A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kilógott kenneljéből a kutya, és hajnalig bulizott a menhelyen

2022. január 27., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
"Egy darabig figyelgette, van-e valaki az épületben, és amikor rájött, hogy egyedül van, rávetette magát a játékokra. Egyesével kihúzgálta őket abból a nagy kupacból, amit a karácsonyi adományokból készítettünk össze neki, majd fel-alá rohangált velük a folyosón, és mindegyikből kiszedte a sípolót."Néha ki kell engedni a fáradt gőzt, és mi is lehetne jobb módja ennek, mint egy jó nagyot rohangászni és miszlikbe tépkedni mindent, amit csak találunk. Mármint egy kutya szemszögéből nézve. Gilligan, az egyik pennsylvaniai állatotthon lakója legalább is így gondolta, amikor azon a bizonyos éjszakán véletlenül nem záródott be rendesen a kennel ajtaja, ő pedig addig-addig próbálkozott, amíg sikerült kiszöknie helyéről, és akkora bulit csapott a folyosón, hogy az önkéntesek egy életre megemlegetik.

 

Alig hittek a szemüknek, amikor beléptek a menhelyre: plüssök, labdák és különféle játékok hevertek szanaszét cafatokban, mintha egy furcsa betörő rendetlenkedett volna az éjjel. 

 

@stardust9822 Gillagan had one crazy night last night. ???? #funnydogvideos #shelterdogs #dog ♬ original sound - Stardust9822

 

Ám ahogy megpillantották az elégedetten vigyorgó kutyát, kirobbant belőlük a nevetés. A gazdikereső ugyanis egy percre sem szégyellte galád tettét, hiszen egy kis szórakozás mindenkinek kijár, és ő rettentően jól érezte magát. Büszkén mutogatta, mi mindent alkotott az éj leple alatt.

 

„Hát, úgy tűnik, valaki jót bulizott az éjjel a menhelyen” – jelenti ki gyanakodva a videót rögzítő kolléga. – „Lássuk csak, vajon ki tehette?” – folytatódik a narráció, majd a következő jelenetben megpillanthatjuk a piros kendőjében boldogan csóváló őszpofit, aki idős kora ellenére is kicsattanó formában van. Imád játszani, és egyedül is tökéletesen feltalálja magát: „Na igen, Gilligan.”

 

Évek óta a menhely lakója a kutya, ő köszönti a látogatókat is
Évek óta a menhely lakója a kutya, ő köszönti a látogatókat is
Fotó: thedodo.com

 

Jól ismerik már a huncut kutyust, aki kölyökkora óta él a menhelyen. Sajnos piciként megtapasztalta az élet árnyoldalát, és félelmei miatt rengeteg segítségre volt szüksége, hogy túllépjen a nehéz kezdeten. Ezért a menhelyen úgy döntöttek, velük maradhat, amíg csak szeretne, és még munkát is adtak neki: ő köszönti a látogatókat és örökbefogadni szándékozókat, és egyszerűen remekel benne!

 

„Fantasztikusan csinálja! Minden alkalommal, amikor valaki belép az ajtón, Gilligan tudatja velünk, és türelmesen vár a jutalomfalatokra. A vendégek néha még játékokat is hoznak neki. Hatalmasat fejlődött, mióta megkapta ezt a feladatot.”

 

Ám aznap éjjel szabadjára engedte fantáziáját, ahogy a felvételen is láthatjuk:

 

@stardust9822 Gilligan's crazy night caught on camera part 1 of 2. #dog #shelterdogs #funnydogvideos #shelterdogsbestlife ♬ original sound - Stardust9822

 

„Egy darabig figyelgette, van-e valaki az épületben, és amikor rájött, hogy egyedül van, rávetette magát a játékokra. Egyesével kihúzgálta őket abból a nagy kupacból, amit a karácsonyi adományokból készítettünk össze neki, majd fel-alá rohangált velük a folyosón, és mindegyikből kiszedte a sípolót.”

 

Másnap reggel plüsscafatok és szivacsok borítottak mindent, de az elkövető csak mosolyogva riszálta a fenekét, és egy csepp megbánást sem mutatott. Szerencsére azért odafigyelt arra, mire teszi rá a mancsát – csak a játékok érdekelték, az adományba kapott tápokat és konzerveket békén hagyta.

 

Mindnyájan viccesnek találtuk az egészet, de azért mázli, hogy nem rontott rá az eledelre. A játékoknak viszont esélyük sem volt. A tombolás után újra megvizsgálta őket, akadnak-e még túlélők, amiket nem csócsált meg kellően. Főleg a csipogósokra kattant rá, a többiek nagyjából megúszták a kalandot. Összeszedtük őket, aztán feltakarítottunk a buli után.” 

 

Hát csoda, hogy képtelenek rá haragudni akkor is, ha időnként csintalankodni támad kedve?

Forrás: people.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Mindenki imádta a kutyát, aki berobbant a pályára, hogy ellopja a focilabdát Mindenki imádta a kutyát, aki berobbant a pályára, hogy ellopja a focilabdát
Még akkor sem akarta elengedni a focilabdát, amikor felemelték, hogy kicipeljék az arénából.

Miért hozza oda a kutya a játékát, amikor hazaérkezik a gazdi? Miért hozza oda a kutya a játékát, amikor hazaérkezik a gazdi?
Aligha létezik jobb dolog egy fárasztó nap után, mint csóváló farkincára hazaérni. Elfordítjuk a kulcsot a zárban, belépünk az ajtón és hallgatjuk a mancsok tipegését. És négylábú barátunk megjelenik kedvenc játékával a szájában. Miért csinálja?

Plüssjátékával a szájában kóborolt a német juhászkutya a szakadó esőben Plüssjátékával a szájában kóborolt a német juhászkutya a szakadó esőben
Hónapokon át élt kóbor kutyaként – reménytelenül rótta az utcákat, próbált életben maradni. Egyetlen társa egy plüssjáték volt, amelyet rendületlenül cipelt magával, bármerre járt.

Így várja a golden retriever a kertjükben élő mókusok látogatását minden áldott nap Így várja a golden retriever a kertjükben élő mókusok látogatását minden áldott nap
"Bámulatosan gyengéd és szeretetteljes kutya, aki egy szép napon egyszer csak beleszeretett egy kis mókusba, aki a kertünkben él egy fán.”

Majdnem elaludt a labrador kölyök, amikor terápiás tanuló kutyává avatták Majdnem elaludt a labrador kölyök, amikor terápiás tanuló kutyává avatták
Érezni lehetett a teremben, hogy olvadoznak a szívek - annyira édes volt az álmos kiskutya!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Rehabportál JULIUS-K9 MTI Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
"Kérlek, ne engedj el!" - Egyre csak ölelte megmentőit a parkolóban „felejtett” kutya Hírek - Címlapon
"Kérlek, ne engedj el!" - Egyre csak ölelte megmentőit a parkolóban „felejtett” kutya
Egy kutyához bújva élte túl a kislány a hóviharos éjszakát Oroszországban Hírek - Címlapon
Egy kutyához bújva élte túl a kislány a hóviharos éjszakát Oroszországban