A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Nem tartózkodhat többé a rendelőben Rex

2016. február 19., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Végzés érkezett, aminek értelmében Rex nem lehet benn többet a gyerekorvosi rendelőben.



A Fővárosi Kormányhivatal II. Kerületi Népegészségügyi Osztálya úgy rendelkezett, Rex nem tartózkodhat az orosi rendelő várójában, sem a vizsgálóban - tudtuk meg Dr. Varga Károly gyermekorvostól, Rex gazdájától. Csak az orvosi szobában lehet benn a kutya, innen azonban nem fog tudni többé segíteni a kis betegeknek.

 

A gyerekek nagyon szeretik Rexet
A gyerekek nagyon szeretik Rexet
Fotó: kutyabarathelyek.hu

 

Rex segített a gyermekeknek csökkenteni a vizsgálat okozta stresszt, illetve kellemes perceket okozott a várakozás ideje alatt. Mostantól ez megváltozik: Rexnek jelenleg nincs terápiás  kutya végzettsége, így a gyerekek közé az orvosi rendelő területén nem mehet. Az indoklás azonban további kérdéseket vet fel, ezek fejleményeire még várnunk kell.

 

Az RTL Klub esti Híradója is beszámolt a hírről. A riportban a Kutyabarathelyek.hu ügyvezetője, Máté Krisztián is nyilatkozott. Az ügy fejleményeiről tájékoztatni fogunk Benneteket oldalunkon.

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: kutyabarathelyek.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A vonatozó kutyus mindenkinek mosolyt csal az arcára A vonatozó kutyus mindenkinek mosolyt csal az arcára
Hála a tündéri kutyusnak mindenkinek jobb kedvvel folytatódik a napja, aki összefut vele munkába vagy épp hazafelé menet a vonaton. Lássuk be! Minden járatra kellene egy ilyen csodás hangulat-felelős!

Az állatok védelmével is tehetünk a lelki egyensúlyért Az állatok védelmével is tehetünk a lelki egyensúlyért
A felelős állattartásra nevelésre, az állatvédők áldozatos munkájára hívja fel a figyelmet a Mancs a szívre ifjúsági centrum Alapítvány, amely 2020 nyarán került bejegyzésre. Az alapítvány célja egy olyan ifjúsági centrum megnyitása, ahol gyerekeknek/fiataloknak állat-asszisztált foglalkozásokkal segítik a tanulásban, a lelki kiegyensúlyozottság elérését.

Több mint 45 millió forintos pályázati lehetőség nyílt segítő- és terápiás kutyákat kiképző szervezeteknek Több mint 45 millió forintos pályázati lehetőség nyílt segítő- és terápiás kutyákat kiképző szervezeteknek
Fogyatékossággal élő embereket segítő kutyák és terápiás ebek kiképzését végző civil szervezeteknek nyílt meg támogatási lehetőség - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára Budapesten.

Doktorrá avatták a terápiás kutyát, aki több száz hallgatónak segített már az egyetemen Doktorrá avatták a terápiás kutyát, aki több száz hallgatónak segített már az egyetemen
Tiszteletbeli doktori címet kapott egy terápiás kutya egy amerikai egyetemen: a tiszteletbeli fokozattal áldozatos munkáját köszönték meg, hisz rengeteg hallgatónak segített már őszinte szeretetével.

Terápiás kutya segíti a járvány ellen küzdő orvosokat és ápolókat egy kórházban Terápiás kutya segíti a járvány ellen küzdő orvosokat és ápolókat egy kórházban
Wynn, a kedves labrador örömet és megnyugvást hoz a coloradói kórház személyzetének a járvány elleni küzdelem nehéz napjaiban.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Hírstart AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Beagle Club Online Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Letöltendő börtönt kapott a lánycsóki állatkínzó Hírek - Címlapon
Letöltendő börtönt kapott a lánycsóki állatkínzó
Végzetes balesethez is vezethet a kutya játéka Hírek - Címlapon
Végzetes balesethez is vezethet a kutya játéka