A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Idén először: Vízparti kutyás buli három napon át

2018. július 04., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Ottalvós kutyás buli, ami ráadásul vízparton lesz! Így néz ki egy igazi nyári kutyás hétvége programja!Hiánypótló kutyás program kerül megrendezésre Kelet-Magyarországon: idén először vehetünk részt kedvenceinkkel a  I.Bol-Dog.hu Vízparti Kutyás Hétvégén a Tisza partján. Három napos kikapcsolódás: a szervezők színes programokkal várnak minden kutyabarátot.

 

Csak hogy néhányat említsünk a rengeteg színes program közül: lesz egy állandó agility pálya, amin bármikor lehet a kutyákkal gyakorolni, kutya és kutya-gazdi fotózáson pózolhatunk. Versenyeken mérhetjük össze tudásunkat a többi gazdi-kutya párossal: trükkversenyen, behívás versenyen, de megválasztják a hétvége legszebb kutyáit is a szépségversenyen. Utóbbin különböző kategóriákban hirdetnek nyertest: Kistestű, Közepes testű, Nagytestű, Legszebb Nyíregyházi Kutyaklub Tag és Vizes kutya kategóriákban. A szombati napon megismerkedhetünk a kutya-fizioterápiával: képzett kutya fizioterapeuta fog gerinctorna és masszázs bemutatót tartani, de felmerülő kérdésekre is szívesen válaszol és alapfogásokat is tanít az érdeklődőknek.

 

Vízparti Kutyás Hétvége 2018

 

Külön szépségverseny lesz a hétvégén résztvevő tacskók számára - a Vízparti Kutyás Hétvége keretein belül rendezik meg ugyanis a I. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tacskó Találkozót is. A szombati nap délutánján minden a tacsik körül forog majd: a szépségversenyen kívül lesz számukra ügyességi és gyorsasági verseny, behívó-verseny és készül egy külön tacsis csoportkép is. Természetesen a nem-tacskósok sem fognak aznap (sem) unatkozni, hiszen kirakodó vásár várja az érdeklődőket, este lesz közös szalonnasütés, ahol ismerkedhetnek a résztvevők, a környéken pedig nagy sétákat tehetnek kedvenceikkel.

 

Vasárnap a Nyíregyházi Kutya Klub kihelyezett találkozója mellett különleges bemutatók is várják az érdeklődőket: láthatunk mantrailing (személykövetés) munkát, megismerhetjük a “Do as I Do” módszert, emellett trükkbemutatóban is gyönyörködhetünk. Egy igazán rendhagyó programra is sor kerül: megválasztják a legszebb kutyás tetoválással rendelkező gazdit.

 

A Vízparti Kutyás Hétvége helyszíne
A Vízparti Kutyás Hétvége helyszíne

 

A környék remek lehetőségeket tartogat, ha kirándulni, túrázni, vagy csak egy nagyobbat sétálni lenne kedve a kutyásoknak. A hétvége alatt lehetőség lesz a mantrailing és az agility  kipróbálására is - tudtuk meg az esemény szervezőjétől, Kovács Tündétől. - Mivel a rendezvény egy kempingben lesz, lehetőség van az “ottalvós” buli megrendezésére: faházakban, vagy sátorban lehet megszállni, de nincs akadálya a lakókocsival érkezésnek sem. Érdemes sietni azonban a szállásfoglalással, mivel nem sok szabad hely maradt!


 


I.Bol-Dog.hu Vízparti Kutyás Hétvége
 

Hóbort Üdülő - 4492 Dombrád, HRSZ. 2305

Július 13. péntek–Július 16. hétfő
 

További információ az esemény Facebook oldalán

Szállásfoglalás: http://www.dombraditiszapart.hu/index.php/ueduelesi-lehetsegek


Belépő:

Kutyusoknak ingyenes :)

A kemping szállóvendégeinek ingyenes

Felnőtt: 1000 Ft/nap (kemping belépő)

Gyerek: 500 Ft/nap (kemping belépő)


 

 

 

Témába vág

Még gazdija se tudta kiszedni a kutyát a szökőkútból, annyira élvezte a pancsolást Még gazdija se tudta kiszedni a kutyát a szökőkútból, annyira élvezte a pancsolást
Rettentően jól szórakozott, esze ágában sem volt kijönni a vízből!

Kezdődik a suli – Így készítsd fel kutyádat a változásra Kezdődik a suli – Így készítsd fel kutyádat a változásra
Közeledik a szünidő vége, de mi lesz a kutyusunkkal?

Légkondicionálás, klíma, hűvös levegő otthon – Hogyan hat a kutyákra? Légkondicionálás, klíma, hűvös levegő otthon – Hogyan hat a kutyákra?
Tikkasztó hőség, az elviselhetőség határát súroló hőmérsékletek… Mi sem könnyebb, mint bekapcsolni a klímát. Mire kell figyelnünk, hogy kedvencünk is jól érezze magát?

Lebukott a kutya, amikor átlógott a szomszédba, hogy pancsoljon a medencében Lebukott a kutya, amikor átlógott a szomszédba, hogy pancsoljon a medencében
Most őszintén: ki tudna rá haragudni? Annyira édes!

Így alakul a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely nyitvatartása a következő hetekben Így alakul a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely nyitvatartása a következő hetekben
Nyitvatartási információk, rendezvények és a belépőjegyek alakulása a nyár utolsó napjaiban – és azon túl.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta Egyedi kutyás ajándéktárgyak Mondial Assistance GesmbH Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A hősök néha négy lábon járnak: 6 hónapos kölyökkutya mentette meg gazdáját a csörgőkígyótól Hírek - Címlapon
A hősök néha négy lábon járnak: 6 hónapos kölyökkutya mentette meg gazdáját a csörgőkígyótól
Elítéltek egy kutyát kilövő vadászt Hírek - Címlapon
Elítéltek egy kutyát kilövő vadászt