A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Így örült a menhelyi kutya, amikor megértette, hogy őt most örökbefogadják

2022. május 20., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Pofiján hatalmas vigyorral köszönte meg, hogy az állatmentők gondját viselték, még mancsot is nyújtott és puszikat is adott nekik. Szívmelengető videó! 

Kétségbeesetten kuporgott a kennel sarkában, miután elvesztette otthonát és az életet, amit eddig ismert. Gazdája adta le a menhelyen, és Ava, a foltos keverék egyáltalán nem értette, miért történik vele mindez. Miért hagyták magára? Miért nem kell már senkinek? Hiszen annyi, de annyi kedvesség és szeretet rejtőzött a drága kis lelkében...

 

 

Ava, a keverék csak búslakodott a menhelyen
Ava, a keverék csak búslakodott a menhelyen
Fotó: TikTok/@wellbehaved1

 

 

Borzasztóan félt, egyenesen rettegett, és vigasztalhatatlanul szomorú volt, mikor behozták. Egy kis idő múltán azonban elfogadott engem, összebarátkoztunk” - idézte fel a szívszorító kezdetet Kristi Pylant, az észak-karolinai menhely munkatársa.

 

Az önkéntesek türelmének hála Ava lassacskán előbújt a csigaházából, bár ekkor még nem is sejtette, hogy élete hamarosan újabb fordulatot vesz. A bájos kutyus egyből felkeltette egy látogató érdeklődését, aki azzal az elhatározással érkezett a menhelyre, hogy egy négylábú társsal tér majd haza. Az első pillanatban egymásra találtak, Ava úgy nézett fel a hölgyre, mintha mindig is ő lett volna a gazdája.

 

 

@wellbehaved1 Shelter baby Ava getting adopted. All the feels ???? #adopt #loveyou #dog ♬ Send Me on My Way - Vibe Street

 

 

Legelső menhelyi barátja, Kristi, az állatmentő is éppen ott tartózkodott, amikor aláírták az örökbefogadási papírokat. Ava alig hitte el, hogy ez az egész vele történik, farkincája szüntelenül csóvált. Örömében odáig volt meg vissza, pofiján hatalmas vigyorral köszönte meg, hogy gondját viselték, még mancsot is nyújtott és puszikat is adott.

 

Annyira édes volt, ahogy elbúcsúzott, amikor gazdira talált” - emlékeztek vissza. Érezték, hogy a lelkes kutyus nem sokáig lesz náluk, ám e rövid megálló alatt is a szívükhöz nőtt Ava. Most pedig már neki is van saját családja, ahol élete végéig vigyázni fognak rá.

 

 

Így örült a menhelyi kutya, amikor örökbefogadták
Így örült a menhelyi kutya, amikor örökbefogadták
Fotó: Facebook/Assisting the Hoke Co. Animal Shelter in Raeford, NC

 

 

Csodálatos kincsek éldegélnek a menhelyeken, várva arra, hogy értük is eljöjjön az álomgazdi. Mert minden kutya megérdemel egy szerető otthont, gazdit! Fogadj örökbe Te is!

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: TikTok/@wellbehaved1

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egyre több állatbántalmazási esetben lép közbe a BRFK Egyre több állatbántalmazási esetben lép közbe a BRFK
A közösségi média oldalait megnyitva nap mint nap találkozhatunk esetekkel, amikor állatok bántalmazása miatt értesítik a rendőrséget.

Veszélyeztetett teknősöket ment a különlegesen képzett labrador Veszélyeztetett teknősöket ment a különlegesen képzett labrador
Newt, a szuperszimatú kutya felbecsülhetetlen segítséget nyújt a ritka állatfajok felkutatásában. Mindezért cserébe pedig nem is kér mást, mint imádott teniszlabdáját.

Vidáman szörfözik a kutya az eső áztatta utcákon Vidáman szörfözik a kutya az eső áztatta utcákon
Nem mindennapi látványt nyújt Bo, a lelkes kutya, ahogy ügyesen egyensúlyozik bicikli-vontatta deszkáján. Nézzétek meg a videót!

Kölyökkutyát fogadott örökbe az állatkert, hogy az elárvult gepárd társa lehessen Kölyökkutyát fogadott örökbe az állatkert, hogy az elárvult gepárd társa lehessen
Nem mindennapi játszópajtást szánnak a mentett kiskutyának!

Timon és Pumba – Együtt talált otthonra a mentett csivava és legjobb barátja, a malac Timon és Pumba – Együtt talált otthonra a mentett csivava és legjobb barátja, a malac
Hihetetlenül ragaszkodnak egymáshoz!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online Ebugatta Egyedi kutyás ajándéktárgyak AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Tizenöt embert gyanúsítanak a nagykőrösi kutyaviadalok ügyében Hírek - Címlapon
Tizenöt embert gyanúsítanak a nagykőrösi kutyaviadalok ügyében
Vidéki romantika - kutyásoknak Hírek - Címlapon
Vidéki romantika - kutyásoknak