A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kilógott kenneljéből a kutya, és hajnalig bulizott a menhelyen

2022. január 27., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
"Egy darabig figyelgette, van-e valaki az épületben, és amikor rájött, hogy egyedül van, rávetette magát a játékokra. Egyesével kihúzgálta őket abból a nagy kupacból, amit a karácsonyi adományokból készítettünk össze neki, majd fel-alá rohangált velük a folyosón, és mindegyikből kiszedte a sípolót."Néha ki kell engedni a fáradt gőzt, és mi is lehetne jobb módja ennek, mint egy jó nagyot rohangászni és miszlikbe tépkedni mindent, amit csak találunk. Mármint egy kutya szemszögéből nézve. Gilligan, az egyik pennsylvaniai állatotthon lakója legalább is így gondolta, amikor azon a bizonyos éjszakán véletlenül nem záródott be rendesen a kennel ajtaja, ő pedig addig-addig próbálkozott, amíg sikerült kiszöknie helyéről, és akkora bulit csapott a folyosón, hogy az önkéntesek egy életre megemlegetik.

 

Alig hittek a szemüknek, amikor beléptek a menhelyre: plüssök, labdák és különféle játékok hevertek szanaszét cafatokban, mintha egy furcsa betörő rendetlenkedett volna az éjjel. 

 

@stardust9822 Gillagan had one crazy night last night. ???? #funnydogvideos #shelterdogs #dog ♬ original sound - Stardust9822

 

Ám ahogy megpillantották az elégedetten vigyorgó kutyát, kirobbant belőlük a nevetés. A gazdikereső ugyanis egy percre sem szégyellte galád tettét, hiszen egy kis szórakozás mindenkinek kijár, és ő rettentően jól érezte magát. Büszkén mutogatta, mi mindent alkotott az éj leple alatt.

 

„Hát, úgy tűnik, valaki jót bulizott az éjjel a menhelyen” – jelenti ki gyanakodva a videót rögzítő kolléga. – „Lássuk csak, vajon ki tehette?” – folytatódik a narráció, majd a következő jelenetben megpillanthatjuk a piros kendőjében boldogan csóváló őszpofit, aki idős kora ellenére is kicsattanó formában van. Imád játszani, és egyedül is tökéletesen feltalálja magát: „Na igen, Gilligan.”

 

Évek óta a menhely lakója a kutya, ő köszönti a látogatókat is
Évek óta a menhely lakója a kutya, ő köszönti a látogatókat is
Fotó: thedodo.com

 

Jól ismerik már a huncut kutyust, aki kölyökkora óta él a menhelyen. Sajnos piciként megtapasztalta az élet árnyoldalát, és félelmei miatt rengeteg segítségre volt szüksége, hogy túllépjen a nehéz kezdeten. Ezért a menhelyen úgy döntöttek, velük maradhat, amíg csak szeretne, és még munkát is adtak neki: ő köszönti a látogatókat és örökbefogadni szándékozókat, és egyszerűen remekel benne!

 

„Fantasztikusan csinálja! Minden alkalommal, amikor valaki belép az ajtón, Gilligan tudatja velünk, és türelmesen vár a jutalomfalatokra. A vendégek néha még játékokat is hoznak neki. Hatalmasat fejlődött, mióta megkapta ezt a feladatot.”

 

Ám aznap éjjel szabadjára engedte fantáziáját, ahogy a felvételen is láthatjuk:

 

@stardust9822 Gilligan's crazy night caught on camera part 1 of 2. #dog #shelterdogs #funnydogvideos #shelterdogsbestlife ♬ original sound - Stardust9822

 

„Egy darabig figyelgette, van-e valaki az épületben, és amikor rájött, hogy egyedül van, rávetette magát a játékokra. Egyesével kihúzgálta őket abból a nagy kupacból, amit a karácsonyi adományokból készítettünk össze neki, majd fel-alá rohangált velük a folyosón, és mindegyikből kiszedte a sípolót.”

 

Másnap reggel plüsscafatok és szivacsok borítottak mindent, de az elkövető csak mosolyogva riszálta a fenekét, és egy csepp megbánást sem mutatott. Szerencsére azért odafigyelt arra, mire teszi rá a mancsát – csak a játékok érdekelték, az adományba kapott tápokat és konzerveket békén hagyta.

 

Mindnyájan viccesnek találtuk az egészet, de azért mázli, hogy nem rontott rá az eledelre. A játékoknak viszont esélyük sem volt. A tombolás után újra megvizsgálta őket, akadnak-e még túlélők, amiket nem csócsált meg kellően. Főleg a csipogósokra kattant rá, a többiek nagyjából megúszták a kalandot. Összeszedtük őket, aztán feltakarítottunk a buli után.” 

 

Hát csoda, hogy képtelenek rá haragudni akkor is, ha időnként csintalankodni támad kedve?

Forrás: people.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

140 menhelyi kutya karácsonya 140 menhelyi kutya karácsonya
Ritkán szoktunk így belegondolni, de egy menhelyi kutyusnak, - akinek egész napja a rácsok mögött telik arra várva, hogy végre valaki a kennel előtt elsétálva meglátja benne a csodát – bizony a nap fénypontja, amikor kiszabadulva önfeledten szaglászhat, sétálhat. Érthető hát a négylábúak izgatottsága, amikor az önkéntesek megjelentek, hogy sétálni vigyék őket.

Különleges kutyabusszal viszik a kedvenceket kirándulni egy alaszkai kisvárosban Különleges kutyabusszal viszik a kedvenceket kirándulni egy alaszkai kisvárosban
A négylábú utasok lelkesen várják, hogy megérkezzen a busz, és boldogan köszöntik barátaikat. Kalandra fel!

Annie hercegnő - Ilyen vidáman telnek egy 19 éves kutya napjai, mióta kihozták a menhelyről Annie hercegnő - Ilyen vidáman telnek egy 19 éves kutya napjai, mióta kihozták a menhelyről
Annie kutyus már nagyon-nagyon öreg volt, amikor előző gazdái leadták a menhelyre. Az állatmentőknek hála azonban újra kiült pofijára a boldog mosoly. Szívmelengető videó!

Belógott a sípályára a kutya, és majdnem megnyerte az Alpesi Sí Világkupát Belógott a sípályára a kutya, és majdnem megnyerte az Alpesi Sí Világkupát
Hihetetlen sebességgel száguldott lefelé a hóban...

Hotel Hontalan Kutyáknak – Egy szuper hely, ahol a gazdikeresők otthon érezhetik magukat Hotel Hontalan Kutyáknak – Egy szuper hely, ahol a gazdikeresők otthon érezhetik magukat
Létezik egy különleges menhely, ahol az árva kutyák mindennapjai vidámságban és szeretetben telnek.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Brimo partysátor EB OVO Közhasznú Egyesület MOL Nyrt. Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
"Kérlek, ne engedj el!" - Egyre csak ölelte megmentőit a parkolóban „felejtett” kutya Hírek - Címlapon
"Kérlek, ne engedj el!" - Egyre csak ölelte megmentőit a parkolóban „felejtett” kutya
Egy kutyához bújva élte túl a kislány a hóviharos éjszakát Oroszországban Hírek - Címlapon
Egy kutyához bújva élte túl a kislány a hóviharos éjszakát Oroszországban