A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Gazdátlan kutyák a címlapon: különleges kampány az örökbefogadásért

...mert minden kutya gyönyörű


2018. április 29., 08:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Különleges címlap-szereplőket kaptak a divatmagazinok: árva kutyák pózolnak a legmenőbb újságok elején. Az akció mögött állatvédők állnak… 

Lengyelországban is hatalmas problémát jelent a kóbor kutyák nagyon magas száma. Rengeteg kutya várja a nagybetűs Gazdit - sokuk hiába. Az állatvédők, a nonprofit szervezetek teljes erőbedobással dolgoznak azon, hogy minden kutyát szerető családhoz juttassanak - sajnos ez mégsem mindig elég. Néha ennél több kell, hiszen a közösségi oldalakon a kutyák elvesznek a rengeteg hír, fotó, cuki videó között. Valami plusz kell, amivel azonnal megragadhatják a figyelmet.

 

 

Kutya a címlapon 1

 

Kutya a címlapon 7

 

 

A Po psu ta moda kampányában megvan ez a “plusz”. A csapat hihetetlen kreatív ötlettel állt elő: a legnagyobb divatmagazinok címlapjain, mint a Vogue, Bazaar, Elle, helyezte el a gazdára váró kutyákat, egy-egy híresség helyére illesztve őket. A figyelemfelkeltésen kívül  csapat nem titkolt célja, hogy bemutassa: minden kutya gyönyörű fajtától, mérettől, kortól függetlenül.

 

 

Kutya a címlapon

 

 

A kreatív fotóknak remekül mutatnak a kutyusok, és valljuk be, valóban figyelemfelkeltőek a képek. Bízunk benne, hogy sok négylábú kerül a kampánynak köszönhetően szerető gazdihoz!

 

 

Kutya a címlapon 3

 

Kutya a címlapon 2

 

Kutya a címlapon 4

 

Kutya a címlapon 5

 

Kutya a címlapon 6

 

Kutya a címlapon 8

 

 


Cikk első megjelenése: 2017. június 01.

Témába vág

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday, ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán
A négylábú főszereplő első pillantásra belopta magát a színész szívébe.

Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó! Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó!
Szívmelengető videó!

Íme a Világ Legcukibb Mentett Kutyája: Hobie, a félszemű „plüssmaci” Íme a Világ Legcukibb Mentett Kutyája: Hobie, a félszemű „plüssmaci”
Több mint 8000 kutyát utasított maga mögé a tündéri keverék a Világ Legcukibb Mentett Kutyája 2023-as versenyén. Megjelenésének és inspiráló történetének köszönhetően ő lett az idei év legaranyosabb mentett kutyája.

Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette! Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette!
Egy mentett őszpofi hálája egy életen át elkísér. Szívmelengető érzés tudni, hogy annyi nehézség után hátralévő éveit nyugalomban és szeretetben élheti le melletted. Annyi mindennel gazdagodhat életünk, ha egy kisöreget választunk!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart MTI MOL Nyrt. AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Az ivartalanítás és az örökbefogadás a kulcs az állatvédelem helyzetének javításához Hírek - Címlapon
Az ivartalanítás és az örökbefogadás a kulcs az állatvédelem helyzetének javításához
Ilyen cuki hámban tanulnak a vakvezető kutya kölykök Hírek - Címlapon
Ilyen cuki hámban tanulnak a vakvezető kutya kölykök