A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

"Kérlek, ne engedj el!" - Egyre csak ölelte megmentőit a parkolóban „felejtett” kutya

2022. január 28., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Állatvédelem
"Rettentően hálás, hogy most velünk lehet. Nem tudunk betelni a gyönyörű, puha arany bundájával, mely arra emlékeztet minket, hogy a nap áldó sugarai mindenkire ráragyognak. A személyisége is ugyanilyen fényesen csillog, melegséggel tölti meg a szíveket."Ha létezik olyan aranyszabály, melyet történetünk főhőse boldogan követ, bizonyára az lenne a mottója, hogy „bánj úgy másokkal, ahogyan szeretnéd, hogy veled bánjanak”. A négyéves keverék számára ez egyet jelent azzal, hogy mindenkinek ad egy kedves ölelést, akivel találkozik. Megmentői felé pedig mindezt olyan ragaszkodással tette, mintha azt üzenné: „kérlek, soha ne engedjetek el, ne hagyjatok magamra”.

 

Clarence, e tündéri kutyus ugyanis sohasem tapasztalhatta meg, milyen érzés egy család megbecsült, szeretett tagjaként élni. Jó, ha néhanapján megsimogatták, de a házba már nem engedték be – kertidíszként kint töltötte napjait, várva arra, hogy valakinek belopja magát a szívébe.

 

Úgy kapaszkodott megmentőibe az elhagyott kutya, mintha az élete múlna rajta
Úgy kapaszkodott megmentőibe az elhagyott kutya, mintha az élete múlna rajta
Fotó: Facebook/@houndsinpoundsinc

 

Aztán eljött a szomorú nap, amikor betették az autóba, elkocsikáztak vele egy bevásárlóközponthoz, és nemes egyszerűséggel otthagyták a parkolóban. Majd csak rátalálnak felkiáltással…

 

Ott összebarátkozott két másik elhagyott ebbel, így Clarence véletlenszerűen összekovácsolódott családját innentől kezdve egy németjuhász kutya és egy csivavamix alkotta. Miután a gyepmester befogta őket, és előző gazdái hallani sem akartak róla a telefonban, a golden retriever keverék felkerült az altatási listára.

 

Holott ilyen tündéri jellemmel semmi keresnivalója nem volt ott. Tekintete, minden mozzanata gazdiért kiáltott:

 

 

A kóbor kutyák elkeserítő száma miatt sajnos sok esetben így járnak el azokkal a talált kutyákkal, ahol a tulajdonos kiléte ismeretes, ám a továbbiakban nem tart igényt az ebre. Szerencsére több olyan szervezet is működik az Egyesült Államokban, amelyek kifejezetten az altatás elől mentik a négylábúakat, így menekülhetett meg Clarence is:

 

„Nagyon édes, gyengéd természetű kutyus, és rettentően hálás, hogy most velünk lehet. Nem tudunk betelni a gyönyörű, puha arany bundájával, mely arra emlékeztet minket, hogy a nap áldó sugarai mindenkire ráragyognak. A személyisége is ugyanilyen fényesen csillog, melegséggel tölti meg a szíveket.

 

A megmentett kutyus nagyon kíváncsi volt
A megmentett kutyus nagyon kíváncsi volt
"Most akkor nekem is lesz olyan igazi, saját gazdim?"
Fotó: Facebook/@cat.suzuki

 

Clarence roppant mód örül az élet apró dolgainak: egy kellemes séta, egy kis szeretgetés, pár finom falat is boldoggá teszi, és egyszerűen imád az ember lábához bújva szundítani. Szereti a társaságot, és mindenkivel szívesen barátkozik. Egy igazi angyal!” – írták az állatmentők.

 

A bundás angyalkára pedig rengetegen felfigyeltek története hallatán, és hamarosan meg is érkezett érte az álomcsalád. Aki olyan otthont és életet nyújtanak Clarence-nek, melyet megérdemel, és sohasem fogják magára hagyni. Sok boldogságot kívánunk mi is!

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Facebook/@houndsinpoundsinc

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Videósorozatot készítettek kutatásaikról az ELTE etológusai Videósorozatot készítettek kutatásaikról az ELTE etológusai
A kutyák, malacok és gyerekek kutatását bemutató filmsorozattal jelentkeztek az ELTE Etológia tanszék kutatói.

Árva állatokon segít a husky, akit harckocsik roncsainál találtak Ukrajnában Árva állatokon segít a husky, akit harckocsik roncsainál találtak Ukrajnában
A roncsok között bukkantak rá a kutyára, és így indult el egy páratlan összefogás a bajbajutott állatok megsegítésére.

„Égi ajándék” - Életmentők és tűzoltók fogadták örökbe a kutyákat, miután az őket szállító repülőgép lezuhant „Égi ajándék” - Életmentők és tűzoltók fogadták örökbe a kutyákat, miután az őket szállító repülőgép lezuhant
"A karomba ugrott, és csak osztotta a puszikat. Éreztem, ahogy könnyek gyűlnek a szemem sarkában, és azt mondtam, 'ajjaj, azt hiszem, lett egy kutyánk'.

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday, ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

LEGO építőkockákból készített kocsit egy mozgássérült kutyának a kisfiú LEGO építőkockákból készített kocsit egy mozgássérült kutyának a kisfiú
Az ötletes megoldásnak hála új fordulatot vett a segítségre szoruló kölyökkutya élete.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület Irodakutya.com Rehabportál Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyás barangolások - Csodaszép havas túra a Börzsönyben Hírek - Címlapon
Kutyás barangolások - Csodaszép havas túra a Börzsönyben
Kilógott kenneljéből a kutya, és hajnalig bulizott a menhelyen Hírek - Címlapon
Kilógott kenneljéből a kutya, és hajnalig bulizott a menhelyen