A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Karácsonyi rohanás - ajándékötletek kutyáknak

2019. december 19., 13:00


Szerző: (X)


Kategória: Könnyű




A karácsony a szeretet ünnepe, hangzik el az ismert mondat. Ez természetesen így van, de valljuk be, ki ne hagyta volna legvégére szeretett négylábúját, még akkor is, ha a mindennapokban a szívében első helyen szerepel a kiskedvenc. Nincs ezzel semmi baj, nézzünk néhány ötletet az utolsó pillanatokra a nyers étrenden élő kutyusoknak!



Először is szögezzük le, hogy a webáruházakban történő rendelés szinte már lehetetlen. Még a legmegbízhatóbb és leggyorsabb webáruháztól sem várhatjuk el, hogy 24-éig megérkezzen a csomagunk. Ekkor még nem is beszéltünk arról mi legyen a csomagban.

Senki nem gondolja komolyan, hogy a kedvencünk egy új ruháért vagy kutyacsokiért, esetleg ezer más banális ötletért rajong. Akár cica, akár kutya, az bizony a húst szereti. Érdemes tehát azt a húst választani, amit nagyon szeret.

 

Azonban ha szeretnénk valami igazán különlegeset, akkor bizony számos lehetőség közül választhatunk. Fácán, strucc, nyúl, birka, jávorszarvas, vízibölény és még sorolhatnánk, mi minden érhető el egy minőségi áruházban. Itt minden esetben a kutyák etetésére specializálódott áruházakról beszélünk.

Nagyon fontos szerepe van ugyanis a hőkezelésnek, amiről sokan úgy gondolják, a főzés az. Ez nem így van, a fagyasztás is hőkezeléses eljárás, melynek köszönhetően számos olyan baktérium ölhető ki a nyers húsból, ami káros lehet a négylábú számára. Ezért nem célszerű hentesnél, vagy olyan helyen vásárolni ezeket a húsokat, ahol magunknak is vásárolunk, hiszen magunknak főzést követően tálaljuk a húsokat. Nos, a kedvenceink esetében ugye nem így van.

Ezt a kérdést kivesézve vegyük tovább az ötleteket.

 

 

Vehetünk a kutyánknak ajándékba, ruhát, pórázt, nyakörvet is - de pár finom falatnak sokkal jobban fog örülni!
Vehetünk a kutyánknak ajándékba, ruhát, pórázt, nyakörvet is - de pár finom falatnak sokkal jobban fog örülni! 
Fotó: dailymail.co.uk

 

 

Akár különleges szárított jutalomfalatok közül is válogathatunk, ezek szilveszterkor is jó szolgálatot tesznek, legalább elfoglalják magukat kedvenceink a nagy durrogtatások közepette. Ez lehet bármilyen belsőség vagy csontmentes hús szárítva. Átköthetjük szalaggal, mert a Mi szemünknek az kedvesebb, de a lényeg, ami a csomagolás mögött van. 100 százalék jó minőségű hús, ami ott illatozik a négylábú tányérjában. A siker ez esetben garantált!

 

 

Tehát aki még nem tette, üsse fel gyorsan az internetet és tájékozódjon, hol talál különleges húsokat, amit akár még nem próbált, vagy nem hétköznapokban etet, hiszen a kedvencünk ugyanúgy érzi, ez egy különleges pillanat az életünkben.

 

Megállunk rohanó világunkban és egy kicsivel több időt töltünk szeretteinkkel. Ebből az állataink se maradjanak ki lehetőség szerint, hiszen Ők is tevékenyen részt vesznek abban, hogy a kimerítő nap után ellazítsák fáradt lelkünket.

 

 

Kívánunk Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

 

 

 

 

A cikk a Minőségi BARF Kft. szakmai támogatásával készült

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját
Különleges partit szerveztek a mozgássérült kisöreg számára, ő pedig egyfolytában mosolygott, annyira örült a meglepetésnek!

Légy felelős: ne ajándékozz élő állatot húsvétra! Légy felelős: ne ajándékozz élő állatot húsvétra!
Élő állat helyett jobb ötlet a csokinyuszi! Döntsünk felelősen: biztos, hogy hosszú évekre, akár évtizedekre is felelősséget tudunk vállalni az állatkáért?

Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó! Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó!
Szívmelengető videó!

Karácsonyi örökbefogadás – Örömében sírt a férfi, mikor megtudta, ideiglenes kutyája bizony marad Karácsonyi örökbefogadás – Örömében sírt a férfi, mikor megtudta, ideiglenes kutyája bizony marad
"Igyekeztem távolságot tartani. De valójában minden vágyam az volt, bárcsak velünk maradhatna Mary."- Megható történet!

„Szeretnék otthonra találni...” Csak ennyit kért karácsonyra a beteg bulldog „Szeretnék otthonra találni...” Csak ennyit kért karácsonyra a beteg bulldog
Szívéből szólt a kívánság. Megható videó!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. Hírstart Praktiker Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Betlehemi jászolban keresett menedéket egy kóbor kutya Hírek - Címlapon
Betlehemi jászolban keresett menedéket egy kóbor kutya
És tényleg! Egy twitterező szerint a kutyatappancs valójában egy koalát formáz Hírek - Címlapon
És tényleg! Egy twitterező szerint a kutyatappancs valójában egy koalát formáz