A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Idén először: Vízparti kutyás buli három napon át

2018. július 04., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Ottalvós kutyás buli, ami ráadásul vízparton lesz! Így néz ki egy igazi nyári kutyás hétvége programja!



Hiánypótló kutyás program kerül megrendezésre Kelet-Magyarországon: idén először vehetünk részt kedvenceinkkel a  I.Bol-Dog.hu Vízparti Kutyás Hétvégén a Tisza partján. Három napos kikapcsolódás: a szervezők színes programokkal várnak minden kutyabarátot.

 

Csak hogy néhányat említsünk a rengeteg színes program közül: lesz egy állandó agility pálya, amin bármikor lehet a kutyákkal gyakorolni, kutya és kutya-gazdi fotózáson pózolhatunk. Versenyeken mérhetjük össze tudásunkat a többi gazdi-kutya párossal: trükkversenyen, behívás versenyen, de megválasztják a hétvége legszebb kutyáit is a szépségversenyen. Utóbbin különböző kategóriákban hirdetnek nyertest: Kistestű, Közepes testű, Nagytestű, Legszebb Nyíregyházi Kutyaklub Tag és Vizes kutya kategóriákban. A szombati napon megismerkedhetünk a kutya-fizioterápiával: képzett kutya fizioterapeuta fog gerinctorna és masszázs bemutatót tartani, de felmerülő kérdésekre is szívesen válaszol és alapfogásokat is tanít az érdeklődőknek.

 

Vízparti Kutyás Hétvége 2018

 

Külön szépségverseny lesz a hétvégén résztvevő tacskók számára - a Vízparti Kutyás Hétvége keretein belül rendezik meg ugyanis a I. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tacskó Találkozót is. A szombati nap délutánján minden a tacsik körül forog majd: a szépségversenyen kívül lesz számukra ügyességi és gyorsasági verseny, behívó-verseny és készül egy külön tacsis csoportkép is. Természetesen a nem-tacskósok sem fognak aznap (sem) unatkozni, hiszen kirakodó vásár várja az érdeklődőket, este lesz közös szalonnasütés, ahol ismerkedhetnek a résztvevők, a környéken pedig nagy sétákat tehetnek kedvenceikkel.

 

Vasárnap a Nyíregyházi Kutya Klub kihelyezett találkozója mellett különleges bemutatók is várják az érdeklődőket: láthatunk mantrailing (személykövetés) munkát, megismerhetjük a “Do as I Do” módszert, emellett trükkbemutatóban is gyönyörködhetünk. Egy igazán rendhagyó programra is sor kerül: megválasztják a legszebb kutyás tetoválással rendelkező gazdit.

 

A Vízparti Kutyás Hétvége helyszíne
A Vízparti Kutyás Hétvége helyszíne

 

A környék remek lehetőségeket tartogat, ha kirándulni, túrázni, vagy csak egy nagyobbat sétálni lenne kedve a kutyásoknak. A hétvége alatt lehetőség lesz a mantrailing és az agility  kipróbálására is - tudtuk meg az esemény szervezőjétől, Kovács Tündétől. - Mivel a rendezvény egy kempingben lesz, lehetőség van az “ottalvós” buli megrendezésére: faházakban, vagy sátorban lehet megszállni, de nincs akadálya a lakókocsival érkezésnek sem. Érdemes sietni azonban a szállásfoglalással, mivel nem sok szabad hely maradt!


 


I.Bol-Dog.hu Vízparti Kutyás Hétvége
 

Hóbort Üdülő - 4492 Dombrád, HRSZ. 2305

Július 13. péntek–Július 16. hétfő
 

További információ az esemény Facebook oldalán

Szállásfoglalás: http://www.dombraditiszapart.hu/index.php/ueduelesi-lehetsegek


Belépő:

Kutyusoknak ingyenes :)

A kemping szállóvendégeinek ingyenes

Felnőtt: 1000 Ft/nap (kemping belépő)

Gyerek: 500 Ft/nap (kemping belépő)


 

 

 

Témába vág

Mire figyeljünk kutyás strandoláskor? – Állategészségügyi tudnivalók Mire figyeljünk kutyás strandoláskor? – Állategészségügyi tudnivalók
A kutyás strandolás remek lehetőség arra, hogy kedvencünkkel együtt élvezzük a nyár örömeit. Azonban ahhoz, hogy a strandolás biztonságos és élvezetes legyen mindkettőtök számára, érdemes figyelembe venni néhány fontos állategészségügyi tudnivalót!

Ehet a kutya sárgadinnyét? Ehet a kutya sárgadinnyét?
Édes, zamatos gyümölcsünknek már a látványára is felfigyelhet kedvencünk, hiszen olyan, mint egy jókora labda. Hát még amikor szelünk belőle egy szeletet! A finom illatoknak ő sem tud ellenállni. Vajon adhatunk neki belőle?

Hűsítő finomságok kutyáknak - 3 jeges recept a forró nyári napokra Hűsítő finomságok kutyáknak - 3 jeges recept a forró nyári napokra
Mentás tappancsok a friss leheletért, kókuszgolyó a csillogó szőrért és a gyümölcsös-kekszes muffin is ínycsiklandó elfoglaltságot nyújthat kedvencünknek. Könnyen és gyorsan elkészíthető jégkrémek a kutya igényeire szabva!

Lesz menőbb kutya ezen a nyáron a strandröplabdázó border collienál? Lesz menőbb kutya ezen a nyáron a strandröplabdázó border collienál?
Úgy adogatja a labdát a fekete-fehér kutya gazdájával, mint a profi strandröplabdások!

Dehidratáció kutyáknál - hogyan alakul ki és mit tehetünk ellene? Dehidratáció kutyáknál - hogyan alakul ki és mit tehetünk ellene?
A szomjúság és a kiszáradás közötti különbség szembetűnő, ám nem minden dehidratált kutya mutatja előbbi jeleit. Fontos tudnunk róla, mert rövid idő alatt életveszélyes állapotot okozhat.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Ebugatta Praktiker JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A hősök néha négy lábon járnak: 6 hónapos kölyökkutya mentette meg gazdáját a csörgőkígyótól Hírek - Címlapon
A hősök néha négy lábon járnak: 6 hónapos kölyökkutya mentette meg gazdáját a csörgőkígyótól
Elítéltek egy kutyát kilövő vadászt Hírek - Címlapon
Elítéltek egy kutyát kilövő vadászt