A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kitüntettek egy 17 éves tacsit Japánban a bátorságáért

2017. szeptember 14., 13:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Már javában nyugdíjas korú az a kis tacskó, akit nemrégiben kitüntettek Japánban, méghozzá kivételes bátorságáért, amivel gazdáját és otthonát védte meg egy betörőtől.



Lucy, a 17 éves tacskó tekintélyes kora ellenére éber házőrző: még májusban történt, hogy egy férfi betört a házukba, ahonnan több ezer Jen készpénzzel akart távozni. Lucynek hála azonban nem jött össze a pénz eltulajdonítása: a tacsi felzavarta a házat, de még a szomszédokat is, akik segítettek feltartóztatni a betörőt.

 

Lucy, a bátor tacskó

 

 

Kivételes bátorságáért, amivel gazdáit védte, a rendőrség kitüntetésben részesítette Lucyt - bár az öreg kutyus jobban örült a kitüntetés mellé járó finom csemegének.

 

A betörőt egyébként a rendőrség elfogta, azóta a bíróság ítélete is megszületett: a férfi négy év felfüggesztett börtönbüntetést kapott. 

 

 

 

Forrás: kyodonews.net

Témába vág

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák
Az első világháborúban a brit Vöröskereszt csapatait speciálisan képzett kutyák egészítették ki, hogy a csatamezőn bajbajutott katonák segítségére legyenek. Ez az ő történetük.

Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok Ismét találkoznak a szabolcsi tacskók és tacskósok
A 2023.10.28-án szombaton megrendezésre kerülő 4. Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Tacskó Találkozó helyszíne ezúttal a nyíregyházi Korzó bevásárlóközpont lesz, ahol minden kutyabarát megtalálhatja a neki tetsző programot 14 -18 óra között. Ráadásul a kutyával érkezőket garantált ajándékkal lepi meg a Korzó!

Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál
Sallie egyszerűen ott volt azok mellett, akiket megszeretett, hűségesen vigyázta álmukat, és a tragédia óráiban sem hagyta el azokat, akik gondoskodtak róla, akik fontosak voltak a számára.

 Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől
Egy forgalmas külterületen lettek figyelmesek az apró kölyökkutyára a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai – természetesen azonnal a segítségére siettek!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Ebugatta Beagle Club Online EB OVO Közhasznú Egyesület JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Drámai életmentés: 10 cane corso éhezett egy lakatlan ingatlanon Hírek - Címlapon
Drámai életmentés: 10 cane corso éhezett egy lakatlan ingatlanon
46 kutyával és cicával osztotta meg otthonát a pár a hurrikán idején Hírek - Címlapon
46 kutyával és cicával osztotta meg otthonát a pár a hurrikán idején