A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Idén először: Kutyastrandok Éjszakája!

2020. augusztus 18., 12:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Közeleg az éj… amikor a Neowise továbbállt, és már a Perseidák is messze járnak… egy újabb augusztusi éjszaka, amire megéri várni! Kutyastrandok Éjszakája - idén augusztusban első alkalommal!



 

Különleges esemény kavarja fel az állóvizet augusztus végén: több kutyastrand, kutyás fürdetőhely összefogásával valósul meg az első Kutyastrandok Éjszakája. Az üzemeltetők hosszabb nyitvatartással várják a kutyákat és gazdikat a vízpartokon, egyes strandokon pedig izgalmas programokkal is készülnek! 

 

Az első Kutyastrandok Éjszakája 2020.08.22-én este kerül megrendezésre, az ország több pontján, a Közösen a Kutyákkal Egyesület és a Kutyabarathelyek.hu szervezésében. Ezidáig négy kutyastrand, kutyás fürdetőhely, tó csatlakozott a kezdeményezéshez. 

 

 

 

Hol is strandolhatunk pontosan a naplementében (és tovább) a Kutyastrandok Éjszakáján?

 

Az esemény keretein belül hosszabb nyitvatartással várja a kutyásokat a Kőszegi Kutyastrand Vas megyében az Abért-tavon, a Délegyházi-tavaknál fekvő Tavirózsa Kemping Pest megyében, a pécsi Hirdi Kutyastrand Baranya megyében, valamint a Vizsla-tónál található vízparti rendezvényhelyszín a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírteleken. 

 

 

 

Kutyastrandok Éjszakája plakát

 

 

 

 

Az esemény mondhatni központjában, a Kőszegi Kutyastrandon az ötletgazda, a Közösen a Kutyákkal Egyesület több programmal is készül: Korom Gábor “Tanuljunk kutyául” című előadását hallgathatják meg az érdeklődők, majd a Kőszegi Kutyasuli tart bemutatót. A későbbi, esti órákban a gazdik szórakoztatására is készülnek: a zenéről Detmon, Kvarc és Dj NB gondoskodik majd. 

 

 

 


 

Az eseményről folyamatosan érkeznek az információk, ajánlók, ezért érdemes követni a Kutyastrandok Éjszakája Facebook oldalát és eseményét!

 


 

 

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: Hornyák Emőke

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Így alakul a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely nyitvatartása a következő hetekben Így alakul a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely nyitvatartása a következő hetekben
Nyitvatartási információk, rendezvények és a belépőjegyek alakulása a nyár utolsó napjaiban – és azon túl.

Életbe lépett a másodfokú hőségriasztás az ország egész területén – figyeljünk oda kutyáink biztonságára! Életbe lépett a másodfokú hőségriasztás az ország egész területén – figyeljünk oda kutyáink biztonságára!
A júliusi hőségriasztás alatt sajnos több kutya is hőgutát kapott – volt, amelyik életét is vesztette. Legyünk óvatosabbak!

Így nyaralunk kutyával – friss felmérés a hazai gazdik utazási szokásairól Így nyaralunk kutyával – friss felmérés a hazai gazdik utazási szokásairól
A MOL legfrissebb országos felméréséből* kiderül, hogyan vélekedünk a kiskedvenccel való utazásról!

5 tipp, hogy a kutyás strandolás felhőtlen legyen! 5 tipp, hogy a kutyás strandolás felhőtlen legyen!
Bár az időjárást befolyásolni nem tudjuk, tehetünk azért, hogy a strandolást ezen kívül semmi ne árnyékolja be. Legyen a kutyabarát strandon eltöltött idő a kutyusnak és a gazdinak is élmény!

Kutyabarát strandok és fürdőhelyek Magyarországon - 2023 Kutyabarát strandok és fürdőhelyek Magyarországon - 2023
Őrült kánikula, forró városok - egyre melegebbek a nyaraink, nem csoda hát, hogy legtöbbünk vízpartra vágyik ilyenkor. Természetesen kutyánk sem maradhat otthon - de hol találhatunk kutyabarát vízpartot?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MTI Mondial Assistance GesmbH Hírstart Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Te hogyan utazol kutyáddal? Mondd el tapasztalataidat és nyerj értékes nyereményeket! Hírek - Címlapon
Te hogyan utazol kutyáddal? Mondd el tapasztalataidat és nyerj értékes nyereményeket!
Országos menhelytérkép jelent meg Hírek - Címlapon
Országos menhelytérkép jelent meg