A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Gazdátlan kutyák a címlapon: különleges kampány az örökbefogadásért

...mert minden kutya gyönyörű


2018. április 29., 08:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Különleges címlap-szereplőket kaptak a divatmagazinok: árva kutyák pózolnak a legmenőbb újságok elején. Az akció mögött állatvédők állnak… 

Lengyelországban is hatalmas problémát jelent a kóbor kutyák nagyon magas száma. Rengeteg kutya várja a nagybetűs Gazdit - sokuk hiába. Az állatvédők, a nonprofit szervezetek teljes erőbedobással dolgoznak azon, hogy minden kutyát szerető családhoz juttassanak - sajnos ez mégsem mindig elég. Néha ennél több kell, hiszen a közösségi oldalakon a kutyák elvesznek a rengeteg hír, fotó, cuki videó között. Valami plusz kell, amivel azonnal megragadhatják a figyelmet.

 

 

Kutya a címlapon 1

 

Kutya a címlapon 7

 

 

A Po psu ta moda kampányában megvan ez a “plusz”. A csapat hihetetlen kreatív ötlettel állt elő: a legnagyobb divatmagazinok címlapjain, mint a Vogue, Bazaar, Elle, helyezte el a gazdára váró kutyákat, egy-egy híresség helyére illesztve őket. A figyelemfelkeltésen kívül  csapat nem titkolt célja, hogy bemutassa: minden kutya gyönyörű fajtától, mérettől, kortól függetlenül.

 

 

Kutya a címlapon

 

 

A kreatív fotóknak remekül mutatnak a kutyusok, és valljuk be, valóban figyelemfelkeltőek a képek. Bízunk benne, hogy sok négylábú kerül a kampánynak köszönhetően szerető gazdihoz!

 

 

Kutya a címlapon 3

 

Kutya a címlapon 2

 

Kutya a címlapon 4

 

Kutya a címlapon 5

 

Kutya a címlapon 6

 

Kutya a címlapon 8

 

 


Cikk első megjelenése: 2017. június 01.

Témába vág

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Így mosolyog ma gazdijánál a kutya, aki a menhelyen öregedett meg Így mosolyog ma gazdijánál a kutya, aki a menhelyen öregedett meg
"A legfontosabb, amit Ginger tanított nekem, talán pont az, hogy sohasem késő újrakezdeni."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Irodakutya.com Egyedi kutyás ajándéktárgyak AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Elnapolták a döntést a deteki mészáros ügyében Hírek - Címlapon
Elnapolták a döntést a deteki mészáros ügyében
Ma tárgyalják a deteki mészáros ügyét! Hírek - Címlapon
Ma tárgyalják a deteki mészáros ügyét!