A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ilyenek a kutyások párkapcsolati szokásai egy felmérés szerint

2019. május 07., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Egy tanulmány szerint a párkapcsolatban élő gazdik sokkal több fotót lőnek kutyájukról, mint szerelmükről, de sokan a randizáskor is magukkal viszik kedvencüket.



Egymást érik az olyan tanulmányok, amik rávilágítanak furcsa szokásainkra, és bár sokszor megdöbbenünk, ugyan kinek jut eszébe ilyen vagy olyan felmérést készíteni, ezek mégis remek tükröt állítanak elénk.

 

A Rover.com felmérést indított, melyből kiderítették a kutyások szokásait, ami a párkapcsolati és családi életüket illeti. Érdekes eredményre jutottak, és valljuk be a legtöbbjével azonosulni is tudunk.

 

 

A legtöbb kutyás szeretné, ha családi képein kutyusa is rajta lenne
A legtöbb kutyás szeretné, ha családi képein kutyusa is rajta lenne
Fotó: canna-pet.com

 

 

A tanulmány szerint a gazdik 25%-a magával vitte már randijára kutyusát. A kutyások 65%-a több fotót készít kedvencéről, mint párjáról, és 47%-uk sokkal nehezebben hagyja magára kedvencét egy hétre, mint szerelmét. (Ez talán érthető is abból a szempontból, hogy négylábú családtagunk sokkal kiszolgáltatottabb, másrészt neki nem tudjuk elmagyarázni, hogy ne aggódjon, visszajövünk hozzá, ellentétben kedvesünkkel…) A kutyások nagyobb része, 78%-a gondolja fontosnak azt is, hogy a nagyobb családi eseményeken, fotózásokon kutyájuk is jelen legyen.



 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Mit tanítanak nekünk kutyáink a háláról? Mit tanítanak nekünk kutyáink a háláról?
A kutyák megnyitják szívünket a szeretet, az öröm és a barátság felé. Hálájuk talán még ennél is nagyszerűbb érzés, általa lényük legmélyéhez kapcsolódhatunk.

8 különös szokás, amit a kutya átvehet a gazditól 8 különös szokás, amit a kutya átvehet a gazditól
Bizonyára ismerős az a feltevés, miszerint kedvenceink átérzik hangulatunkat. De gondoltunk-e már arra, hogy bizonyos szokásainkat is átvehetik, sőt, viselkedésüket is igazíthatják a hozzájuk közel álló emberekéhez?

3 játék otthonra, mely kutyádat is szórakoztatni fogja 3 játék otthonra, mely kutyádat is szórakoztatni fogja
A kutyák imádnak játszani, és mi is lehetne izgalmasabb, mint a gazdival együtt mókázni? Mutatunk néhány olyan játékot, melyet a négy fal között is bátran kipróbálhatunk.

Segítség az idős gazdiknak, ha baj van – ezzel a programmal biztonságban tudhatják kedvencüket is Segítség az idős gazdiknak, ha baj van – ezzel a programmal biztonságban tudhatják kedvencüket is
A Gondosóra program segítség lehet a házi kedvencek, kisállatok számára is - közölte a miniszterelnök főtanácsadója a közösségi oldalára vasárnap feltöltött videóban.

Új kutyus a háznál – Mire figyeljünk, amikor hazaviszünk egy kölyköt kedvencünk mellé? Új kutyus a háznál – Mire figyeljünk, amikor hazaviszünk egy kölyköt kedvencünk mellé?
Bővül a család – Igen ám, de ezúttal egy imádnivaló kiskutyával! Akiről nem biztos, hogy meglévő kutyusunk is ugyanilyen véleménnyel lesz. Mi mindenre kell gondolnunk, ha szeretnénk, hogy zökkenőmentes legyen a beilleszkedés folyamata?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Rehabportál Mondial Assistance GesmbH MTI Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A kutyanevelés kulisszái mögött I. - Ésszel, erővel, vagy mindkettővel - de hogyan? Hírek - Címlapon
A kutyanevelés kulisszái mögött I. - Ésszel, erővel, vagy mindkettővel - de hogyan?
Következtetni lehet a labradorok színéből a várható élettartamukra Hírek - Címlapon
Következtetni lehet a labradorok színéből a várható élettartamukra