A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Gazdira váró kutyával érkezik a megrendelt pizza egy amerikai államban

2019. december 12., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Bár nem személyesen, de így rengetegen találkoznak a menhelyek gazdira váró kutyáival. A kreatív ötlet működik: az akció indítása óta több kutya is gazdira lelt!



Az Arizona állambeli Phoenix városában és környékén indult útjára a kezdeményezés, melynek célja, hogy ráirányítsa az emberek figyelmét a nagyszámú menhelyi, gazdira váró kutyára. Az ötlet Marika Meekstől, az Incredibull Stella állatmentő szervezet alapítójától származik. 

 

Marika megkereste az egyik helyi pizza készítéssel és kiszállítással foglalkozó céget, akiket azonnal meggyőzött az ötlet, így el is indulhatott a kampány. A Papa John’s Pizza minden pizzás dobozán megjelenik ezentúl egy-egy gazdikereső kutya képe, rövid bemutatkozása. 

 

 

Minden pizzás dobozra kerül egy gazdikereső kutya
Minden pizzás dobozra kerül egy gazdikereső kutya
Fotó: 12news.com

 

 

A több üzlettel is rendelkező cég hetente körülbelül 500 pizzát szállít ki üzletenként egész Arizonában. A 36 üzlet esetében ez körülbelül heti 18.000 pizzás dobozt jelent - és mindre rákerülnek a kutyák képei! 

 

A célunk, hogy minél inkább előtérbe helyezzük az árva kutyákat, hátha a jövőbeli gazdi szeme megakad rajta.” - mondta Marika a helyi médiának. Rámutatott: az arizonai menhelyek szinte mindegyike teltházas, túlzsúfolt, ezért is különösen fontos, hogy minél több kutyának gazdit találjanak. “Ezek az állatok hatalmas szívvel rendelkeznek, megérdemelnek egy második esélyt!” 

 

 

Az ötlet működik: az elsőnek bemutatott kutya két héten belül gazdihoz került
Az ötlet működik: az elsőnek bemutatott kutya két héten belül gazdihoz került
Fotó: ahwatukee.com

 

 

Elsőként egy Bubba nevű kilenc hónapos pitbull került a pizzás dobozra: két héten belül gazdira is talált! A gazdisodás előtt persze megvizsgálták a jelentkezőket, hisz felelősséggel tartoznak az állatvédők, hova adják örökbe a kutyákat.

 

 

 

 

Forrás: thetakeout.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó! Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó!
Szívmelengető videó!

Karácsonyi örökbefogadás – Örömében sírt a férfi, mikor megtudta, ideiglenes kutyája bizony marad Karácsonyi örökbefogadás – Örömében sírt a férfi, mikor megtudta, ideiglenes kutyája bizony marad
"Igyekeztem távolságot tartani. De valójában minden vágyam az volt, bárcsak velünk maradhatna Mary."- Megható történet!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak Ebugatta EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Újabb információk a halálra vert németjuhászok ügyében Hírek - Címlapon
Újabb információk a halálra vert németjuhászok ügyében
Bűncselekmény hiányában nem nyomoz a rendőrség a halálra vert németjuhászok ügyében Hírek - Címlapon
Bűncselekmény hiányában nem nyomoz a rendőrség a halálra vert németjuhászok ügyében