gazdik az Allee Ebathlonon
Kutyák és gazdik az Allee Ebathlonon

 

A Tükör Módszer bemutató csoportja
A Tükör Módszer bemutató csoportja

 

Témába vág

A spanyol tradíciók négylábú áldozatai - A Galgok világnapja A spanyol tradíciók négylábú áldozatai - A Galgok világnapja
Miért ragaszkodik az ember valamihez, ami embertelen. Ami másokat bánt. Csak azért, mert hagyomány? Tényleg e mögé bújunk? Tényleg elegendő ezt az egy szót kimondani, és máris tisztára mostuk magunkat?

Kutyajátszóteret kaptak Debrecen kutyái Kutyajátszóteret kaptak Debrecen kutyái
Bekerített, agility akadályokkal felszerelt kutyajátszóteret adtak át Debrecenben - a kutyák boldogan vették birtokba új futtatójukat!

A hontalan, kóbor kutyáknak gyűjtenek az Irigy Hónaljmirigy sztárjai Magyar Attilával A hontalan, kóbor kutyáknak gyűjtenek az Irigy Hónaljmirigy sztárjai Magyar Attilával
A 2018-as nagysikerű adventi adománygyűjtő akció után idén is jótékonykodással próbálja szebbé varázsolni mások ünnepét az AsiaCenter. Ezúttal a hontalan, kóbor kutyák számára gyűjtenek, méghozzá az Irigy Hónaljmirigy két oszlopos tagja, Kabai Laci és Sipos Tomi, valamint az ismert színművész, Magyar Attila segítségével. A hírességek december 15-én, vasárnap 12:00-tól egy fotózással egybekötött különleges „közönségtalálkozóra” várják az adományozni vágyókat.

Európa legjobb szánhúzó kutyái érkeznek Magyarországra Európa legjobb szánhúzó kutyái érkeznek Magyarországra
A szánhúzó kutyák legjobbjai érkeznek hazánkba, hogy összemérjék tudásukat a különböző kutyás sportokban a FISTC Európa - bajnokságon. A látványos és izgalmas versenyre minden érdeklődőt várnak, a belépés ingyenes!

Ízkavalkád vár a kutyabarát bevásárlóközpontban Ízkavalkád vár a kutyabarát bevásárlóközpontban
Rendhagyó programajánló: bár ezúttal nem kifejezetten kutyás programmal várja az érdeklődőket a kutyabarát bevásárlóközpont, a rendezvény négylábú társaságában is látogatható lesz!

Egy emberként követeli az ország az állatkínzó nő elítélését Egy emberként követeli az ország az állatkínzó nő elítélését
Az állatvédő szervezetek karöltve dolgoznak az ügyön, míg a civilek által indított petíció már több mint 150 ezer aláírásnál jár. A rendőrség azonban állatkínzás vétsége miatt nyomoz, ami sajnos azt vetíti előre, hogy ezúttal sem biztos a letöltendő ítélet.

Harc az agárversenyek betiltásáért – egy év alatt ezer agár vesztette életét Nagy-Britanniában Harc az agárversenyek betiltásáért – egy év alatt ezer agár vesztette életét Nagy-Britanniában
Sajnos a hosszú múltra visszatekintő agárversenyek rengeteg halálos, és ami még fájóbb, felesleges halállal járnak. Sok agarat futtató tulajdonos – hasonlóan a szaporítókhoz – csak jó bevételi forrásnak, pénzkeresési eszköznek tekinti kutyáit, ez a hozzáállás pedig az állatkínzás melegágya…

Magyarországon kerül megrendezésre az idei éveben a Dog Puller Világbajnokság. Magyarországon kerül megrendezésre az idei éveben a Dog Puller Világbajnokság.
Hazánkban kerül megrendezésre a fiatal, ám egyre népszerűbb kutyás sport világbajnoksága. A 2. Dog Puller Világbajnokság ősz elején, Sopronban kerül megrendezésre.

Gazdivárót alakított ki a budakalászi áruház Gazdivárót alakított ki a budakalászi áruház
Nem kell többet az autóban hagyni a kutyát, ha a budakalászi Auchan áruházban intézzük a bevásárlást: az áruház kutyabarát vezetősége Gazdivárót alakított ki a kutyáknak, ahol biztonságban várhatják vissza gazdájukat.

Ez a kölyöknap biztosan állati lesz az AsiaCenterben! Ez a kölyöknap biztosan állati lesz az AsiaCenterben!
Egyszer volt, hol nem volt, a Szentmihályi úton túl…. ahol a disznó évének tiszteletére idén díszvendégként a kurta farkú malac túr. Ismét AsiaCenter Állati Kölyöknap!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta MOL Nyrt. Irodakutya.com AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
Harmadszor: Ebugatta Kutya Nap! Hírek - Címlapon
Harmadszor: Ebugatta Kutya Nap!
"...életem egyik legjobb döntése volt, hogy kutyás lettem" Hírek - Címlapon
"...életem egyik legjobb döntése volt, hogy kutyás lettem"